Beni çok kıskanıyorsunHemen kendini över yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni çok kıskanıyorsunHemen kendini över yaaa
Hani resim ekleyemiyordun
Başka tarayıcıdan girdim.sen demedin miHani resim ekleyemiyordun
Bence öyle az kaldı nevos zengin olayım da eve yaşlı,çirkin bi hizmetçi alcamSalçalı makarna sebze yemeği miSenin yemek ile aranın nasıl olduğunu bilmeyen yok
Benim oğlum da bu ayda doğdu ,uğur getirir belki dedim ,niye Ona oğlu uğur getiriyor da ,benim oğlan bana uğur getirmiyorGidip yarışmayı kazandığın konuya baktımSahiden bu ayda olmuşKızın sana uğur getiriyor
O zaman bundan sonra yaptığın yemeklerin resmini istiyorumTabi yemek yapmayı biliyorsanBaşka tarayıcıdan girdim.sen demedin mi
Önce pinkstrap ile beni tatile gönder sonra kendine yaşlı çirkin hizmetçi alırsınBence öyle az kaldı nevos zengin olayım da eve yaşlı,çirkin bi hizmetçi alcam
Onun kızı uğur getirmişSen de kzın doğum gününe yakın şansını deneBenim oğlum da bu ayda doğdu ,uğur getirir belki dedim ,niye Ona oğlu uğur getiriyor da ,benim oğlan bana getirmiyor
Pinko otursun göbeğini buyutsun nevos ikimiz baş başa gidelim zekzii hemsommÖnce pinkstrap ile beni tatile gönder sonra kendine yaşlı çirkin hizmetçi alırsın
Çok mantıklı valizimi hazırlıyorumÖnce pinkstrap ile beni tatile gönder sonra kendine yaşlı çirkin hizmetçi alırsın
Tamam kabul.Kızımın doğum ayı Aralık.O zamana kadar dinleneyim.Onun kızı uğur getirmişSen de kzın doğum gününe yakın şansını dene
Ne demek o yaaa gezerken büyümeyecek mi ben de gelcemPinko otursun göbeğini buyutsun nevos ikimiz baş başa gidelim zekzii hemsomm
Tamam gidelim hemşomOna selfi çeker yollarızPinko otursun göbeğini buyutsun nevos ikimiz baş başa gidelim zekzii hemsomm
Sen hamilesin evde otur biz gidiyoruzBilirsin Harbi parasına kıyıp ikimizi götürmez sen o sebeple kalıyorsunÇok mantıklı valizimi hazırlıyorum
O kadar bekleyemeyizTamam kabul.Kızımın doğum ayı Aralık.O zamana kadar dinleneyim.
Banane söz verdim sana ,ben sözünden döndü dedirtmemO kadar bekleyemeyiz
Ya ne çabuk sattın beni ben sabahtan beri ne şiddetlere tehditlere boyun eğmedim sen bi tatile tav oldunSen hamilesin evde otur biz gidiyoruzBilirsin Harbi parasına kıyıp ikimizi götürmez sen o sebeple kalıyorsun
Senle kanka olmaya karar verdim Tek bir beklentim var beni satmaBanane söz verdim sana ,ben sözünden döndü dedirtmem
Bu kategori geçen tekrar konuşalımBanane söz verdim sana ,ben sözünden döndü dedirtmem