- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
Etkisini gördünüz mü bana hiç fayda sağlamadı da arkadaş
Kalıcı etkisi var diyemem fakat en az iki üç ay tüyler hiç çıkmıyor, tamamen tertemiz ve pürüzsüz oluyor.Bunun birşeye yaramadığını duydum kullananlardan. Gerçekten işe yarıyormu
Mutlaka lazere gitmelisin koku baya kalin oldugu icin 8 seansta biterO bölgeyi kimseye açamıyorum utançtan
Bu yöntemi denemeyi bende çok istedim herkes memnun ama takıntılıyım hayatta uzatmam ucu çıksın epilasyonla alıyorum nasıl rahat ediyorsunuz uzayan kadarHep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz
Kimseye uzat demiyorum daValla ben kocamdan daha takıntılıyım kıl tüy tiksindiriyor beni öyleki bir tanecik çıksın onu bile cımbızla çekerim uzamasını da hiç beklemem azcık ucu görünsün yeter kocam da benden çok çekiyor adamı zorla banyoya sokuyorum temizle çık diyerek alıştı valla hatta o da memnun durumdan temiz olmak gibisi var mı
Tabi herkesin kendi tercihi belki bu kişi de benim gibidir ben öyleki saçım döküldüğünde ona bile tiksinerek bakan biriyim hayat bize zor ya kadın olmak başa belaKimseye uzat demiyorum datakıntılı da değilim ama kişisel temizlik evli bekar fark etmez kişinin temelde kendine saygısıdır. Yani demek istediğim sabah alıyorum aksam olmadan çıkıyo tekrar dediği kısım bence çok da takılınmayacak bi durum
Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum((((
Aynenn, hergün hergün jiletlemekten gına geldi. Aslında dediği gibi elvidenle almaya karar verdimki, cesaretlendim lazer için. Galiba lazer yaptırıcamTabi herkesin kendi tercihi belki bu kişi de benim gibidir ben öyleki saçım döküldüğünde ona bile tiksinerek bakan biriyim hayat bize zor ya kadın olmak başa bela
Hep diyorum herzmanda dicem eldiven tak eline eldiveni uzat killari elinle ceke bilcegin sekilde olsun killar biraz kalinlasmis olabilir killar jiletten dolayi biraz aciya bilir ama alisirsiniz tekli halde deilde toplu halde gerdirerek cekin killari bittikden sonra kalan tuyleride makineyle alin 1 ay rahatca bana dua edersiniz
Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
ve artık evlenme yaşımda geldi. İlerde kocam olursa benden tiksinir beni beğenmez diye korkuyorum((((
Bise olmaz uzatin siz ole alin kisayken alirsaniz caniniz ck yanar uzunken cekince daha kolay olur zamanla incelmeye baslarYanlış anlamayın da benim de sakal gibi eldiven işe yaramıyor öyle olunca
Alisinca valla uzatiyosun bende onceden her hafta jiletle alirdim taki banada bu yontemi iretene kadar simdide vaz gecilmezimki annem 50yasindan sonra basladi bu iseBu yöntemi denemeyi bende çok istedim herkes memnun ama takıntılıyım hayatta uzatmam ucu çıksın epilasyonla alıyorum nasıl rahat ediyorsunuz uzayan kadar
Lazer iyi oluyor kesin çözüm ama bazı kadınlarda dogumdan sonra tekrar tüy çıkabiliyormuş ne kadar dogru bilmiyorum tabi ben bebegim dogsun ondan sonra yaptırırım gibime geliyorAynenn, hergün hergün jiletlemekten gına geldi. Aslında dediği gibi elvidenle almaya karar verdimki, cesaretlendim lazer için. Galiba lazer için randevu alıcamherkese teşekkür ediyorum yardımınız için. Artık hep girerim galiba bu siteye
Aynı dert aynı şekilde bende de vardı. Ağda yapamam, ağda yada lazer yaptırmam başkasına, epilasyon aletleri hiç bana göre değil, hamile kaldım, doğumdan daha çok o bölgenin kıl tüy sorunu canımı sıktı. En sonunda Philips marka erkek traş makinası aldım. Ama başlığına dikkat edin. Doğuma giderken bile kendim aldım. Hiç sıkıntı çekmedim.Yeni açtım hesabı sırf sorumu sormak için. Hangi başlığa atacağımı bilmeden buraya koymak istedim. Kızlar ben özel bölgemin tüy temizliğini nasıl yapacağımı bilmiyorum yani tertemiz anlamda. Ben bu zamana kadar ergenlikten itibaren sadece jiletledim o bölgeyi. Haliyle kalın çıkıyor ve ertesi günü geçtim, akşama geri çıkıyor.. bunun üzerine geçen bi ağda yapayım dedim, tüyleri sadece 1% çekti, okadar sert çıkıyorki çekmedi bile ağda. sakal gibi resmen((( benim gibi olupta çözümü bulan varmı ? (Lazer hariçi).
Ben epilasyon ile alıyorum o da baya idare ediyor normalde ama bende takıntı var accık ucu çıksın alırım hemen çok zor ya benim kocam olmak da zor adam benden neler çekiyor bu olay yüzündenAlisinca valla uzatiyosun bende onceden her hafta jiletle alirdim taki banada bu yontemi iretene kadar simdide vaz gecilmezimki annem 50yasindan sonra basladi bu ise1 ay rahat duruyosun helede yeni evliler icin ck guzel oluyo
Ben kullanıyorum gayet iyşBunun birşeye yaramadığını duydum kullananlardan. Gerçekten işe yarıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?