Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralık ayında hamile çıkacak aramızdan inşallahh
Çünkü yılın son ayı
Son umutlar
Sonundan yakalayacak bir kişi çıkacak arkadaşlar
Kolay kolay umudum olmaz
Bu aydan umudum var
İnşallah o hayırlı haberi alalım
Aminnnn

Aah ahh üzüldüm
Bi dahaki sefere demek bile zor oluyor
Ben de dün ağladım hüngür hüngür
Her regl günü ağlıyorum
Allah yardımcımız olsun :KK43:
Vala bende baya etkileniyorum ya bilmiorum nqsibimizde nebZmn var ama insan cok yipreniyor ben kızıma bu kadar zor hamile kalmadim 3. Ayda olunca su an olmayinca acikcasi herhldr olmayacak diorum her ay belirti yasayip sonuc kirmisilari gormek kötü

Vala bende baya etkileniyorum ya bilmiorum nqsibimizde nebZmn var ama insan cok yipreniyor ben kızıma bu kadar zor hamile kalmadim 3. Ayda olunca su an olmayinca acikcasi herhldr olmayacak diorum her ay belirti yasayip sonuc kirmisilari gormek kötü
Olsun olsun
Beterin beteri var
Hiç çocuğu olmayanlar ne yapsın
Senin yine var
Ve benim de olmasa da umudum var yani
İmkansız değil
Yüzde bir ihtimal olmayanlar bile hayatlarına şükrederken, bizim ki sızlanmadan öteye gitmemeli
Bi de neye moralim bozuluyor bak
Arkadaşım yeni evlendi hamile oldu DİE onu yanında sanki bana acıyan gözlerle bakıyorlar anladın mı
Sanki ben kıskanıyor muşum gibi
Ve işyerinde aynı odadayız

Olsun olsun
Beterin beteri var
Hiç çocuğu olmayanlar ne yapsın
Senin yine var
Ve benim de olmasa da umudum var yani
İmkansız değil
Yüzde bir ihtimal olmayanlar bile hayatlarına şükrederken, bizim ki sızlanmadan öteye gitmemeli
Bi de neye moralim bozuluyor bak
Arkadaşım yeni evlendi hamile oldu DİE onu yanında sanki bana acıyan gözlerle bakıyorlar anladın mı
Sanki ben kıskanıyor muşum gibi
Ve işyerinde aynı odadayız
Aynem oyoe bnm de cnm sıkılıyor idte ya ablamın oldu bnm isteğimi bilrn sanki üzülüyor bana herjed arkamdan konuşuluyor ben gelince susuyorlar

Ben adet oldum şuan. Beni listeden silseniz de olur. Artık umudum da yok artık.
Umudunu kaybetme canım. Hepimiz en az senin kadar stres yapıyor be senin kadar içerliyoruz bu duruma. Ama demekki Rabbimin ol demesini bekliyor meleklerimiz. Kafanı meşgul edecek birşeyler bul kendine. Ne bilim kurs, spor, el işi.. Inşallah tez zamanda sana ve isteyen bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim

Hsg filmini herkese tavsiye ederim kızlar. Ne sorununuz varsa çıkıyor bi nevii. 2 senelik evliyim çok yumurtalık takibi vs. yaptırdım ama tutmadı en son Hsg çekildi ve tüpler tıkalıymış....
ameliyat geçirdim orda açıldı heralde ama rahim küçüklüğü sorunum var. ameliyat sonrası da Hsg cektirdim o zaman ancak geçti ilaç..