Bugün adet günüm bekliyorum bakalım olacak mı olmayacak mıM mardinantep @posterior @Neic @dvtb @Minkkalpp@SedaGretchen @MiyavKedi @Aysucan20@papatyakokankadin @15yusra11 @mimice@Sadece02matildaBONCUK23
Kuzular hamile olan var mııı
@dvtb 15 Aralık mı senin
Banlanmıştım canım kusura bakma anca cevap yazabildimBen adet oldum şuan. Beni listeden silseniz de olur. Artık umudum da yok artık.
Ne yaptın canım??Canım 3 gun kaldı ama herhangi belirti yok
Canım banlanmıştımKızlar meraba, benim de bat yarın . Bugün test yaptım negatif. Sağlık olsun diyorum. Kısmet diğer aylara artık. Ocak adetim de inşallah doktor kontrolüne gitmeyi düşünüyorum
Canım naaptın???Bugün adet günüm bekliyorum bakalım olacak mı olmayacak mı
Naaptın canımBat 9 aralıktı canım hala olmadım
Yok canım ya olmadım bugün adet günümdü. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı kalan bekleyen testim her zamanki gibi hayalet çizgi ile duruyor ama, artık inanmıyorum o çizgilere. Çünkü gerçekten beklettiğim testler hep hayal kırıklığı yarattı bende. Yarın ya da öbür gün olur kanımca canım. Inşallah çok sarkmaz. Çünkü Ocak adetimde tedaviye Başlama niyetim var nasipseBanlanmıştım canım kusura bakma anca cevap yazabildim
Üzgünüm ama Allah’ın takdiri
O kadar da üzülme
Ne yaptın canım??
Canım banlanmıştım
Regl oldun mu
Canım naaptın???
Anladım canım benimYok canım ya olmadım bugün adet günümdü. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı kalan bekleyen testim her zamanki gibi hayalet çizgi ile duruyor ama, artık inanmıyorum o çizgilere. Çünkü gerçekten beklettiğim testler hep hayal kırıklığı yarattı bende. Yarın ya da öbür gün olur kanımca canım. Inşallah çok sarkmaz. Çünkü Ocak adetimde tedaviye Başlama niyetim var nasipse
Anladım canım benimYok canım ya olmadım bugün adet günümdü. Dün idrar testi yaptım negatif çıktı kalan bekleyen testim her zamanki gibi hayalet çizgi ile duruyor ama, artık inanmıyorum o çizgilere. Çünkü gerçekten beklettiğim testler hep hayal kırıklığı yarattı bende. Yarın ya da öbür gün olur kanımca canım. Inşallah çok sarkmaz. Çünkü Ocak adetimde tedaviye Başlama niyetim var nasipse
Tel çekmediği içim mesaj iki kere gelmiş
Olmadım dün bugünde olmadım hala hayırlısı yinede kendimi umutlandırmak istemiyorum ama bekliyorumBanlanmıştım canım kusura bakma anca cevap yazabildim
Üzgünüm ama Allah’ın takdiri
O kadar da üzülme
Ne yaptın canım??
Canım banlanmıştım
Regl oldun mu
Canım naaptın???
Gözün aydın canım darısı başıma. Günüm çok ilerlemeden gelir inşallah da yeni umutlara yelken açarımRegl oldum
AminnnGözün aydın canım darısı başıma. Günüm çok ilerlemeden gelir inşallah da yeni umutlara yelken açarım
Kızlar
Ne kadar takmıyoruz desek de
Ben kendi adıma
Hep bi beklenti içindeyim
Gün sayıyorum resmen
İtiraf edeyim ki ağlıyorum her regl de
Ve böyle yaptıkça yeminle çocuk sahibi olamam
O yüzden konunun kapatılmasını istiyorum
Takip edemicem konu sahibi olarak
Dualarım sizinle
İnşallah evlatlarımıza kavuşuruz
@Mune abla
Konumu kapatabilir misin
Yeni yıla yeni sayfalarla girmek istiyorum
Sağol
Herkes de böyle değildirCascade_ canım benim hepimiz öyleyiz inan. Bak ben bugün adet oldum , 2 gün gecikti. Nasıl bir psikolojideysem, hala inan beklenti içindeyim hafif kahverengi akıntı geldi birkaç saat. Yerleşme kanamasıdır belki falan diyorum. Inşallah güzel haberleri Alıp duyurduğumuz günleri nasip etsin rabbim
Yok canım adetim geldi benimde devam ediyor. Ben de 10 günlüğüne istanbula gidicem tatile. Dönüşte Ocak adetim kısmetse 16 sı gibi olacak. Doktor kontrolüne Başlama niyetim var klomen ya da iğne artık nasıl uygun görürse hoca. Sen de galiba başka sayfada gördüm tedaviye mi başlıcaksınHerkes de böyle değildir
Akışına bırakanlar da vardır istemelerine rağmen
İnşallah senin yüzün güler bu ay
İyi haberlerini beklicem
Şuan yok dimi daha?
Hepimiz aynı durumdayız hep bi ümitle bekliyoruz hepimiz içinde Allah hayırlısıyla nasip etsin beklediklerini versin herkese rabbim. Güzel bi arkadaşlıktı aramızdan ayrılıyorsun madem Allah gönlüne göre versin canım. Dilerim yeni yıl sana yeni umutlar getirsin sağlık getirsin ve en güzeli bi bebek versin Allah ım kucağınaKızlar
Ne kadar takmıyoruz desek de
Ben kendi adıma
Hep bi beklenti içindeyim
Gün sayıyorum resmen
İtiraf edeyim ki ağlıyorum her regl de
Ve böyle yaptıkça yeminle çocuk sahibi olamam
O yüzden konunun kapatılmasını istiyorum
Takip edemicem konu sahibi olarak
Dualarım sizinle
İnşallah evlatlarımıza kavuşuruz
@Mune abla
Konumu kapatabilir misin
Yeni yıla yeni sayfalarla girmek istiyorum
Sağol
Evet canım kendimizi rahat bırakarak başlamamız lazımYok canım adetim geldi benimde devam ediyor. Ben de 10 günlüğüne istanbula gidicem tatile. Dönüşte Ocak adetim kısmetse 16 sı gibi olacak. Doktor kontrolüne Başlama niyetim var klomen ya da iğne artık nasıl uygun görürse hoca. Sen de galiba başka sayfada gördüm tedaviye mi başlıcaksın