- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
- #1.401
ya kızlarrr suan yeşil biber carlistonun falan zamanı dimi dondurucuya kaldırmak istesek :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acı sos tarifi verebilecek olan var mı?galiba iki şekilde yapılıyormuş biri kaynatılarak biri de kaynatılmadan çiğden hangisi güzel oluyor?
istersen doğrayıp yemeklik koyabilirsin ya da yıkayıp bütün halde koyabiirsin bütün koyarsan çıkarınca suya tututp doğraman yeterliya kızlar benimde domateslerim çok dolapa ya eşim köyden getirmiş .. kayınvaldemde aldı azıcık uzun domateslerden bunları buzlukta nasıl saklayabilirim ..
kuru kayısıyı buzluğa atsam ne olur :44:bi fikir verin bana burası nemli dışarıda kalsa bozulur.
istersen doğrayıp yemeklik koyabilirsin ya da yıkayıp bütün halde koyabiirsin bütün koyarsan çıkarınca suya tututp doğraman yeterli
onu bilmiyorum
kızlar kızılcık şerbeti yapsam buzlukta nasıl muhafaza edebilirim? var mı deneyen? bir de patlıcan ve biber közleyip buzluğa atıcam, domates de közlesem doğrayıp poşetlesem olur mu, yani bi bozulma falan olmaz dimi :44:
domatesi közleyince çok sulanıyor bozulmaz ama
kuru kayısıyı buzluğa atsam ne olur :44:bi fikir verin bana burası nemli dışarıda kalsa bozulur.