• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısırlık sorunum olacak gibi görünüyor, sevmedigim adamla evlensem mi?

jinekologa gidip sonuclara göre net karar almaya calışsanız...
ve biliyosunuzki doktordan doktora fark var.... her doktor herşeyi tam bilemiyor

Embriyo donduruluyor diye okuyorum belki yumurtalarinida dondurabilirsin ileride tup bebek yaparsin sevdigin adamla
Boylece cocugun sevdigin kisiden olur
Hersey Allah tan

evlendikten sonra olmazsa ayrilirsin diyor iki ablam da.. en azindan cocuk sahibi olursun diyorlar.. evlenince kesin cocugum olacak diye bisey yok tabi ama hani denemis olurum..

o iki ablan sanırım bekarlar öle ayrılırsın demekle ayrılınmaz evlilik oyuncakmı oldu olmadı hadi güle güle lütfen yapmayın arkadaşlar hayatı bu kadar basite almayın

evet canim cok cok iyi biri hem de .. bana öyle geliyor en azindan. Capkin degil, egitimli, kültürlü vs. Benim hic sevgilim olmadi, hep mükemmel biri karsima cikacak diye bekledim. Belki de bundan dolayi begenmiyorumdur? Dogru insan gibi gelmiyordur? Heyecanlanmiyorum onu görünce.. ama dedigin gibi etrafimda bir cok kisi evleniyor, herkesin cok asik oldugunu sanmiyorum. Sevmekten cok sevilmek önemli sanirim .. ben cocuksuz bir hayat düsünemiyorum..

senin yerine kendimi koydum bende kesin evlenirdim ki ben evlenince altı yedi çocuk istiyorum kafasındayım :) allah herkese cocuk versin inşallah çok zor bir şey... aslında sevgi karsılıklı olunca güzel fakat belki evlilik yasamında onun sana olan sevgisi seninde onu sevmene sebeb olabilir... :34:

hosuma gitmez tabi ama ben ayrilmayi düsünmüyorum evlenirsem.. sadece en kötü ihtimal ile, cok mutsuz olursam diye.. ben cocuksuz bir hayat düsünemiyorum.

bu durumun en kötü iltimali yok yani evlilik çocuk oyuncağı değildir.eğer sırf bu yüzden evlenecekseniz hiç evlenmeyin.evet çocuksuz bi hayat düşünülemez ama evlenince çocuğunuzun olacağını da kimse garanti veremez.bence çok büyük konuşuyorsunuz.o yüzden Rabbim hayırlısını versizn size.

senin yerine kendimi koydum bende kesin evlenirdim ki ben evlenince altı yedi çocuk istiyorum kafasındayım :) allah herkese cocuk versin inşallah çok zor bir şey... aslında sevgi karsılıklı olunca güzel fakat belki evlilik yasamında onun sana olan sevgisi seninde onu sevmene sebeb olabilir... :34:

tesekkür ederim. Kimse beni anlamiyor.. bu psikoloji bambaska.. ki ailem kisirlik sorunu olmasaydi bile iyi biri kacirma diyorlar.. henüz basindayiz bu islerin, daha tanimiyoruz birbirimizi. Evlilik yasamina gelmeden önce belki bir sans verirsem sevgililik döneminde severim. Henüz o sansi bile vermedim ona.

jinekologa gidip sonuclara göre net karar almaya calışsanız...
ve biliyosunuzki doktordan doktora fark var.... her doktor herşeyi tam bilemiyor

evet öyle zaten ilk doktor yanlis günde kan testi yapti.. adetin 3.ncu gunu bakmasi gerekiyordu.. ama yine de bir sorun oldugu ortada

o iki ablan sanırım bekarlar öle ayrılırsın demekle ayrılınmaz evlilik oyuncakmı oldu olmadı hadi güle güle lütfen yapmayın arkadaşlar hayatı bu kadar basite almayın

bekarlar ama cocuk cok önemli :( ve iyi bir adam.. tek sorun heyecan hissetmedim ve elektrik almadim görüsünce

evet öyle zaten ilk doktor yanlis günde kan testi yapti.. adetin 3.ncu gunu bakmasi gerekiyordu.. ama yine de bir sorun oldugu ortada

bekarlar ama cocuk cok önemli :( ve iyi bir adam.. tek sorun heyecan hissetmedim ve elektrik almadim görüsünce

canım sen varya aklına koymuşsun zaten yapacaksın sadece teyid ettirme çabasındasın ayrıca harbiden çok büyük konuşuosun hala çocuk önemli diosun unutmaki allah hep çok önemli dediğimiz şelerle sınar bizi

Son düzenleme:
canım sen varya aklına koymuşsun zaten yapacaksın sadece teyid ettirme çabasındasın ayrıca harbiden çok büyük konuşuosun hala çocuk önemli diosun unutmaki allah hep çok önemli dediğimiz şelerle sınar bizi

olabilir belki büyük konusuyorum ama ablalarim bana sey diyor.. manken mi bekliyorsun yeterince yakisikli sen kendin de o kadar güzel degilsin ki gibisinden. Hani cocuk sorunu olmasa bile benden hoslaniyor adam, cocuk da istiyorum.. hep daha iyisini istedigin icin yalniz kalacaksin diyorlar.. sence de hakli degiller mi?

tesekkür ederim. Kimse beni anlamiyor.. bu psikoloji bambaska.. ki ailem kisirlik sorunu olmasaydi bile iyi biri kacirma diyorlar.. henüz basindayiz bu islerin, daha tanimiyoruz birbirimizi. Evlilik yasamina gelmeden önce belki bir sans verirsem sevgililik döneminde severim. Henüz o sansi bile vermedim ona.

kimse kimsenin halinden tam olarak anlayamaz fikir verilir eleştirilir fakat dısarıdan ınsanlara kolay gelir ama kişi için zordur bu konuda haklısınız kimse sizi tam olarak anlayamaz... bence de bir sans verin tanıyın birbirinizi... ilk görüşte belki ona aşık olmadınız hayecan yok ama tanımaya deger biri... sonra başkası gelir kapar bak bence de kaçırma güzelim kısmeti bu devirde aşık olanda gidiyo serseri tipli insanlara asık olup evlenıp 2 gun sonra ayrılıyo aşk sevgi bir yere kadar... tanıma dönemiyle baslayın gerisi gelir inşallah bide ohastalıgınızdan haberi yok sanırım tanıycanız kişinin ve evlendiğinizde çocugunuzun olmama ihtimali oldugunu da bilsin senı öyle istesin ilerde sorun cıkmasın canım belki oda istemeyecek çocuk çok önemli onun içinde belki:44:

olabilir belki büyük konusuyorum ama ablalarim bana sey diyor.. manken mi bekliyorsun yeterince yakisikli sen kendin de o kadar güzel degilsin ki gibisinden. Hani cocuk sorunu olmasa bile benden hoslaniyor adam, cocuk da istiyorum.. hep daha iyisini istedigin icin yalniz kalacaksin diyorlar.. sence de hakli degiller mi?

şu çocuk konusunu bi kenara bırakırsan evet ama sen çocuk için evlenicem dersen hayır çünkü herşey bizim planımızla olmuor eş adayını önce bi tanı bak kafa yapınız nasıl uyuşabiliomusunz o seni sen onu mutlu edebilecekmisinz ona göre kararını veriirsin yoksa yakışıklı zengin vs.. beklemek boşa beklemekten başka bişi deildir herzamn için evli biri olarak bekarlara tavsiyem gönlü güzel ve zengin eşler tercih etmeleri

şu çocuk konusunu bi kenara bırakırsan evet ama sen çocuk için evlenicem dersen hayır çünkü herşey bizim planımızla olmuor eş adayını önce bi tanı bak kafa yapınız nasıl uyuşabiliomusunz o seni sen onu mutlu edebilecekmisinz ona göre kararını veriirsin yoksa yakışıklı zengin vs.. beklemek boşa beklemekten başka bişi deildir herzamn için evli biri olarak bekarlara tavsiyem gönlü güzel ve zengin eşler tercih etmeleri

benim yurtdisinda yasiyor olmam da buyuk bir sorun. Öyle 20 kisi yok arasindan secebilecegim..

cnm ben fikrim şu bende görücü usulü evlendim eşimi ilk gördüğümde senn gibi pek elektrik almadım ama şimdi sorsan ben önce ölim rabbim bnm canımı senden önce alsın senn acını bana yaşatmasın diyorum nişanlılık evresinde filan rabbim senn gözüne öyle sevdiriyoki sanki dünya yakışıklısı o gibi oluyor senn oluyo hem erkeğin fazla yakışıklısı iyi olmaz gözün hep onda olur kızlar bakıcak mı aldatırmı diye ve seenn için önemli olana gelelim bebeğim için tam 14 ay uğraştım hamile kalabilmek için heray hüsran oluyodu bnm için her gördüğüm hamile her söylenen hamile haberi içime oturuyodu acıtıyodu şimdi hamileyimmm onu ilk gördüğüm andan beri dünyalar benmiş gibi geliyor rabbim acısını bana yaşatmasın 8 ay sonra kucağımda göstersin diye dua ediyorum senn durumunda olsaydım şahzen evlenirdim annelik bambaşka bi duygu :49:

cnm ben fikrim şu bende görücü usulü evlendim eşimi ilk gördüğümde senn gibi pek elektrik almadım ama şimdi sorsan ben önce ölim rabbim bnm canımı senden önce alsın senn acını bana yaşatmasın diyorum nişanlılık evresinde filan rabbim senn gözüne öyle sevdiriyoki sanki dünya yakışıklısı o gibi oluyor senn oluyo hem erkeğin fazla yakışıklısı iyi olmaz gözün hep onda olur kızlar bakıcak mı aldatırmı diye ve seenn için önemli olana gelelim bebeğim için tam 14 ay uğraştım hamile kalabilmek için heray hüsran oluyodu bnm için her gördüğüm hamile her söylenen hamile haberi içime oturuyodu acıtıyodu şimdi hamileyimmm onu ilk gördüğüm andan beri dünyalar benmiş gibi geliyor rabbim acısını bana yaşatmasın 8 ay sonra kucağımda göstersin diye dua ediyorum senn durumunda olsaydım şahzen evlenirdim annelik bambaşka bi duygu :49:

ah canim cok sevindim senin adina :) umarim sorunsuz kavusursun bebisine :))

umarim ben de severim zamanla.. tek dilegim bu. Sevmek istiyorum cünkü diger seyleri dört dörtlük.. onunla evlenmezsem zor cikar biri karsima, malum yurtdisindayim, yoksa ben de görücü usulü evlenecem ve o da mükemmel olmayacak.. her kim olursa olsun kimse mükemmel degil. Yakisikliysa huyu güzel degil, huyu güzelse bilmem nesi sorun.. bu hep böyle devam ediyor. Sevmeye calisacam, allaha dua edecem beni ona asik etsin diye. Tek yapabilecegim bu..

bizde sağlıklıyız diye evlendik olmuyor ..
bu işler nasip ,evlenmek istiyorsan evlen ..
bu arada yaşıtız arkadaşımm ..

iste ben de evlenmeyip daha bekleyip durursam sonum kötü :( en azindan evlenip calismalara gecmem lazim :/

iyi düşün iyi olsun .. evlen çocuk mevzusu sonraki mesele ..:16:
tedavi olursun nasipse olur .. insallah mutlu ol canımm .. :3:

Back