kısa süren mucizem

Üzülme desemde üzülceksin ama dua et Allah ol dedi oldu öl dedi öldü. Dua et Rabbim birdaha nasip etsin hayirlisi boleymis. Allah tez zamanda dualarini kabul etsin Insallah.

Suan öyle mutsuz,öyle umutsuzum ki... sanki dünyam başıma yıkıldı...

2,5 yıllık evliyim,kadın hastaliklarimdan dolayı çocuğumuz olmuyordu. Tedavi görüyordum. Adet düzensizliğim var bu ay 15 gün gecikince dün test yapayim dedim,cift çizgi çıktı!! Gözlerime inanamadim,koşa koşa kan tahlili yaptırdım. 4 haftalık hamileyim! Sevincten resmen havalara uçtum.

Eşimle sarılıp ağlaştık,ayaklarım kesildi yerden. Allahim ne güzel bir duyguydu... sevincim sadece 24 saat sürdü. Şiddetli kasık ağrısı,kanama bebegimi kaybettim... oysa nazar değmesin diye bir kaç kişi haricinde kimseyle paylasmaya cesaret bile edememistim. Elimden kayıp gitti bebegim,ben seyrettim...

Aglamaktan başka hiç birşey gelmiyor elimden,kendimi öylesine çaresiz hissediyorum ki...
canım çok acıyor,çok!!
Canım çok üzüldüm, seni anlayabiliyorum ama birde şu açıdan düşün demek ki hamile kalmana engel bir durum yok. Ayrıca düşükten sonra daha kolay hamile kalınır diye biliyorum. En kısa zamanda hayırlı haberlerini alalım inşallah. Selamlar...

Allah tez zamanda yeni bi bebek nasip etsin inşallah sağlıklı mı sağlık mı tatlı mı tatlı..canım anlamadım ama öyle bi içimden geldi ki..Olur inşallah buraya da müjdesini yazarsın.Gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin artık bunu sen de o kadar içten istiyorsundur ki.Allah bilir duyar verir Sana da da gözün gibi bakarsın.

:KK43:((( bende 2007 de evlendim 2009 da hamile kaldim . Aklimdan tek cikardigim aydi. Annem yanmisti hastanede badinda duruyodum. Esimle sadece bi kere iliski olmustu. Kafam rahat olsun nadilsa hastanedeyim deyip test yaptirdim. Hamileydim. fenalastim doktorun yaninda esimlmi aradim. Bursanin ilcesindeydik esim gelene kadar duramadi.... annem kalkti ben yattim yatagina guzel ruya gordum uyandigimda kanamam basladi bikac saat hamile oldum ve uyumustum bidaha kanama durmadi gidisini izledim :KK43:(( sonrada senelerce hasret cekttim :KK43:(( 2013 te hamile kaldim hep korktum bisey olur diye aklima bile gelmezdi oluca ama oldu anne oldum cok agladim cok uzuldum ama gecti seninde gecicek tesellisi yok telafisi yok ama sende anne olucaksin allahin izniyle uzulme nolur :KK43:((

Canim bak allah vermiş o mutlulugu yasatmis yine yaşayabilir dua et allahtan geldi melek oldu o.belki hayirlisi bu .üzülme diyemem üzücü tabiki ama inşallah ikinci çocuğunda mutlu olursun

Allah en kisa zamanda saglikli bir bebis nasip eder insAllah..

Ben ne dicegimi bilemiyorum..
Kelimelerin hic bir anlami yok Allah sabir versin guc versin insAllah.

Ben o meleğe tam 10 hafta bağlandım...inan böylesi daha zor, eminim daha ileri haftalarda kaybedenlerde çok çok daha zordur...
Ben herseyde bir hayır vardır diyerek allaha sığındım, herseyde vardır bir hayır dedim...sende allaha sığın, sabır diliyorum.

Bence sevinmelisiniz bile,cunku bu eger bi kere olmussa bi daha olur demek:)uzmeyin kendinizi,umitleriniz daha da kuvvetlensin bu konuda.rabbim bi daha nasip eder insallah...

Vucut sagliksiz olan bebegi disari atiyor.demekki bebeginiz sagliksizmis. Bende sizinkine benzer bir olay yasadim. Doktorum bana sevinmem gerektigini, demekki hamilelige bir engelim olmadigini soylemisti. Ve gercekten yaklasik 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim tekrardan. Bugibi durumlardan sonra tekrardan cabuk hamile kaliniyor. Hevesinizi kirmayin sakin

Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadıklarınız elbette hiç kolay değil ama en azından hamile kalabildiğinizi gördünüz. Umarım yeni bir melek kalıcı olarak hayatınıza girer.

Canım benim çok üzüldüm ama belki bunun da bir anlamı vardır.Tedavilerin sonuç vermeye başladı demekki,bir daha denersin,hamile kaldıgında doktoruna düşük yaptığını belirtirsin ona göre önlemler alırsın.Üzülme lütfen daha gençsindir eminim.

X