- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Bende de var ama bos yere hem ağrı hem böyle kaşıntı fslan canımı sıkıyorBenim kaşınıyor :)
Yok canım kaşıntı yok bende. Uçları daha bata 6 gün var hassasiyet var. Sen de kaşıntı da mı varCqnim gogus hassaiyrtin varmis ya uclari kasiniyor mu
Göğüs uçlarımda var sadece ara ara cnm bnm de 7 gun var kasiklarim uzandigimda daha da kasiliyor gibi... Dinlemeyim diom ama iki kasik arası ağrır mi insanın ağrıyor vajinal da sızlama varYok canım kaşıntı yok bende. Uçları daha bata 6 gün var hassasiyet var. Sen de kaşıntı da mı var
Test yaptınız mı?Canım bende kasım ayı gelmediki daha aralığı hiçç bilmiyorum kasım ayım 5 gün geçti bugünde bitti bugünde gelmedi. Hiç bu kadar gecikmezdi.
Ay ayları karıştırdım sonradan düzelttim yazdığımı canım. Bana göre hala kasımdayız :) bat 9 aralıktı gelmedi pazar günü yani salı kan tahlili yaptırdım direk 0.1 çıktu ama bi daha hiç test yapmadım yok diyeTest yaptınız mı?
Anladım canım hayırlısı olsunAy ayları karıştırdım sonradan düzelttim yazdığımı canım. Bana göre hala kasımdayız :) bat 9 aralıktı gelmedi pazar günü yani salı kan tahlili yaptırdım direk 0.1 çıktu ama bi daha hiç test yapmadım yok diye
Acaba tekrar test yapsam sonuç değişir mi ki çok halsizim çünkü bacaklarım kalçalarım o kadar çok ağrıyoki tabi kendi kendime bunları hamileliğede yoruyo olabilirimAnladım canım hayırlısı olsun
Senin nasıl gidiyor hamilelik
Psikolojikmen de olabilir canım fazla dinlememeye çalış kendiniAcaba tekrar test yapsam sonuç değişir mi ki çok halsizim çünkü bacaklarım kalçalarım o kadar çok ağrıyoki tabi kendi kendime bunları hamileliğede yoruyo olabilirim
Alemsin canım ya, estağfurullah. Kafan yerindedir de, işte stresten kendimizi çok dinliyoruz . Belirtilerin ile inşallah bu ay kendini son dinleyişin olur canım :) hayırlı haberler veirsin inşallahGöğüs uçlarımda var sadece ara ara cnm bnm de 7 gun var kasiklarim uzandigimda daha da kasiliyor gibi... Dinlemeyim diom ama iki kasik arası ağrır mi insanın ağrıyor vajinal da sızlama varbu ayda kafayı yedim çok şükür yine kirmizilarla kendime gelirim
Öyle kuzum vala ya stresten ne düşüncemi napcagimi şaşırdım iyice Rabbim herşeyin hayırlısıni versin hepimize insAllahAlemsin canım ya, estağfurullah. Kafan yerindedir de, işte stresten kendimizi çok dinliyoruz . Belirtilerin ile inşallah bu ay kendini son dinleyişin olur canım :) hayırlı haberler veirsin inşallah
Ah canım ahhDuymadın sanırım ..
Geçen ay kürtaj oldum .
Maalesef kalbi atmadı
Şuan refl olmayı beklıyorum .. gelen giden yok
Bence de dildirTüplerde sıkıntı yok.canim ama doktor rahmin kalp şeklinde dedi onun için hiperaskopiyle rahim içine bakıcak onumuzdeki ay ama gebeliğe engel değilmiş arastirdigim kadariyla
Hee okEvet canım 23 ünde olmuştum ama benim 26 günde oluyor adetim, ayın 18 ine denk geliyor :/
Tamam canım benimBat 9 ocak umudum yok malesef bi sure takip etmicem akisina birakicam canim
rahim filmi mi çektirdinBence de dildir
Ama yine de Umut
Ben de çektirmiştim yazın
Etkisi olmadı
MERHABALAR HERKESE BENİM BAT 16 ARALIK PAZAR.Hee ok
Benim 24 günde bir
O yüzden ayın 15 ine denk geliyor
Tamam canım benim
1 ocak bat inşallah yılbaşı sürprizim olurKızlar yeni batlarımızı yazalım
BONCUK23
@posterior
@MiyavKedi
@mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
S SekerliYogurt 16 aralık
@Aysucan20
@SedaGretchen
dvtb
Fit mutlu anne
Neic
@Minkkalpp
@Busrayld
G Gizemenes123456
Batlarınızı yazalım kızlarrrrrrrrr
Beklemek çok zor biliyorum
adet oldum canım yeni bat 14 ocakBONCUK23
@posterior
@MiyavKedi
@mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
S SekerliYogurt 16 aralık
@Aysucan20
@SedaGretchen
dvtb
Fit mutlu anne 20 aralık
Neic
@Minkkalpp
@Busrayld
G Gizemenes123456
@Miramira4545 16 aralık
Ben 15 aralık
14 aralıktı adet oldum yeni bat 14 ocak@mardinantep @posteriorNeic dvtb @Minkkalpp@SedaGretchen @MiyavKedi @Aysucan20@papatyakokankadin @15yusra11 @mimice@Sadece02matilda BONCUK23
Kuzular hamile olan var mııı
dvtb 15 Aralık mı senin