- 28 Mayıs 2020
- 929
- 1.375
- 63
Sekerim beyaz lateks doktor eldivenleri var. Hani su ici pudrali olanlardanMarketlerde de satiliyor. Onlardan kullan. Eldivenle bir sure yavas yavas al iyice temizle. İlk baslarda canin yanabilir ama yavas yapnca alisirsn. Bir yila kalmaz tuylerin yumusak cikmaya baslarYeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum((((
Hangi marka jilet kullaniyorsun? Ben de jiletle aliyorum, hic kalinlasmadi, bir hafta gidiyo agdadan daha rahat...
Kuzum seni bu hayatta cok az sey acitabilir cesarete bakHep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz
Seni.deSekerim beyaz lateks doktor eldivenleri var. Hani su ici pudrali olanlardanMarketlerde de satiliyor. Onlardan kullan. Eldivenle bir sure yavas yavas al iyice temizle. İlk baslarda canin yanabilir ama yavas yapnca alisirsn. Bir yila kalmaz tuylerin yumusak cikmaya baslar
Uzun surmuyor mu, acı falan nasıl oluyorEldivenle tek tek temizlemek.
Galiba ikizler burcuyumya pek deyisken huylarim var cesaretlerim var bazende ck net olurum mesela birseyi bitti dersem o sey bitmisdirki evliligimde oyleydi bitti dedim bitti herkez yalvardi sn sans diye ama bitti diyince hersey biter belkide biraz dik basliyim ondandir bu cesarette bilemedimKuzum seni bu hayatta cok az sey acitabilir cesarete bak
ben bir kere k.altıma denedim bunu. en son gözüm karardı bıraktım. işkence gibi geldi bana maşallah buranın hanımları pek dayanıklıUzun surmuyor mu, acı falan nasıl oluyor
Yani bana da acıtır gıbı geldı. Kaş aldırırken bile canımız acıyor, genıtal bolge zaten hassas. Agda bundan daha acısız bence.ben bir kere k.altıma denedim bunu. en son gözüm karardı bıraktım. işkence gibi geldi bana maşallah buranın hanımları pek dayanıklı
Aldata gidiyorum dedıgınız neresiKendi canınız tatlı gelir Ağda yaparken . Morarır kanar . Ben her ay aldata gidiyorum mis gibi çıkıyorum valla sanki kilo vermişim gibi .
Ay özür ağdaya olacaktı .Aldata gidiyorum dedıgınız neresi
Agda ya mi demek istediniz, epilasyon a mı
Bende agda yapıyorum, kus gıbı hafifledim dıyınce merak ettim bende belki acısız bıseydır dıyeAy özür ağdaya olacaktı .
Ben kendime yaparken morartıp kanatınca kuaföre gitmeye başladım becersem de yapsam keşke yapabiliyosan ne mutluBende agda yapıyorum, kus gıbı hafifledim dıyınce merak ettim bende belki acısız bıseydır dıye
Kucuk Kucuk yaparsanız aslında morarmıyor. Buyuk surup buyuk bez kullanınca morarıyor hatta ilk yaptıgım da kanatmıstım.Ben kendime yaparken morartıp kanatınca kuaföre gitmeye başladım becersem de yapsam keşke yapabiliyosan ne mutlu
O hazır agda bantları guclu mu guzel cekıyor muHazır ağda bandı al. Makasla onu küçük küçük kes öyle kullan. Bikac denemeye alışırsın. Ben bazen ağda bazen üşengeçlikten jilet kullanıyorum. Jilet çabuk çıkarıyor ama bazen öyle gerekebiliyor. Sen de takma kafana. Evlenince de baktın ağda vs olmuyor jilet kullanırsın. Erkeklerin çok taktiği yok. Onlar da önce kendilerine baksın
Rahatlığa alışmışım artık alışmış kudurmuştan beterdirKucuk Kucuk yaparsanız aslında morarmıyor. Buyuk surup buyuk bez kullanınca morarıyor hatta ilk yaptıgım da kanatmıstım.
Sonra tabi yapa yapa ogrendım alıstım, yıllardır kendim yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?