Kişisel temizlik

2 yil ozel bolge icin epilasyona gittim..buyuk nimet vallahi..akli olan yaptirsin

Aynen katiliyorum

Yaaa sen ne olma emi Madem gidiyorsun oraya da yaptirsana. Bir iki alisirsin. Hem gunde kac kisiyi goruyorlardir kimse bununki de soyleymis demezDoktorlar gibi gore gore bikmislardir. Ilerde doğum falan yapinca da goren olacak zaten.

Ben sürekli aynı kuaföre gidiyordum. 1 ay pammık gibi geziyorsun. Bacak genital 50 TL veriyodum geçen sene.

Kız kocaman teyzeler geliyor valla lazere, hemde genital bölge. Seninkiler bir de bayağı kalınlaşmış 5 seanslık paket aldın mı kurtulursun. İyi düşün bence onlar günde kaç tane görüyorlar zaten. Hem size de gözlük veriyorlar onlarda da gözlük oluyor. Sanki birbirinizi görmüyormuşsunuz gibi düşünün.

Ben epilasyonun saç dönmesi yaptığını duydum. Ki ben bacaklarımı daha önceden ağda ile almama rağmen saç dönmeleriyle doluydu. O bölgeyi o halde düşünmek bile istemiyorum
bikini bolgenız SAÇ DÖNMESİ kıvamına geldıyse zaten kosa kosa bulundugunuz ılın en ıyı merkezıne gıdın cunku orda en fazla kıl donmesı olabılır
bazı ozel hastanelerde cıldıye bolumundekı doktor eslıgınde hastanenın ıcınde lazer bolumu de oluyor arastırın

phılıps lumıa kullanıyorum ben cok memnunum ama sızın duzenlı yapacagınıza emın olmanz gerek

Bunun birşeye yaramadığını duydum kullananlardan. Gerçekten işe yarıyormu
Ben de utandığım için Philips Lumea aldım hem de ilk çıktığında. Yani bendeki en eski modeli ama inanılmaz memnunum kol ve bacaklarımda hiçbişi kalmadı. Koltuk altı ve genital bölgede de oldukça seyreldi çıksa bile rahatsız etmiyor ama bitmedi. Belki benim cilt rengim ve kıl yapımdandır bilmiyorum ama inanılmaz memnun kaldım. Alalı 6 yıl oldu hala çok iyi çalışıyor verdiğim her kuruşu hakediyor.

allah ıyılıgınızı versın :)
bırdahakı gıdısınızde gorusun bence

Hangi marka jilet kullaniyorsun? Ben de jiletle aliyorum, hic kalinlasmadi, bir hafta gidiyo agdadan daha rahat...

Ben agdaciyim
Hem saglikli hem de garantili yontem. 18 yildir yaptiriyorum,iyice azaldi,hem de tertemiz oluyor. Kuafore yaptiriyorum. Lazer benim gozumde zararli bir uygulama,cevremde kim yaptirdiysa tekrar cikti. Agda oyle degil,annem de gencliginde agda yaptirirmis simdi hic cikmiyor bile ozel bolgede. Kesin cozum

Aslında jiletten sonra kıllar tam ağdalık kıvama geliyor. Ağdanın görmemesi imkansız. Çok uzatmayın o şekilde alamazsınız. Canınızın yanmayacagı sekilde halledebilirsiniz. Hazır agda bantları bu konuda iyidir ufak şekilde kesip üst bölgenizden alıştıra alıştıra almaya çalışın.

Tuy dokucu , Jilet, agda en son lazer. hepsini denedim. Ama en rahati lazermiş gerçekten
Imkan varsa lazere gidin .ha imkan yoksa ağda en iyi tercih.ama kendiniz yaparken zor olur bi agda salonund yaptırın. Ben de kendim yapinca cok zorlanıyordum 2 bucuk saat uğraştığımi bilirim bi agdayla. evlenince en iyisi agda salonuna gideyim her ay dedim. Oyle rahat etmiştim. Son 6 aydrda lazere basladim rahatim .Ayrica evlenince genel olarak erkekler bunlara cok takilmiyo emin ol. Ha cok aşırı titiz kildan midesi bulanan erkege denk gelirsen mecbur lazere gidersin evlenince . Dert etme :)

Evde lazer epilasyon kullandım düzensiz bi şekilde. Bende çok işe yaradı. Hamilelik dolayısı ile bıraktım fakat doğurunca tekrar kullanıcam. Muhtemelen 3 ay kullansam sonrasında tamamen bitecek. Ara ara çıkınca da tekrar atış yapıp tekrar bitiricem

epilasyon dediginiz bildigimiz su tek tek killari koparan makine mi? onu oraya nasil yapiyorsunuz ya ben geberirim herhalde.

17 yasimdayken lazer yaptirmistim buz lazerdi, 7 yil olacak bir sorun yasamadim daha. ki ben beyaz ten+sari tuyluyum. turkiyede oldukca 6 ayda bir falan gidersem gidiyorum yoksa rahatsiz edici bir duruma gelmiyor bile. imkan varsa buz lazer kesin cozum agda falan okudukca sanki benim canim aciyor.

Merhaba bikini tamam ama daha ilerideki genital bölgede de kullanılabiliyor mu ? Bir de öncesinde bir sefer mi ağda tıraş yapmak gerekiyor, yoksa her kullanımdan önce mi? Bende almayı düşünüyorum tamamen pürüzsüz yapıyorsa ancak genital de kullanılamıyorsa tam da işime yaramaz. Bacak kol ağdaya da dayanırım.

Sesunun pembe pudralı ağdasyla ve ağda beziyle küçük parçalar halinde alın..Sonra çok uzamadan tek tük çıkmaya başladkça vurun makinaya gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…