Bende çok şaşırdım, benim brokolim ne olacak aradaKazen ıspanak, pırasa, enginar , karnabahar ,pazı,lahana,brokoli,pancar gbi kış sebzelerinden tarif bekledi bence dolmalar gelince şaşkına dönmüştür
Niye kiz brokoli sebze bişey olmaz .dBende çok şaşırdım, benim brokolim ne olacak arada
Sebze olduğunu biliyorum ondan demedim zaten, dolmaların arasında kimse dönüp yüzüne bakmazNiye kiz brokoli sebze bişey olmaz .d
Bakalım akşama ben karnabahar yapmayı düşünüyorum eşim balık almazsakarnabahar yaparsam katılırım
Yarışmayı dolma değilde başka bir tarif olsa bir sayfa boyunca güleceğimKazen Bey
Ben de güveçte karışık dolma yapan biri olarak size de hak veriyorum.Ama bizler de yarışmacıyız nihayetinde ve hedefimiz birincilik.(özellikle çoğu kez katılmış biri olarak)Oylamada görüyoruz ki değişik tarifler fazla cazip gelmiyor üyelere ,hep bilindik tarifler fazla oy alıyor.Biz de o yüzden cazip menüleri düşündüğümüz oluyor.Bir gün önceden karnıbahar yemeği yaptım ama fazla talep olmaz diye yarışma için yapmadım.Keza arkadaş ıspanak yemeği yapmayı düşünüyordu,kimse ıspanağa sıcak bakmaz diye vazgeçti.Ben de çok fazla klasik olmasın istiyorum.O yüzden önceki katılmamda içli köfteyi değişik şekilde,bu yarışmada da dolmayı güveçte ve çok çeşitli olarak yaptım.Kıymayın dolmamıza
Aslında o kadar çok görseli iyi olan başka yemekler var ki.Mesela karnıyarık ama çoğu patlıcan sevmiyor.Yarışmayı dolma değilde başka bir tarif olsa bir sayfa boyunca güleceğim
Kazen Bey
Ben de güveçte karışık dolma yapan biri olarak size de hak veriyorum.Ama bizler de yarışmacıyız nihayetinde ve hedefimiz birincilik.(özellikle çoğu kez katılmış biri olarak)Oylamada görüyoruz ki değişik tarifler fazla cazip gelmiyor üyelere ,hep bilindik tarifler fazla oy alıyor.Biz de o yüzden cazip menüleri düşündüğümüz oluyor.Bir gün önceden karnıbahar yemeği yaptım ama fazla talep olmaz diye yarışma için yapmadım.Keza arkadaş ıspanak yemeği yapmayı düşünüyordu,kimse ıspanağa sıcak bakmaz diye vazgeçti.Ben de çok fazla klasik olmasın istiyorum.O yüzden önceki katılmamda içli köfteyi değişik şekilde,bu yarışmada da dolmayı güveçte ve çok çeşitli olarak yaptım.Kıymayın dolmamıza
Gördüm ,açıkçası şaşırdım .Belki emek verdiği için ,yarışmaya kabul edilmediği için zoruna gitti.Ama tepkisi yine de abartıydı.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/zeytinyagli-yaprak-sarmasi.985333/
Üyenin mesajına bakar mısınız ?
Kazen Bey
Ben ısrarla özellikle kış sebzesi ağırlıklı oy kullanılacağına inanıyorum. Yani inanmak istiyorum.Aslında o kadar çok görseli iyi olan başka yemekler var ki.Mesela karnıyarık ama çoğu patlıcan sevmiyor.Bir tane de favorim var ama yaz sebzesi şu an bayağı pahalı
Ben bilindik diyorum sen enginar diyorsunBen ısrarla özellikle kış sebzesi ağırlıklı oy kullanılacağına inanıyorum. Yani inanmak istiyorum.
Enginar mı
Zaten Kazen'in açıklamasından sonra, diğer yapmayı düşündüğün sıkar birazBen yine ıspanak kullanacağım yaaa
Canım ıspanağımmmm asla vazgeçmem
Benim aklıma yaz deyince enginardan başkası gelmiyorBen bilindik diyorum sen enginar diyorsunSöylemem ,yapan olabilir.
Gördüm ,açıkçası şaşırdım .Belki emek verdiği için ,yarışmaya kabul edilmediği için zoruna gitti.Ama tepkisi yine de abartıydı.
Bahsettiğim oydu.Benim aklıma yaz deyince enginardan başkası gelmiyor
Taze fasulye belki bir ihtimal
Zaten Kazen'in açıklamasından sonra, diğer yapmayı düşündüğün sıkar biraz
Şimdi kılçıklıdır, kim yapacakBahsettiğim oydu.
Gördüm ,açıkçası şaşırdım .Belki emek verdiği için ,yarışmaya kabul edilmediği için zoruna gitti.Ama tepkisi yine de abartıydı.
Ama nanacım kış sebzeleri kategorisi değil ki kategori.Yaptığım sebzeleri yazdan derin dondurucuya atınca da doğal oluyor.Ben ısrarla özellikle kış sebzesi ağırlıklı oy kullanılacağına inanıyorum. Yani inanmak istiyorum.
Enginar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?