Kısırlıkta Mucize bitki MACA (Alıntı yazı)

Merhaba canım.benim hormonlarimda bir sorun yok pkos var ciddi boyutta değil.genede bir yıldır bebiş olmuyor.ben kullansam fayda edermi sence.hormonlarimi Bozarmi ?
Hormonlarini bozmaz aksine duzenler. Benimde hicbir problem olmamasina karsi 1 yıldır çocuğum olmuyordu. 2 ay düzenli kullandim. Sonunda mutlu son. Ben faydasini gordum o yuzden cevremde herkese tavsiye ediyirum.

Hormonlarini bozmaz aksine duzenler. Benimde hicbir problem olmamasina karsi 1 yıldır çocuğum olmuyordu. 2 ay düzenli kullandim. Sonunda mutlu son. Ben faydasini gordum o yuzden cevremde herkese tavsiye ediyirum.
Oylemi çok sevindim sizin adınıza gerçekten Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah o zaman bu ayda bebiş olmazsa hemen alacağım.siz nereden aldınız

SELAM,
YAKLAŞIK 1 AY DÜZENLİ KULLANDIM VE TUP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN DR GİTTİĞİMDE KİST OLUŞTUĞUNU SÖYLEDİ VE FOLİKÜLLERDEN BİRİNİN İÇE KANADIĞINI BELİRTTİ, BEN DE MACA TOZU KULLANDIM DEDİM, OLABİLİR BIRAK DEDİ, 43 YAŞIMDAYIM VE HAYATIMIN HİÇBİR DÖNEMİNDE KİST OLMAMIŞTI, MACA TOZU BENDE İŞE YARAMADI AKSİNE DAHA KÖTÜ YAPTI,ŞİMDİ TEDAVİYE BAŞLADI DR, BİLGİ OLARAK YAZMAK İSTEDİM BENCE HERKES KAFASINA GÖRE KULLANMASIN BENİM GİBİ, HER İNSAN BAŞKA BİR DÜNYA ÇÜNKÜ.. DR DANIŞMADAN SİZE UYGUN OLUP OLMADIĞINI BİLMEDEN KULLANMAYIN DERİM, SEVGİLER..

Canım öncelikle hayırlı olsun bende bebiş istiyorum çikolata kistim var bir buçuk yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor yaş sıkıntısı da var. bu formda okudum başka bi arkadaş tüp bebek tedavi sürecinde kullanmış kullandıktan sonra çikolata kisti oluşumuş. Benim arkadaşım da tüp bebek tedavi sürecinde kullanmış doktorların imkansız dediği tüp bebek ilk denemede tutmuş. Sen kullandıktan sonra sendeki gördüğün değişiklikleri paylaşırmısın canımbende kullanmayı düşünüyorum bende tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay nasipse umarım adet olmam da gerek kalmaz ama daha fazla beklemek istemiyorum. Nereden almak gerekir aktarlarda satılıyormuş ama taze olurmu acaba, yaşın kaçtı acaba öğrenebilir miyim sakıncası yoksa teşekkür ederim:)

Sağol canim ins rabbim daha fazla bekletmez. Yasim 31. Bendeki degisiklikler once adetim duzene girdi cok duzensizdi. Birde bende prolaktin hormonu yuksekti doktor ilac tedavisi gormen gerekiyir demisti. Ben de once 2 ay bunu duzenli kullanayim olmazsa ilac tedavisibe baslarim dedim. Cunku tanidiklarim cok işe yaradığını soyluyorlardi bende sansimi denemek istedim. Ve sonunda guzel sonuc aldim. Aktardan almadim ben. Tanidiklarim nurbal.com dan almislar bende ordan siparis verdim.

ben fransada yasiyorum. Ve fransiz forumlarda duydum bu MACA'yi. Dün aldim eczaneden.
Bugün esim basladi.
Esim azosperm.
Bakalim bu hapin faydasini görücez mi. Insallah olur
Merhabalar.
Konu baya bir eskide kalmış fakat yine de sormak istedim.Eşinizin Maca tozu kullandığını yazmışsınız faydasını gördünüz mü acaba?

ben fransada yasiyorum. Ve fransiz forumlarda duydum bu MACA'yi. Dün aldim eczaneden.
Bugün esim basladi.
Esim azosperm.
Bakalim bu hapin faydasini görücez mi. Insallah olur
Merhabalar.
Konu baya bir eskide kalmış fakat yine de sormak istedim.Eşinizin Maca tozu kullandığını yazmışsınız faydasını gördünüz mü acaba?

merhaba hangi marka kullandınız bende eşim için istiyorum cinsel isteksizliği var libido artırıcı diye duydum araştırdım baya hangi markayı kullanmak gerekli özellikle siyah maca diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…