Az önce can sıkıntısından bütün tarifleri bi güzel inceledim..Bildiğimiz karnıyarığın (kış sebzesi olmadığı halde) yarışmayı önde götürmesi beni çok şaşırttı açıkçası :)
Nevrestesenin köftelerin deynepnazsenin dolmaların beni benden aldı :)
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, hepinize başarılar can'lar :**
HanimKelesimiGetir
,Mune
geldim geldim.malum yaşlılık geç kalıyorum ,heryere.umarım okeye dördüncüyü bulmadınız.neyse bulduysanız ben de yancı olurum,bedava çay içerim.
bu arada battaniyelerden ben de isterim.benimki kırmızı olsun ama..huzurevinde denizi gören bir oda da bana ayırın.ya da önden ben gider,size odayı tutarım.hepinizden büyüğüm nasıl olsa.
Yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, valla dünden beri yemeklere bakıp karar vermeye çalışıyorum, merak ettiğim tatlarda var, misal pırasa dolması, hiç yemedim denemedim de, eşimle kızım sevmiyor diye almıyorum pırasa ama dolmasını merak etmiyor da değilim, ıspanaklı kumpir yine denemediklerimden, office
patlıcan alerjin mi var? Gıda alerjilerinin birçoğunu duydum ama patlıcan alerjisini ilk defa duyuyorum, brokolim var, gel sana salatasını yapayım
ilklerin kadınıyım ben Mune çok acayip ama ne zaman yesem içimin şiştiğini hissediyorum resmen yemek borum acıyor öyle böyle değil. Patlıcan alerjim varmış meğerse, o yüzden ne imam bayıldı ne de karnıyarık yiyemiyorum senelerdir ama brokoli dehşet bir besin bayılırım