• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kısa saç mı, uzun saç mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

kısa saç mı, uzun saç mı?

• Ankete Katılan
    331

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
evet hatunlar bakalım kaçımız kısa saç seviyoruz kaçımız uzun...yazın gelmesiyle birlikte kısalan saçlar yükselişte...bunun yanında uzun saçtan vazgeçmeyenlerimiz de var aramızda....sizin için gelen yazla birlikte uygulayabileceğimiz ünlülerin kısa saçlarının fotolarını koyuyorum...bu arada bende kısa saç kullananlardanım....

mandymooreshort.jpg

katie_holmes_victoria_beckham_short.jpg

posh.JPG

michellewilliams.JPG

AlisonLohman_3_410.jpg

side-view-of-sienna-miller-short-hair.jpg

short-hair-pictures-for-woman-06.jpg

katie-celebrity-hair.jpg

0.jpg

katie-holmes-sheer-top.jpg

Bence katie holmes a kesinlikle kısa saç yakışmıyo uzun saçlı hali daha güsell..victoria beckhama da kısa saç çok yakışıyoo bencee..bana kalırsaa yüzü güzel, küçük, minyon tipli kadınlara ve saçı düz, ince veya orta telli kadınlara ve boynu ince, zarif kadınlara kısa saç yakışıyor..gerisi bence düşünmesin bilee..lülülülülülü

ama biri uzun saçlı diğeri kısa saçlı iki bayan bir ortama girdiğinde dikkati kısa saçlı olan çekiyo...

kesinlikle uzun saç diyoruum
kısa saçı sevmiyorum bncede kadını gösteren saçı.....

uzun saçı seviyorum ama kullanamıyorum , o yüzden de yıllardır kısa saçlıyım ama çok kısa değil orta boy yanii :) çok pratik herşeyden önce , helede benim gibi çalışıyosan :):)

işte tam yapmak istediğim saç modeli ve rengi...kısa tatlı ve sarı...yorumları bekliyorum kızlar....

vlcsnap70720sb8.jpg

vlcsnap70828az1.jpg

Kısa saçın +40 için oLdugunu düsünenLerdenim..
En az orta boy oLmaLı..
Ama şöyLede bi durum var yüzü haddinden fazLa yuvarLak ve doLgun insanLarada uzun saç hiç bi hiç gitmiyor..
Ama uzun saç her yerde ''GençLik Simgesi'' olarak adlandırıLmıştır.. :delphin:

uzun yüzü olanlar uzun saç kullanmamalıdır mesela çünkü uzun saç yüzü aşağı doğru çeker....

Back