-
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Selam.hayir almadım adetime bir hafta var kullanmak istemedim.hormonlarimi alt üst eder diyede korktum.siz kullandınız mı
Evet bende okudum araştırdım bir süre ama korkuyorum genede. Senin neyin var ?Bende almadm henüz arastırma yapıyorum bircok yurtdısındaki insan kullanms ve olumlu sonuç almıs
Evet bende okudum araştırdım bir süre ama korkuyorum genede. Senin neyin var ?
Bende de. Ama kötü değil dedi doktor minik minik var dedi.fakat 1 yılı geçti hala bebiş yokPko var bende , sende ?
Hormonlarini bozmaz aksine duzenler. Benimde hicbir problem olmamasina karsi 1 yıldır çocuğum olmuyordu. 2 ay düzenli kullandim. Sonunda mutlu son. Ben faydasini gordum o yuzden cevremde herkese tavsiye ediyirum.Merhaba canım.benim hormonlarimda bir sorun yok pkos var ciddi boyutta değil.genede bir yıldır bebiş olmuyor.ben kullansam fayda edermi sence.hormonlarimi Bozarmi ?
Oylemi çok sevindim sizin adınıza gerçekten Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallahHormonlarini bozmaz aksine duzenler. Benimde hicbir problem olmamasina karsi 1 yıldır çocuğum olmuyordu. 2 ay düzenli kullandim. Sonunda mutlu son. Ben faydasini gordum o yuzden cevremde herkese tavsiye ediyirum.
Nurbal.com dan toz olanini aldim canim. Sabah aksam ac karnina 1 cay kasigi balla birlikte yedim.Oylemi çok sevindim sizin adınıza gerçekten Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallaho zaman bu ayda bebiş olmazsa hemen alacağım.siz nereden aldınız
Sağol canım bı sorum daha var :) eşinde yedimi canımNurbal.com dan toz olanini aldim canim. Sabah aksam ac karnina 1 cay kasigi balla birlikte yedim.
Tesekkurlerrr:))Esimin sperm testi cok iyi ciktigi icin ara sira yedi. Ben 2 ay sürekli kullandim.
Canım öncelikle hayırlı olsun bende bebiş istiyorum çikolata kistim var bir buçuk yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor yaş sıkıntısı da var. bu formda okudum başka bi arkadaş tüp bebek tedavi sürecinde kullanmış kullandıktan sonra çikolata kisti oluşumuş. Benim arkadaşım da tüp bebek tedavi sürecinde kullanmış doktorların imkansız dediği tüp bebek ilk denemede tutmuş. Sen kullandıktan sonra sendeki gördüğün değişiklikleri paylaşırmısın canımbende kullanmayı düşünüyorum bende tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay nasipse umarım adet olmam da gerek kalmaz ama daha fazla beklemek istemiyorum. Nereden almak gerekir aktarlarda satılıyormuş ama taze olurmu acaba, yaşın kaçtı acaba öğrenebilir miyim sakıncası yoksa teşekkür ederim:)Hormonlarini bozmaz aksine duzenler. Benimde hicbir problem olmamasina karsi 1 yıldır çocuğum olmuyordu. 2 ay düzenli kullandim. Sonunda mutlu son. Ben faydasini gordum o yuzden cevremde herkese tavsiye ediyirum.
Merhabalar.ben fransada yasiyorum. Ve fransiz forumlarda duydum bu MACA'yi. Dün aldim eczaneden.
Bugün esim basladi.
Esim azosperm.
Bakalim bu hapin faydasini görücez mi. Insallah olur
Merhabalar.ben fransada yasiyorum. Ve fransiz forumlarda duydum bu MACA'yi. Dün aldim eczaneden.
Bugün esim basladi.
Esim azosperm.
Bakalim bu hapin faydasini görücez mi. Insallah olur