kısaca aile olamadık..

Ne konustugunu bil terbiyesiz seni. Senin icin pislik kaynina ugursuz, esinin ailesine "takilarini onlerine" attim. It olsan kapiya konulmazsin.
Senin inancin senin icin iyi olabilir, ama hic kimse senin inandigin seye inanmak zorunda degil bunu bir bil, kimse de elestirinisini geri cekmek zorunda degil. Hadis muslumani seni!

Ayrica inanciniz o kadar mukemmelki senin kadar nefret dolu ve kotu kapli birini ortaya cikarmis tebrikler, dunyanin en guzel inanci bu herhalde:)

benim esimde amasyali tesadufe bak neyse tabi din mezhep konulari hassas konular siz saygi bekliyorsunuz ama ne soyleseniz bu konuda yanlis anlayacaktir esiniz fazla aileci kimi erkeklerde oncelik esi evliliginden cok ailesi gelir bizde cok problem yasadik ilk senelerde simdi biraz daha anlayisli kendi de goruyor cunku olanlari.yasadiginiz yerden tasinmak cok sorunu cozecektir diye dusunuyorum yakin oldukca esiniz cok etkilenir ailesinden siz tasinmaya ikna edin

Kesinlikle düğünde takılanları alma hakkına sahip değiller...

Size borç bırakmadılar diye takılara el koymak nedir? Bizde borçsuz düğün yaptık üzerine benim babam büyük nişan, kına gecesi ve eksiksiz çeyizimi aldı yapılan masraf ciddiydi ve kimseye ben takıları alırım demedi almadı da aynı şekilde eşimin ailesi 1 kuruşa elini sürmedi takılanlar olduğu gibi bize verildi...

Bu birazda zihniyet meselesi ve bana göre aç gözlülük...

Bu arada eşinin ailesi alevi mi? Onu anlayamadım ha zira aleviyse tanıdığım nice aleviler var kuran bilen camiye giden cuma namazlarına giden ve bizim dinimizi çok güzel yaşayan...
Aleviyle avlenilmez gibi saçma sapan yorumlarda bulunanlar için diyorum müslüman doğup sonradan ateist olanlar da var kişilik meselesi...

mezhebin adı önemli değil..müslümanlık kimsenin hiçbir kurumun hiçbir zümrenin tekelimde değil.. Ben o gerekeni yazdım zaten.. mesele zaten o da değil..

Konuştuğun halde olmuyor ise boşa kürek çekip hayatından bir günü daha çöpe atma. Zaten başta hatalarla başlamışsınız. Çocuk yokken dönün bu yoldan yoksa bir düşünsenize çocukla burnunuzdan gelir. Ayrı düşüncelerde 2 insan bir çocuk yetiştirmeye kalkınca olan o saf yavruya olur. Ailesi torunumuz diye sizin aksinize ne varsa yapacaklardır. Ne de olsa kafalarınız farklı. Çocuk heba olur. Yapmayın ayrılın

Son olaya sevindim,karı koca olamamanıza.. çizdiğin tablodaki en iyi şey bu.

evet ama işte anlatamıyorum.. o da beni suçluyor.. 4000 maaşı bu dört duvar arasında yiyormuşuz Hatta eksiye düşüyormuş da yardım etmiyormuşum..
Hesap dokumleri nerede demiyormusunuz 8000 bin tl yenmezki 1 ayda iki kisi

İnanç veya mezhep ne olursa olsun farklı inaçlardan insanlar evleniyor.Bu demek değildir kimse kimsenin manevi hayatıyla dalga geçme hakkına sahip değildir.Siz biraz pasif kalmışsınız bu konuda.Yaşadıgınız şehiri değiştirin öncelikle ,hele ki vajinamus prableminiz var diyorusunuz sağlık sorunu yüzünden tayin isteme hakkı var diye biliyorum.
Madii konuda kredi kartı kullanmayın mesela ben olsam kendi maaşıma hiç dokunmazdım.Farzedin ki siz çalışmıyorsunuz.Hadi ileride tedavi olmanız gerekecek bu da bir masraf illa ki birikim gerektirecek.
Ya eşinizin sizden sakladıgı harcamaları var ya da ailesine gönderiiyor parayı.
Bir de aile terapistine gitmenizi tavsiye ederim.

Saçma sapan konuşma.ne anladim da ne konuşuyorsun.insanlari itham etme!!!
Ben yanlış bilgiyi düzelttim sadece.
Benim için kişinin inancı saygı çerçevesinde kendini bağlar.senin gibi okuduğunu anlayamayan beyinler abuk sabuk yorum ve hareketlerle ortamı da,ülkeyi de dünyayı da gerer.

O sehirden acilen cok gidin.
O kadar yil ve emek icin sans gerektirir elbette iliskiniz.yalniz kalip aile olursaniz belki iyi döner hersey.tamamen ayni olmasada mezhep konusunda bende yasadim.eski esimden degil ama ailesinden benim inancima degerlerime hakaret duydum.ben cevap verirdim.yillarca atistik yani.
Ilk tayin hakkinizda isteyin tayininizi esiniz pesinizden gelmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…