- 7 Kasım 2018
- 143
- 154
- 30
Peki ciğer için söylenen batıl inanışları bilerek mi yediniz bilmeden mi.
ya haklısın ama dedigim gibi doktoru soylemiş bnde azıcık sasırdım doktordan bunları duymak ne bileyim yinede tbi herkes kendı ınandugu dogru buldugu seyi yapsın :)
Kızlar benim adet günüm dündü olmadım telefondaki uygulamanın söylemesine göre yumurtlama günümü değerlendirdim tabiki doğruysa . Hamilelik hiç yaşamadığım için belirti bilmiyorum ama adete yönelik belirtilerim var kasık ağrım falan . Sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha geçmesini yada adetimin gelmesini beklemelimiyim bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen
Oh afiyet olsun cnm :)Biliyordum ama canım çekti napim :)
Ye zaten canim:) sadcecigden dokunmamakgerekyo guzel pisirdikten snrsyenileblr cokda severim :)Aynenya et değilde ciğeri duymuştum ben ama dediğim gibi canım istedi hamileyken sanki sürekli ondan yiyormuşum gibi :) yedim çok şükür herhangi birşey olmadı çocuğumda..
Tamam canımBat 16 aralık beni de ekler misinizz :)
İnşallahhBenim 18 aralık beklicez bakalım
Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı cnm. Adet olacak gibi hissedip gebe olduğunu öğrenen çok varArkadaslar birsey sorcam adetime 3 gun kaldi amason 5 gundur adet sancisi geliyo ara aracok minik. Bunu yasayan oldu mugebeliklerde?
bgun test yptım. negatif . zaten azoncede kırmızı leke geldı devamı da gelır 2 gun erken olmus oldum ..Adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı cnm. Adet olacak gibi hissedip gebe olduğunu öğrenen çok var
Canım 6 gün var henüz :/BONCUK23 az kaldı bata senin
Benimde 3 gün kaldı canım hakkımızda hayırlısı olsunCanım 6 gün var henüz :/
Amin arkadaşım Rabbim umutlarımızı yeşertsin inşallah. Benim ocağa kadar gebelik olmazsa doktor kontrolünde klomene Başlama niyetim var Bakalım nasipBenimde 3 gün kaldı canım hakkımızda hayırlısı olsun
Bende bu ay başlycam olmazsa canımAmin arkadaşım Rabbim umutlarımızı yeşertsin inşallah. Benim ocağa kadar gebelik olmazsa doktor kontrolünde klomene Başlama niyetim var Bakalım nasip
Belirtilerin var mı canımAmin arkadaşım Rabbim umutlarımızı yeşertsin inşallah. Benim ocağa kadar gebelik olmazsa doktor kontrolünde klomene Başlama niyetim var Bakalım nasip
CanımBenimde 3 gün kaldı canım hakkımızda hayırlısı olsun