Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm leke gelmeyr basladi cnm ya umutlar ocaga kaldı erkrn adrt olcam snrm 36 gun oldu bu sefer r dongumFit mutlu anne
BONCUK23
Kızlar
Belirti var mı
Az kaldı sizin
@damlaozcan0666
Üçünüzden birinin hayırlısıyla olsa
Senenin sonundan yakalasanız
Aah ahh üzüldümBnm leke gelmeyr basladi cnm ya umutlar ocaga kaldı erkrn adrt olcam snrm 36 gun oldu bu sefer r dongum
Regl oldun mu canım16 aralık
Vala bende baya etkileniyorum ya bilmiorum nqsibimizde nebZmn var ama insan cok yipreniyor ben kızıma bu kadar zor hamile kalmadim 3. Ayda olunca su an olmayinca acikcasi herhldr olmayacak diorum her ay belirti yasayip sonuc kirmisilari gormek kötüAah ahh üzüldüm
Bi dahaki sefere demek bile zor oluyor
Ben de dün ağladım hüngür hüngür
Her regl günü ağlıyorum
Allah yardımcımız olsun
Olsun olsunVala bende baya etkileniyorum ya bilmiorum nqsibimizde nebZmn var ama insan cok yipreniyor ben kızıma bu kadar zor hamile kalmadim 3. Ayda olunca su an olmayinca acikcasi herhldr olmayacak diorum her ay belirti yasayip sonuc kirmisilari gormek kötü
Aynem oyoe bnm de cnm sıkılıyor idte ya ablamın oldu bnm isteğimi bilrn sanki üzülüyor bana herjed arkamdan konuşuluyor ben gelince susuyorlarOlsun olsun
Beterin beteri var
Hiç çocuğu olmayanlar ne yapsın
Senin yine var
Ve benim de olmasa da umudum var yani
İmkansız değil
Yüzde bir ihtimal olmayanlar bile hayatlarına şükrederken, bizim ki sızlanmadan öteye gitmemeli
Bi de neye moralim bozuluyor bak
Arkadaşım yeni evlendi hamile oldu DİE onu yanında sanki bana acıyan gözlerle bakıyorlar anladın mı
Sanki ben kıskanıyor muşum gibi
Ve işyerinde aynı odadayız
Kan testi negatif yarın regl günümM Miramira4545 ne yaptın ?
Ben gebelik testi yaptim ama negatif çıktı en geç yarın adet olurum. Cok üzgünüm şuanSadece02matilda bir gün kaldı
Umudunu kaybetme canım. Hepimiz en az senin kadar stres yapıyor be senin kadar içerliyoruz bu duruma. Ama demekki Rabbimin ol demesini bekliyor meleklerimiz. Kafanı meşgul edecek birşeyler bul kendine. Ne bilim kurs, spor, el işi.. Inşallah tez zamanda sana ve isteyen bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder RabbimBen adet oldum şuan. Beni listeden silseniz de olur. Artık umudum da yok artık.
Canım 3 gun kaldı ama herhangi belirti yok