Kişisel temizlik

Etkisini gördünüz mü bana hiç fayda sağlamadı da arkadaş
Bunun birşeye yaramadığını duydum kullananlardan. Gerçekten işe yarıyormu
Kalıcı etkisi var diyemem fakat en az iki üç ay tüyler hiç çıkmıyor, tamamen tertemiz ve pürüzsüz oluyor.
Ben sonrasında kalıcı çözüm için lazer yaptırmıştım ama onu kullandığım dönemde de gayet memnundum. Fiyat-performans ürünü.

Bu yöntemi denemeyi bende çok istedim herkes memnun ama takıntılıyım hayatta uzatmam ucu çıksın epilasyonla alıyorum nasıl rahat ediyorsunuz uzayan kadar

Kimseye uzat demiyorum da takıntılı da değilim ama kişisel temizlik evli bekar fark etmez kişinin temelde kendine saygısıdır. Yani demek istediğim sabah alıyorum aksam olmadan çıkıyo tekrar dediği kısım bence çok da takılınmayacak bi durum

Tabi herkesin kendi tercihi belki bu kişi de benim gibidir ben öyleki saçım döküldüğünde ona bile tiksinerek bakan biriyim hayat bize zor ya kadın olmak başa bela

Ben de 24 e kadar jilet, tüy dökücü yaptım. 1 saate geri geliyordu resmen. Madem lazer yoo diyorsun en mantıklısı ağda. İlkinde acır fazlasıyla ama 2.de 3.de azalır. Kendin de yapma zaten yapamazsın. Ters çekersin, yavaş yaparsın kıvrandırır. İyice araştır güzel bir yere git. Ankara'daysan benim ablaya git. İl değiştirdim param olsa ağdaya yine o ablaya giderim ama yok

Tabi herkesin kendi tercihi belki bu kişi de benim gibidir ben öyleki saçım döküldüğünde ona bile tiksinerek bakan biriyim hayat bize zor ya kadın olmak başa bela
Aynenn, hergün hergün jiletlemekten gına geldi. Aslında dediği gibi elvidenle almaya karar verdimki, cesaretlendim lazer için. Galiba lazer yaptırıcam herkese teşekkür ediyorum yardımınız için. Artık hep girerim galiba bu siteye

Son düzenleme:

Yanlış anlamayın da benim de sakal gibi eldiven işe yaramıyor öyle olunca

Ağdayı becerememişsin muhtemelen yoksa çekmeyeceği şey yok :)))
Ağda bezlerini ufak parçalar halinde kesin ve küçük küçük yapın canınızda yanmaz o zaman

Bende önce klinikte lazer epilasyon gittim baya azaldı. Sonrasinda kendi aletimi aldım evde uygulamami kendim yapıyorum. Çok memnunum

Bu yöntemi denemeyi bende çok istedim herkes memnun ama takıntılıyım hayatta uzatmam ucu çıksın epilasyonla alıyorum nasıl rahat ediyorsunuz uzayan kadar
Alisinca valla uzatiyosun bende onceden her hafta jiletle alirdim taki banada bu yontemi iretene kadar simdide vaz gecilmezimki annem 50yasindan sonra basladi bu ise 1 ay rahat duruyosun helede yeni evliler icin ck guzel oluyo

Lazer iyi oluyor kesin çözüm ama bazı kadınlarda dogumdan sonra tekrar tüy çıkabiliyormuş ne kadar dogru bilmiyorum tabi ben bebegim dogsun ondan sonra yaptırırım gibime geliyor

Ağdayı küçük küçük bölgelere uygulayın, öyle koca bir alana yayıp çekerseniz daha az alıyor. O da olmadı, cerrahi eldivenlerle alanlar varmış, hiç denemedim ama çok işe yaradığını söylüyorlar. Bir de ev tipi lazer cihazları var; ben onlardan kullanıyorum. Büyük ölçüde azaltıyor.

Ağdayı senin yapman imkansız.
Bugüne kadar jiletle alınan o bölge anca kuaför halleder.
Çok sert oluyorlar bide pozisyon yüzünden alınmıyor. Ama onlar işi biliyor.
Direk kuaföre yaptır hiç uğraşma.

Aynı dert aynı şekilde bende de vardı. Ağda yapamam, ağda yada lazer yaptırmam başkasına, epilasyon aletleri hiç bana göre değil, hamile kaldım, doğumdan daha çok o bölgenin kıl tüy sorunu canımı sıktı. En sonunda Philips marka erkek traş makinası aldım. Ama başlığına dikkat edin. Doğuma giderken bile kendim aldım. Hiç sıkıntı çekmedim.

Alisinca valla uzatiyosun bende onceden her hafta jiletle alirdim taki banada bu yontemi iretene kadar simdide vaz gecilmezimki annem 50yasindan sonra basladi bu ise 1 ay rahat duruyosun helede yeni evliler icin ck guzel oluyo
Ben epilasyon ile alıyorum o da baya idare ediyor normalde ama bende takıntı var accık ucu çıksın alırım hemen çok zor ya benim kocam olmak da zor adam benden neler çekiyor bu olay yüzünden

Bana gülmeyin ama, ben vücuduma lazer yaptırıyorum. Bi paket halinde fiyatı. Özel bölgede içinde. Ama o bölgeyi hiç yaptırmadım utançtan. Yaptırsaydım kesin bi yarısı gitmiş olurdu. Ama cidden dorğu söylüyorsunuz. Cesaretlenip, utansamda yaptırıcam herkese teşekkürler

Bende de benzer şey oldu. Şöyle ki, canım tatlıdır benim hal böyle olunca orama ağda yapamıyorum.Hep jiletle alıyordum e haliyle kudurdu. Bir de elim hiç yatkın değildir. Evde ağda yaparken batırıyorum ortalığı Artık kuaföre gidiyorum ağdaya. Önceleri sizin gibi ağda sıkıntılı alıyordu (çok sert çıktığı için). 2-3 kereden sonra normale döndü. 2 ayda bir kuaföre gitseniz olmaz mı acaba :) Utanmayın ama bu çok normal bir şey. Zaten bir kere gidince o utanç da kırılmış olyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…