- 24 Mart 2009
- 1.788
- 0
- Konu Sahibi çikolatalxix_sxuxt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar maca bitkisini kullanıp faydasını görenler bizimle paylaşsın lutfen
Evet canim bekliyorum darisi tum isteyenlere olsun insallah.. bu ay kullandim evetsmartane hayırlı olsun bebek mi bekliyorsun maca tozumu kullandın
Ben kullaniyirum. Adetimi ve hormonlarimi duzenledi. Cevremde bununla hamile kalanlar var bende ordan biliyirum.
Merhaba canım.benim hormonlarimda bir sorun yok pkos var ciddi boyutta değil.genede bir yıldır bebiş olmuyor.ben kullansam fayda edermi sence.hormonlarimi Bozarmi ?Suan yanimda degil aksam ceker atarim fotosunu. Ben tozunu kullaniriyirum. Tozu daha etkili hemde dogal. Nurbal.com dan aldim. Kullanan atkadaslarimda burdan aldılar. Gerçekten işe yariyor. Prolaktinim yüksekti ilac tadavisi gormen gerekiyir demişti doktor. Ilaca gerek kalmadi.
Merhaba canım.benim hormonlarimda bir sorun yok pkos var ciddi boyutta değil.genede bir yıldır bebiş olmuyor.ben kullansam fayda edermi sence.hormonlarimi Bozarmi ?
Selam.hayir almadım adetime bir hafta var kullanmak istemedim.hormonlarimi alt üst eder diyede korktum.siz kullandınız mıSelam aldın mı maca tozunu ??