- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Tmm cnm tskler :)Aklıma geldi de unutmuşum gönderdiğin mesajlardan bakacaktım :)
Yeni bat ne zaman canım
Yeni bat canım ne zamanValla bu ay da olmadı diğer aylara naipse artık tam gününde geldi batım.Cascade_ Sen nasılsılsın?
Rica ederimTmm cnm tskler :)
Yeni bat ne zaman canımMalesef kuzumm
Anladım cnm ya bakalım şu histeroskopide bir yapılsın bir doktorla konuscam illa yapılması şart değilse yaptirmicam
Allah şifa versin yarabbimAnladım cnm ya bakalım şu histeroskopide bir yapılsın bir doktorla konuscam illa yapılması şart değilse yaptirmicam
Ya bende anlamadım canım rahim filmi çekildi zaten yani neden 2. Eziyeti yapiyosuz insanlara rahim içine sıvı verilip kamera ile bakilcakmis hsg kadar ağrılı bir işler değil dedi alttan muayene olur gibi dediAllah şifa versin yarabbim
Onu hiç duymadım
Boşa olsa da boşver artıkYa bende anlamadım canım rahim filmi çekildi zaten yani neden 2. Eziyeti yapiyosuz insanlara rahim içine sıvı verilip kamera ile bakilcakmis hsg kadar ağrılı bir işler değil dedi alttan muayene olur gibi dedi
Neyse aklımdan siliyim en iyisi o.gune kadarBoşa olsa da boşver artık
Düşünüp sinirini bozma
Bi da yapıcak diiller
AynennnnNeyse aklımdan siliyim en iyisi o.gune kadar
Ah canım ahhKatılamıyordum ne zamandır ama bu ay da kırmızılar gördüm. Henüz 7. günümdeyim reglimin.
Niye olmyckms kun fe yekun o ol derse herşey olur güzel ALLAH'IM bilir onu sen bilemezsin.........Olmayacak duaya amin demiyim
Tövbe tövbe
Lütfen bi kişi olsa da razıyım ben regl olmak üzereyim zaten
İnşallah canım benimNiye olmyckms kun fe yekun o ol derse herşey olur güzel ALLAH'IM bilir onu sen bilemezsin.........
Ah canım ahh
Ben de regl oluyorum
Bu sene de bitti
Amin canımmöyle canm insAllah 2019 uğurlu gelir diyelim. isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim, nasip edene sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kucağına alana da analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbimm
Canım benim bat belli olmuyor pko olduğum için. İstersen 3 Ocak olarak kaydedelim.bazen üzüyor beni böyle gelmiyor zamanındaBONCUK23
@posterior
@MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
@Sadece02matilda
S SekerliYogurt 16 aralık
@Aysucan20 20 aralık
@SedaGretchen
@dvtb 14 ocak
Fit mutlu anne
@Neic 1 ocak
@Minkkalpp
@Busrayld
@Gizemenes123456
Tamam canım benimCanım benim bat belli olmuyor pko olduğum için. İstersen 3 Ocak olarak kaydedelim.bazen üzüyor beni böyle gelmiyor zamanında