Kısırlıkta Mucize bitki MACA (Alıntı yazı)

ben fransada yasiyorum. Ve fransiz forumlarda duydum bu MACA'yi. Dün aldim eczaneden.
Bugün esim basladi.
Esim azosperm.
Bakalim bu hapin faydasini görücez mi. Insallah olur

arkadaşlar maca bitkisini kullanıp faydasını görenler bizimle paylaşsın lutfen

merhaba eztineme. üstte yazdigim gibi bu bitkiyi hap halinde eczaneden aldim.
12 mayis basladi içmeye günde 3 tane.
Simdilik birsey diyemem faydasi oldu mu olmadi mi bilemiyorum.
Ancak 23 temmuz ürologa gittigimizde ögreniriz.

Gittigimiz urolog emre bakircioglu verdi bu ilaci.bugun icmeye basladi esim.gunde 2 defa ayni zamanda proxeed plus kullanacak yine gunde 2 defa.esimin sperm sayisi iyi hizi o morfoloji 0 ile 4 arasinda degisiklik gosteriyor.gncden 59a aldim

Merhaba bende esimle birlikte kullanmayi dusunuyorum bu maka tozunu kullanip faydasini goren var mi?? Nasil kullandiniz???

Suan yanimda degil aksam ceker atarim fotosunu. Ben tozunu kullaniriyirum. Tozu daha etkili hemde dogal. Nurbal.com dan aldim. Kullanan atkadaslarimda burdan aldılar. Gerçekten işe yariyor. Prolaktinim yüksekti ilac tadavisi gormen gerekiyir demişti doktor. Ilaca gerek kalmadi.

Merhaba canım.benim hormonlarimda bir sorun yok pkos var ciddi boyutta değil.genede bir yıldır bebiş olmuyor.ben kullansam fayda edermi sence.hormonlarimi Bozarmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…