Ben de buna güveniyorum zatenaslinda beni buraya baglayan mutfak can evimden vurdun beni
Herkese iyi geceler @Tatlicadi Meg obabasim sanada :)
Hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de buna güveniyorum zatenaslinda beni buraya baglayan mutfak can evimden vurdun beni
Herkese iyi geceler @Tatlicadi Meg obabasim sanada :)
Kolay gelsin canım bekliyorumBu sefer bende katılacağım, bugün geliyorum inşallah tarifimle beraber :) hatta şuan yapıyorum yemeğimi :)
Sağolasın canım Nevoşum inşallah güzel yaparım :) değişik bir yemek olacak benimki bakalım, kesin sen biliyorsundur bu yemeğiKolay gelsin canım bekliyorum
Hadi bakalım merakla bekliyorumSağolasın canım Nevoşum inşallah güzel yaparım :) değişik bir yemek olacak benimki bakalım, kesin sen biliyorsundur bu yemeği
Aman geç kalma erken geeel çabuk geç kalma erkeeeen geeel,ben de meraklandım.Sağolasın canım Nevoşum inşallah güzel yaparım :) değişik bir yemek olacak benimki bakalım, kesin sen biliyorsundur bu yemeği
Gelicem de benim canavar fırsat vermedi ki yapayım, yarım kaldı :) ancak öğleden sonraya gelir buraya :)Aman geç kalma erken geeel çabuk geç kalma erkeeeen geeel,ben de meraklandım.
Gelicem de benim canavar fırsat vermedi ki yapayım, yarım kaldı :) ancak öğleden sonraya gelir buraya :)
Değişik bir lezzet ama bence çok güzel bir yemek :)
Canavarım izin vermedi kız yarım kaldı yarısını da yapmak üzere bekliyorum ben çok seviyorum, bakalım beğenecek misiniz :)Bekliyoruz,bakalım değişik tatifini canım deneriz bilmediğimiz bişeyse
Beğeniriz canım,emek verilen herşey güzeldirCanavarım izin vermedi kız yarım kaldı yarısını da yapmak üzere bekliyorum ben çok seviyorum, bakalım beğenecek misiniz :)
Oyyy sağolasın canım benim, Allah razı olsunBeğeniriz canım,emek verilen herşey güzeldir
Hele bir ekle de bakarız cicimBende bu akşam ekleyeyim, şimdiden yazmaya başladım aralarda biraz tuhaf hissediyorum ama eminim benim güzel arkadaşlarım sonuncu değilde birinci olacakmışım gibi yorum yapar
Hiç motive etmiyorsun , azıcık cesaret ver yahuHele bir ekle de bakarız cicim
Yürü be kim tutar seni ravioliyi başarıyla yapan bunu hayli hayli yapar bebişimHiç motive etmiyorsun , azıcık cesaret ver yahu
Eklemeye çalışıyorum, yapabildiğim kadarıyla yaptım ama gerisini nevroş yapar
Tebrik ederim canımmmmkızlar yeri degil biliyorum ama onceden bahsetmistik ondan paylasmak istedim:) sanırsamm hamileyim:)
Gözün aydın canımkızlar yeri degil biliyorum ama onceden bahsetmistik ondan paylasmak istedim:) sanırsamm hamileyim:)
kızlar yeri degil biliyorum ama onceden bahsetmistik ondan paylasmak istedim:) sanırsamm hamileyim:)
Tebrik ederim canımmmm
Çoook sevindim..
Gözün aydın canım
Hemen kan testi yaptır
aaa tebrik ediyorum canımmm