Saç Kesim Şekilleri kısa saç mı, uzun saç mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kısa saç mı, uzun saç mı?

• Ankete Katılan
    331
beli geçen saçlar tam bir felaket..anca küçük kız çocuklarına yakışır

çok kaba ve kötü duruyor

modern de değil

hele bir de örülünce aman allahım.berbat bir görüntü

kıl yumağı gibi

......

kişiye ne yakışıyorsa o.
bazılarına bakıyorum saçlar şahane.. uzun, parlak, gür, sağlıklı ama hiç yakışmamış, yüzüne gitmemiş aynı şey kısa saç için de geçerli.
kadını gösteren saçtır derken upuzun saçlardan bahsedilmiyor bence. kişiye yakışan, sağlıklı, bakımlı saçlardan bahsediliyor...

yıllardan beri belimde olan saçlarımı krize girip kısa kestirdim şimdi uzatmaya çalışıyorum .sağlıklı görünen uzun saç bence çok güzel duruyor .ben kısa saçı sevemedim.

uzun saç
kadında değil sadece erkekte de bele kadar gelen saçları severim ben
kesimi modern olması da önemli

uzun saç bakımlıysa her zaman güzeldir saçlarınız gür değilse uzun olsada bişeye yaramaz daha kötü görünür bence bi kadında en kısa saç küt olmalı erkek gibi modelleri sevmiyorum ya küt olucak yada bele kadar 2 sinin harici güzel olmuyor

Ben de erkek modellerini cok nadir yakistirabiliyorum... Ya uzun olacak ya da küt..

Ama sunun gibilere her model yakisiyor yahu, bebek gibi ne yapsa yakisir

Saclari neredeyse kalcasinda olan biri olarak uzun sac diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…