Amin canım benimSağlıkla gelsinler inşallah mutlaka doğru bir zaman vardır o yüzden umutsuzluk yok onlar için inanıyorum ben hep dualarımdasınız
Benim biraz süpriz oldu. Bi ay önce baya grc regl olmuştum. O yuzden hamile kaldigim ay bi beklentim yoktu hatta üzülmüştüm duzensiz regli ile süreç uzayacak diye. Yine bi umut regl tarihinden 2 gun sonra test yaptim negatif cikti herhalde bu ayda gecikti dedim dr.dan randevu aldim 9.gun icin 8. Gun test yaptim cok silik bi çizgi ile ortaya çıktı.meger gec döllenme olmuşum:)Ooo süper maşallah
Nasıl farkettin
Umudun var mıydı
Allah bağışlasınBenim biraz süpriz oldu. Bi ay önce baya grc regl olmuştum. O yuzden hamile kaldigim ay bi beklentim yoktu hatta üzülmüştüm duzensiz regli ile süreç uzayacak diye. Yine bi umut regl tarihinden 2 gun sonra test yaptim negatif cikti herhalde bu ayda gecikti dedim dr.dan randevu aldim 9.gun icin 8. Gun test yaptim cok silik bi çizgi ile ortaya çıktı.meger gec döllenme olmuşum:)
O yüzden ben hesap kitap yapip hamile kalıcam diye gorev hâlinde yaşamayı dogru bulmuyorum. Herseyi akışına bırakın o sizin hazır oldugunuz zamani bekliyor sadece.
İnşallah canım benimHala bu kış mevsimin baharım olmasını bekliyorum inşallah bu ay olmadı.bat. 7 Mart. İnşallah ilkbahar bizimde baharimiz olur
Gözün aydın cnm sağlıkla ilerlesin kucağına al insAllah ne kadarlik cnm bende aynı bi degisiklik yok malesef kilo vermeye çalışıyorum son bi kac aydr takmamaya çalışıyorum yaniBONCUK23
posterior
M MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
@damlaozcan06??? Nick değişti galiba
A Aysucan20
@SedaGretch nick değişti sanırım ???
dvtb 14 ocak
Fit mutlu anne
Minkkalpp
B Busrayld
G Gizemenes123456
Neic
Kızlar değişiklik var mı
Ben hamileyim çok şükür
Amin canımmGözün aydın cnm sağlıkla ilerlesin kucağına al insAllah ne kadarlik cnm bende aynı bi degisiklik yok malesef kilo vermeye çalışıyorum son bi kac aydr takmamaya çalışıyorum yani
İnsAllah hayırlısı bklm masAllah cnmAmin canımm
8 nci haftaya yeni girdik
❤❤
Takmadığın zaman olacak inşallahh
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim senin adına bizlerede dua et. Ben hala beklemedeyim.BONCUK23
posterior
M MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
A Aysucan20
dvtb 14 ocak
Fit mutlu anne
Minkkalpp
B Busrayld
G Gizemenes123456
Neic
Kızlar değişiklik var mı
Ben hamileyim çok şükür
Canım gözün aydın, maşallah diyelim. Sağlıcakla tamamla, sağlıcakla kucağına al inşallah. Ben de 14 haftalık gebeyim :)Amin canımm
8 nci haftaya yeni girdik
❤❤
Takmadığın zaman olacak inşallahh
Ayyyy cnm cok sevindim hayırlı olsuj sağlıkla kucağına alirsin insAllahCanım gözün aydın, maşallah diyelim. Sağlıcakla tamamla, sağlıcakla kucağına al inşallah. Ben de 14 haftalık gebeyim :)
Malesef canım Rabbim Kucağına Almayı nasip etsin inşallahBONCUK23
posterior
M MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
A Aysucan20
dvtb 14 ocak
Fit mutlu anne
Minkkalpp
B Busrayld
G Gizemenes123456
Neic
Kızlar değişiklik var mı
Ben hamileyim çok şükür
Allah razı olsun canım benim. çok teşekkür ederim. rabbim sizlere de tez zamanda tattırsın bu duyguyu inşallah. dualarımız hepinizle..Ayyyy cnm cok sevindim hayırlı olsuj sağlıkla kucağına alirsin insAllah
Amin insAllah cnm doğal yolla oldu dimi cnm bi sorun var mıydı sizde hatırlamyamadımAllah razı olsun canım benim. çok teşekkür ederim. rabbim sizlere de tez zamanda tattırsın bu duyguyu inşallah. dualarımız hepinizle..
Canım, ben geçen sene düşük yapmıştım 6 haftalıktı. Daha sonra normal yolla 6 ay denedik olmadı. Bende kadın Doğum doktoruna gittim doktor pko var dedi. Klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Çok şükür o ay gebe kaldım.Amin insAllah cnm doğal yolla oldu dimi cnm bi sorun var mıydı sizde hatırlamyamadım
Özele mi gittin yoksa devlete mi canım sorması ayıp ilaç ve iğneyi kendin mi aldın devlet mi ödedi artık bende düşünüyorum snrm pco tam olmasa da bende görünümü var demişti doktor çünki haziranda bi sene olacak bi kimyasal var Eylül de bnmde daha da olmadı naptysak kilo da veriyorumCanım, ben geçen sene düşük yapmıştım 6 haftalıktı. Daha sonra normal yolla 6 ay denedik olmadı. Bende kadın Doğum doktoruna gittim doktor pko var dedi. Klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Çok şükür o ay gebe kaldım.
canım devlete gittim ben. Ankaradayım gazi hastanesine gitmiştim. Ilaçların bi kısmını devlet ödüyor. Kimisini ödemiyor biz alıyoruz canım. Bencede git canım tedavini olursun. Rabbim yazmışsa doktor vesile olur zatenÖzele mi gittin yoksa devlete mi canım sorması ayıp ilaç ve iğneyi kendin mi aldın devlet mi ödedi artık bende düşünüyorum snrm pco tam olmasa da bende görünümü var demişti doktor çünki haziranda bi sene olacak bi kimyasal var Eylül de bnmde daha da olmadı naptysak kilo da veriyorum
Öyle canım hayırlısı tabi saolasinO
canım devlete gittim ben. Ankaradayım gazi hastanesine gitmiştim. Ilaçların bi kısmını devlet ödüyor. Kimisini ödemiyor biz alıyoruz canım. Bencede git canım tedavini olursun. Rabbim yazmışsa doktor vesile olur zaten