OoCanım az önce acile gittik eşimle alerjim tutmuştu ama günümün geçtiğinide belirttim tahlil verdim ve çok şükür hamileymişim. Dilerim ki darısı sana olsun. Bir yıl geçti beklemekten ama zamanı şimdiymiş. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ve en başta sanada inşallah
Yeni bat 21 ocakBONCUK23
M MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda 16 aralık
A Aysucan20 20 aralık
@SedaGretchen
@dvtb 14 ocak
@bi prenses annesi
@Neic 1 ocak
@Minkkalpp
@Busrayld
@Gizemenes123456[/USER][/USER]
Cascade_ 15 aralık
Synonyms
Gelişme var mı kızlar
Sende gelişme var mıCanım benim
Sağol
Napıyorsun bacım, ne var be yok?? Bir selam ver yahu, bir etiket yap :) nasıl gidiyor, hangi sayfalara takılıyorsun göremedim ne zamandır
Nick değiştirdimNapıyorsun bacım, ne var be yok?? Bir selam ver yahu, bir etiket yap :) nasıl gidiyor, hangi sayfalara takılıyorsun göremedim ne zamandır
Hayırlı olsun nickin canım :) ben de iyiyim ilaç tedavisine başladım klomen çatlatma iğnesi nasip beklemedeyimNick değiştirdim
Uzak kalıyorum artık boşver
Takip etmiyorum
Sen nasılsın ?
Sağol inşallah hayırlı haberlerini alırızHayırlı olsun nickin canım :) ben de iyiyim ilaç tedavisine başladım klomen çatlatma iğnesi nasip beklemedeyim
Amin canım hayırlısıyla hepimiz alalım güzel haberlerSağol inşallah hayırlı haberlerini alırız
Amin allahım aminnnInşallah canım Rabbim vakti saati gelince nasip edicektir inşallah.
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Hamile olan oldu mu kızlar ?
posterior M MiyavKedi mimice papatyakokankadin Sadece02matilda 16 aralık A Aysucan20 20 aralık @SedaGretchen @dvtb 14 ocak @bi prenses annesi @Neic 1 ocak @Minkkalpp @Busrayld @Gizemenes123456[/USER] posterior
Synonyms
AminAllah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Evet bugün 19+1 deyim.Amin
Hamile misin sen :)
Ooo süper maşallahEvet bugün 19+1 deyim.