Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzum ben ille kış sebzesi demedim zaten. Ama insanların şimdi kış iken olan tarife oy vereceğini düşündüm , tabi benim fikrim. Yoksa bende dolabimi yazdan dolduruyorum kapyalar biberlerle de kışın kullanıyorum
Bir daha ne kategoriye karışırım, ne yarışmaya. Kırk yılda bir pazarda sebze zenginliğini görünce sebze yapalım dedik. Şu duruma bak .... Sonra bana Kazen çok sinirli diyorlar ....
kedi dağa küsmüş dağ git önce sebzeleri öğren demiş ....
Bu ay ki yarışmayı iptal ettik. Lütfen yeni anket açıp yeni kategoriyi belirler misiniz ? Emek harcayan ve hakkını yediğimiz herkesten özür dilerim ...
İçimdekileri yazayım mı ? Yarışma başlar başlamaz 10 tane tarif geliyor. Yahu hiç mi hazırlanmazsın daha 3 hafta var yarışmanın bitmesine, yarışma bugün başlamış. Bu akşamki yemeği hazırlarken çek fotosunu kenarda dursun o kategori açılınca yolla. Bu mu emek ? Bu yapılmıyor mu sizce ? Aylardır susuyorum susuyorsam kerizliğimden değil saygımdan susuyorum ama o cevabı da hak etmedik. Daha sarmanın bir sebze olmadığını bilmeyen kişiye ne anlatayım.
Lahana sebzedir, lahana sarması sebze yemeğidir, Ispanak sebzedir, ıspanak yapraklarından yapılan yemek sebze yemeğidir. Asma yaprağı meyve yaprağıdır ve asla sebze olarak kabul edilemez. Kimi yörelerde dut yaprağından sarma yapılıyor bu sebze yemeğimidir ? Hayır Sarma ayrı bir kategoridir.
Buradan x bir bitkinin yaprağı sebze kategorisinde olmaz anlamı çıkmasın. Lakin sarma asla sebze kategorisinde yarışacak bir yemek kabul edilemez.
Kendi açıma söylemek gerekirse başladığı gün yaptım yemeğimi.Sebzeler kategorisini açmıştınız ve katılım ertesi gün yazıyordu.Gündüz çekim yapsam daha iyi olurdu ama yetiştiremedim,akşama ancak yetişti,bayağı oyalayıcı bir yAkşama çektim sunumu.Yemeğimi iddialı bulduğum için hemen yüklemek istedim.Normalde arkadaşlar bilir,hep son güne katılırım.Hatta arkadaşlara Nevresteaeben devamlı özelden sorardım ,şöy mi yapsam ,bu yemek nasıl?Nette araştırırdım.Fakat bu sefer dediğim gibi öncekilerde hep son gün katıldığım için ilk gün katılmak istedimBaktım arkadaş eklemiş bile.Nevreste ye ve arkadaşa özel mesaj attım,ayıp olur mu ,ben de aynı yemeği yaptım diye.
Dut yaprağı örneğini ben de verecektim ama son sözü sizlere bıraktım.Bizde nasıl şüphe uyandırdıysa oy verenlere de yaprak sarması sebze midir diye tuhaf gelecekti.
Bu ay ki yarışmayı iptal ettik. Lütfen yeni anket açıp yeni kategoriyi belirler misiniz ? Emek harcayan ve hakkını yediğimiz herkesten özür dilerim ...
Kendi açıma söylemek gerekirse başladığı gün yaptım yemeğimi.Sebzeler kategorisini açmıştınız ve katılım ertesi gün yazıyordu.Gündüz çekim yapsam daha iyi olurdu ama yetiştiremedim,akşama ancak yetişti,bayağı oyalayıcı bir yAkşama çektim sunumu.Yemeğimi iddialı bulduğum için hemen yüklemek istedim.Normalde arkadaşlar bilir,hep son güne katılırım.Hatta arkadaşlara Nevresteaeben devamlı özelden sorardım ,şöy mi yapsam ,bu yemek nasıl?Nette araştırırdım.Fakat bu sefer dediğim gibi öncekilerde hep son gün katıldığım için ilk gün katılmak istedimBaktım arkadaş eklemiş bile.Nevreste ye ve arkadaşa özel mesaj attım,ayıp olur mu ,ben de aynı yemeği yaptım diye.
Dut yaprağı örneğini ben de verecektim ama son sözü sizlere bıraktım.Bizde nasıl şüphe uyandırdıysa oy verenlere de yaprak sarması sebze midir diye tuhaf gelecekti.
Ablacım ilk gün yollanan tariflerde genel bir açıklama yaptım sizden alıntılayınca üzerinize alınmayın.... Yarışma açılıp 5 dakika sonra gelen tarifler oluyor ....
Bana kalsa brokoli olan pazi olan birseyler denerdim ama gercekten artik hepimizde oy potansiyeli olan yemeklere yonelim oldu cunku oy onlara geliyor tamam katilmakta zevkli egleniyoruz burda ama insanlar yine de oy almak istiyor belki ondandir iki dolma iki kabak gelisi:) yarismada baslamadan once cok dusundum ne yapsam diye en sonunda daha az riskli birsey yapmaya karar verdim ama kismet degilmis tabi hayirlisi olsun onumuzdeki maclara bakicaz:)
Ablacım ilk gün yollanan tariflerde genel bir açıklama yaptım sizden alıntılayınca üzerinize alınmayın.... Yarışma açılıp 5 dakika sonra gelen tarifler oluyor ....
Ablacım mı?Ben sizden küçüğüm(Klasik Türk kadını tribi )Biraz sakin olun lütfen.Şimdi kapatmayın ,birkaç saat sonra kararınız devam ederse o zaman kapatırsınız.
Ablacım mı?Ben sizden küçüğüm(Klasik Türk kadını tribi )Biraz sakin olun lütfen.Şimdi kapatmayın ,birkaç saat sonra kararınız devam ederse o zaman kapatırsınız.
Bence biz sütlü tatlılar, kekler, kurabiyeler arasında gidip gelelim ...
Yahu hiç mi kimsenin aklına ıspanak, pırasa, karnıbahar, brokoli gelmez.... Bunları şimdi yapmayacaksak ne zaman yapacağız. Sorun bende mi anlamadım ki ?
Ben katılsam, karnıbaharı haşlar, sonra özel sosumda bekletir, sonra üzerine galeta unu ile kızartır üzerine yoğurtu döker paylaşırım.
Yahu deve tabanında brokoli istemedik ki ! Sebze yemeği ... Ispanaklı kek yap o bile kabulum ....
Bence biz sütlü tatlılar, kekler, kurabiyeler arasında gidip gelelim ...
Yahu hiç mi kimsenin aklına ıspanak, pırasa, karnıbahar, brokoli gelmez.... Bunları şimdi yapmayacaksak ne zaman yapacağız. Sorun bende mi anlamadım ki ?
Ben katılsam, karnıbaharı haşlar, sonra özel sosumda bekletir, sonra üzerine galeta unu ile kızartır üzerine yoğurtu döker paylaşırım.
Yahu deve tabanında brokoli istemedik ki ! Sebze yemeği ... Ispanaklı kek yap o bile kabulum ....
Hiç size saygısı yoksa bana da mı saygısı yok yıllardır yapılıyor bu yarışma 1 kez şu kategori olsun diye rica ettim. Çocuklar sebzeleri unuttu, sebzeleri mevsiminde yemiyoruz hatırlatalım dedik ...
neyse ben gene seyahate çıkıyorum, dövülmüş eşkina taşında brokolimi bitireyim.
Hiç size saygısı yoksa bana da mı saygısı yok yıllardır yapılıyor bu yarışma 1 kez şu kategori olsun diye rica ettim. Çocuklar sebzeleri unuttu, sebzeleri mevsiminde yemiyoruz hatırlatalım dedik ...
neyse ben gene seyahate çıkıyorum, dövülmüş eşkina taşında brokolimi bitireyim.