merhaba bende doping hafıza ile ilgili bir bilgi almak istiyordum. bu soruyu sormanız benim için de iyi oldu. aslında ben bu sistemi denedim. edebiyatta ezberlemem imkansız gibi birşeydi. ama doping hafıza ile bu sorunudsn kurtuldum. ama çok dikkatli olmak gerek başkalrı için ne kadar faydalı olur bilmem...
bu konunun ben abartıldığını düşünüyorum o kadar bilgi bir anda ögrenilmez. sadece öğrenmiş gibi oluyorsun ama unutuyorsun. bu yüzden faydalı olcağını sanmıyorum. hem konu hakkında temeli olan için ideal olabilir. birşey bilmeyene ne kadar ne öğretebilir ki?? sizce mantıklı mı?
ben ilk defa duydum nasıl birşey biraz anlatır mısınız? kız kardeşim iki senedir ygs ye hazırlanıyor başarılı olamıyor... bu yüzden ne olursa denememiz lazım bu seneye zaman yetmezse gelecek seneye faydası olabilir belki lütfen yardım edinn??
ben ilk defa duydum nasıl birşey biraz anlatır mısınız? kız kardeşim iki senedir ygs ye hazırlanıyor başarılı olamıyor... bu yüzden ne olursa denememiz lazım bu seneye zaman yetmezse gelecek seneye faydası olabilir belki lütfen yardım edinn??
merhabalar şöyle yardımcı olayım size: ben bunu yakın zamanda keşfettim konuları görsellerle daha kolayca kafaya yerleştiriyor aslındsa hepsi bu.. hatta bu sene video satışları da başlamış galiba... bu sayede video alıp evden kendiniz pratik yapabilirsiniz. farklı bir format aslında denemek lazım derim ben szilere
son zamanlarda tekrar üniversite okuma hevesim geldi sanırım:) bunun yüzünden pratik bilgiler araştırmaya çalıştım:)
ve aslında konualra baya çalıştım sınava hazırım ama pratik yapmam gerekti. bu yüzen doping hafızayı buldum. bir traftan ders bir taraftan doping hafıza ile süper bir hava yakaladım sanırım :)
bu konunun ben abartıldığını düşünüyorum o kadar bilgi bir anda ögrenilmez. sadece öğrenmiş gibi oluyorsun ama unutuyorsun. bu yüzden faydalı olcağını sanmıyorum. hem konu hakkında temeli olan için ideal olabilir. birşey bilmeyene ne kadar ne öğretebilir ki?? sizce mantıklı mı?
ben doping hafızayı biliyorum. bunun ders anlatım setlerini almak istiyorum çok faydalı olduğunu duydum. en yakın arkadşım bu sayede bilgi pratiklik kazandı. nasıl bu setlere ulaşabilirim bana yardımcı olabilecek var mı?
ben doping hafızayı biliyorum. bunun ders anlatım setlerini almak istiyorum çok faydalı olduğunu duydum. en yakın arkadşım bu sayede bilgi pratiklik kazandı. nasıl bu setlere ulaşabilirim bana yardımcı olabilecek var mı?
yani faydalı olduğunu düşünüyorsunuz bu sayede almak istiyorsunuz. o zaman bizim içinde faydalı olacaktır. acaba internet sitesinde satışla ilgili bilgi var mı?
kızlar ben yeğenim için birşeyler yapmak istiyorum ygs için biraz geç kaldım sanırım ama lys var bunun için doping hafıza videolarına ulaşmam gerekli. herkes memnun kalıyor bunun için onlarla çalıştırmam gerek yardımcı olabilecek var mı?