- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Senin artistligin kime ?sorun var çözebilcek misin de artistleniyorsun?
Benimde ev arkadaşım 168 di. Kendini çok uzun zannederdi.Simdi aklima geldi yine yuzum guldu yazayim bari.
Yurtta kaliyorum odamiz 4 kisilik.
Benim boyum 160 diger arkadasiminda benden bir tik kisa.
Diger oda arkadasimsa 172 boyunda. Bu donem gelmesine ragmen boyunu bize ezberletti :)ona gore 172 nin altindaki butun boylar kisaydi mesela. Takintili oldugumu dusunseniz odada surekli aleyhinize gerceklesen bir boy muhabbeti.
Kendinizle barisikk olun yaa amaan napalim.
Elimizde olan bir sey degilki sonucta.
Aman allahim ne cok kisi 170 ve uzerini cok iri buluyormus soktayim.
Ailenin en kisasiyim ve 177yim. Ama 34 hatta bazi markalarda 32 bedenim. Pek iri oldugumu dusunmuyorum :)
Ama ben de miniminnacik kadinlari begeniyorum o ayri mesele :)
Oyle 162ler falan degil 155 gibi soyle 1 lokma :)
162 kisa mi? Standartlardasin neyin takintisini yapiyorsn bosyereSelam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
Sen kimsin de benimle boyle konuşabiliyorsun terbiyesiz snaane benim konularimdan neden merak etme ve aptalca yorum yapma gereksinimde bulundun anlamadim psikopatmisn egonumu tatmin ediyon napion sen yoksa mantıklı bir aciklamsi yoklaga luga yapma işine bak her konun birbirinden boş. boyunun kısalığından önce önemsemen gereken çok şey var. he ama maalesef bunu anlayabilcek kadar ' uzun boylu' değilsin .
Kezbanlik yapmakısasın işte. "" uzatma""
Sen kimsin de benimle boyle konuşabiliyorsun terbiyesiz snaane benim konularimdan neden merak etme ve aptalca yorum yapma gereksinimde bulundun anlamadim psikopatmisn egonumu tatmin ediyon napion sen yoksa mantıklı bir aciklamsi yok
Kezbanlik yapma
Kimin issiz oldugu belli mahalle agzi konusmalar ezikliign bu kadari pes derdin ne tam olarak birilerine sarmaya yer mi ariyorsun !bak mesajını düzenlemiştim tam ama şöyle diyim kısasın " uzatma"
egomu sende mi tatmin etcem egoma degcek kadar önemli mi gordün kendini :)
işsiz misin demişim bunda takılcak ne var gibisinden.. " artistlesiyosun" ya hani)
ayrıca bana terbiyesiz deme hakkın yok. işssiiz.
Boyum kisa olabilir ama en azindan senin giibi zihin yoksunu degilim allah bir yerden aliyor bir yerddn veriyorkezbanlık nasıl oluyor madam kısa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?