Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo süper maşallah
Nasıl farkettin
Umudun var mıydı
Benim biraz süpriz oldu. Bi ay önce baya grc regl olmuştum. O yuzden hamile kaldigim ay bi beklentim yoktu hatta üzülmüştüm duzensiz regli ile süreç uzayacak diye. Yine bi umut regl tarihinden 2 gun sonra test yaptim negatif cikti herhalde bu ayda gecikti dedim dr.dan randevu aldim 9.gun icin 8. Gun test yaptim cok silik bi çizgi ile ortaya çıktı.meger gec döllenme olmuşum:)

O yüzden ben hesap kitap yapip hamile kalıcam diye gorev hâlinde yaşamayı dogru bulmuyorum. Herseyi akışına bırakın o sizin hazır oldugunuz zamani bekliyor sadece.

Benim biraz süpriz oldu. Bi ay önce baya grc regl olmuştum. O yuzden hamile kaldigim ay bi beklentim yoktu hatta üzülmüştüm duzensiz regli ile süreç uzayacak diye. Yine bi umut regl tarihinden 2 gun sonra test yaptim negatif cikti herhalde bu ayda gecikti dedim dr.dan randevu aldim 9.gun icin 8. Gun test yaptim cok silik bi çizgi ile ortaya çıktı.meger gec döllenme olmuşum:)

O yüzden ben hesap kitap yapip hamile kalıcam diye gorev hâlinde yaşamayı dogru bulmuyorum. Herseyi akışına bırakın o sizin hazır oldugunuz zamani bekliyor sadece.
Allah bağışlasın
Bizlere de kısmet etsin
Ben de son iki aydır takip etmedim ama aklımdan çıkaramadığım için olmuyor
Forumdan bile uzak duruyorum

Hala bu kış mevsimin baharım olmasını bekliyorum inşallah bu ay olmadı.bat. 7 Mart. İnşallah ilkbahar bizimde baharimiz olur

BONCUK23 BONCUK23
posterior posterior
M MiyavKedi
mimice mimice
papatyakokankadin papatyakokankadin
Sadece02matilda Sadece02matilda
@damlaozcan06??? Nick değişti galiba
A Aysucan20
@SedaGretch nick değişti sanırım ???
dvtb dvtb 14 ocak
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Minkkalpp Minkkalpp
B Busrayld
G Gizemenes123456
Neic Neic
Kızlar değişiklik var mı
Ben hamileyim çok şükür 🤲🤲🤲
Gözün aydın cnm sağlıkla ilerlesin kucağına al insAllah ne kadarlik cnm bende aynı bi degisiklik yok malesef kilo vermeye çalışıyorum son bi kac aydr takmamaya çalışıyorum yani

BONCUK23 BONCUK23
posterior posterior
M MiyavKedi
mimice mimice
papatyakokankadin papatyakokankadin
Sadece02matilda Sadece02matilda
@damlaozcan06??? Nick değişti galiba
A Aysucan20
@SedaGretch nick değişti sanırım ???
dvtb dvtb 14 ocak
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Minkkalpp Minkkalpp
B Busrayld
G Gizemenes123456
Neic Neic
Kızlar değişiklik var mı
Ben hamileyim çok şükür 🤲🤲🤲
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim senin adına bizlerede dua et. Ben hala beklemedeyim.
2 aşılamadan negatif sonuç aldım şimdi 3. Ye hazırlanıyorum. Bu da olmazsa bırakacağım.

Amin insAllah cnm doğal yolla oldu dimi cnm bi sorun var mıydı sizde hatırlamyamadım
Canım, ben geçen sene düşük yapmıştım 6 haftalıktı. Daha sonra normal yolla 6 ay denedik olmadı. Bende kadın Doğum doktoruna gittim doktor pko var dedi. Klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Çok şükür o ay gebe kaldım.

Canım, ben geçen sene düşük yapmıştım 6 haftalıktı. Daha sonra normal yolla 6 ay denedik olmadı. Bende kadın Doğum doktoruna gittim doktor pko var dedi. Klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Çok şükür o ay gebe kaldım.
Özele mi gittin yoksa devlete mi canım sorması ayıp ilaç ve iğneyi kendin mi aldın devlet mi ödedi artık bende düşünüyorum snrm pco tam olmasa da bende görünümü var demişti doktor çünki haziranda bi sene olacak bi kimyasal var Eylül de bnmde daha da olmadı naptysak kilo da veriyorum

O
Özele mi gittin yoksa devlete mi canım sorması ayıp ilaç ve iğneyi kendin mi aldın devlet mi ödedi artık bende düşünüyorum snrm pco tam olmasa da bende görünümü var demişti doktor çünki haziranda bi sene olacak bi kimyasal var Eylül de bnmde daha da olmadı naptysak kilo da veriyorum
canım devlete gittim ben. Ankaradayım gazi hastanesine gitmiştim. Ilaçların bi kısmını devlet ödüyor. Kimisini ödemiyor biz alıyoruz canım. Bencede git canım tedavini olursun. Rabbim yazmışsa doktor vesile olur zaten