Kısaca hayatım, degişik bakış acılarına ihtiyacım var

Annene babana çok yakın olma hatta ne uzak durursan o kadar iyi.. eşinle aileden kaçmak için evlenmişssin belli o dönem ona sarılmıssın.. ama artık yeter kendine gel bak oğlun var işin var yani kimseye ihtiyacın yok.. boşan bırak o adamı.. daha gençsin belkide daha iyi bir gelecegin olur kendini sev yeter

Hayatında bazı şeyleri dsğiştirmeye başla hatta İlk önce kendine güvenmekle başla işe. Kendinin ne kadar değerli olduğunu ne kadar güzel olduğunu kendine sürekli hatırlat.Kafandan silemiyorsan boşan bu şekilde ömür geçmez ama yok devam edicem diyosan geçmişe kendinle beraber bir sünger çek ve yeni senle yeni hayatına başla

ben yuvanizi yikmayin diyorum mademki hatasini anladi esiniz lütfen sizde eseleyip durmayin gecmisi birakin gecmiste kalsin hayatinizda mutluluklar sizinle olsun

Haklisiniz...Anne babami secme hakkim yoktu ama affedip affetmemek baski altinda hissetsemde benim secimimdi affedemiyorum tekrar guvenemiyorum benim icin en dogrusu bitirmek emin oldum ...
Bence sen affettiğin için annen aldatıldığında yaşadığı ezikliği sanki sen yaşıyormuş gibi hissediyorsun o yaşanmışlık seni bırakmıyor aldatan erkeğin nasıl bi yalan söylediğini ilk babanda gördün mutsuz olan eziklenen anneni gördün, sen aldatıldığını öğrendin eşinin sözlerine inandın ve affettin eğer eşin tekrar aynı hatayı yapıp seni şüphelendirdiyse haklısın ama yok hiç bir şüphe yok sadece geçmişteki takıntı diyorsan sünger çek ve evliliğine bi şans ver bence ve bir psikoloğa git çocuklukta yaşadığın travmalar seni mutsuz etmeye devam eder bu bu defa aldatma değilde başka bişeyle seni yakalar ne eşine ne çocuğuna sonuna kadar bel bağlama hayal kırıklığına uğrarsın ve insanlar hata yapar bilerek veya bilmeyerek affetmekse kişiye kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…