Kuzum benim bat 1 aralık ama biliyosun tedaviye başladım bugün rahim filmi çekildim bi kaç ay gebelikten umudum yok benim umarım sizlerin güzel haberini alirimKızlar yeni batlarımızı yazalım
BONCUK23
posterior
M MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
S SekerliYogurt 16 aralık
A Aysucan20
NorthCarolina
dvtb
Fit mutlu anne
Neic
Minkkalpp
B Busrayld
G Gizemenes123456
Batlarınızı yazalım kızlarrrrrrrrr
Beklemek çok zor biliyorum
20 aralık cnm bnm batKızlar yeni batlarımızı yazalım
BONCUK23
posterior
M MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
A Aysucan20
NorthCarolina
dvtb
Fit mutlu anne
Neic
Minkkalpp
B Busrayld
Tamam tamam kusura bakmaCascade_ canim benim BaT 22 Aralik. Ama soylemistim ya henuz calisma yok bizim bikac ay. :) malesef (((((((
İnşallah filmin yararı olurKuzum benim bat 1 aralık ama biliyosun tedaviye başladım bugün rahim filmi çekildim bi kaç ay gebelikten umudum yok benim umarım sizlerin güzel haberini alirim
dün test yaptım bir şey yok diye attım geve bir baktım ikinci çizgi çok bariz çıkmış . Ne olacak bilmiyorumBONCUK23
posterior
M MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
A Aysucan20
NorthCarolina
dvtb
Fit mutlu anne
Neic
Minkkalpp
B Busrayld
G Gizemenes123456
M Miramira4545 16 aralık
Ben 15 aralık
Aaaaa fotosu var mıDün test ya
dün test yaptım bir şey yok diye attım geve bir baktım ikinci çizgi çok bariz çıkmış . Ne olacak bilmiyorum
Yok canım evde değilim biz de bir de hareketsizlik var sanırım hatalı oldu bugün kan verdim sonuç yarın ama hiç umudum yokAaaaa fotosu var mı
Cnm iki gün önce hapşırırken kasığıma feci kramp girdi, sonra ilerleyen saatlerde oturduğum yerden kalkarken tekrar aynı bölgede ani bir kramp oldu, geçti. Ayrıca Göğüs uçlarımda hassasiyet var . Ve ben dün kan verdim negatif idi:/ 6 gün var adete. Dünkü test sonrası umudum sıfır :/Belirtilerin var mı canım
Evet canım 23 ünde olmuştum ama benim 26 günde oluyor adetim, ayın 18 ine denk geliyor :/BONCUK23
Canım
Geçen ay 23 ünde olmuştun dimi sen
Ben ya 23 ya 24
Ayın 15 inde olmamız gerekiyor yani benim
Senle aynı zamanda olmuştuk
İki günden fazla yok aranızda eminim
Bu aydan umut yok balım , Ocak batını mı söyleyelim :))Kızlar yeni batlarımızı yazalım
BONCUK23
posterior
M MiyavKedi
mimice
papatyakokankadin
Sadece02matilda
A Aysucan20
NorthCarolina
dvtb
Fit mutlu anne
Neic
Minkkalpp
B Busrayld
Cqnim gogus hassaiyrtin varmis ya uclari kasiniyor muBu aydan umut yok balım , Ocak batını mı söyleyelim :))
Benim kaşınıyor :)Cqnim gogus hassaiyrtin varmis ya uclari kasiniyor mu
Tüplerde sıkıntı yok.canim ama doktor rahmin kalp şeklinde dedi onun için hiperaskopiyle rahim içine bakıcak onumuzdeki ay ama gebeliğe engel değilmiş arastirdigim kadariylaİnşallah filmin yararı olur