Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım kaşıntı yok bende. Uçları daha bata 6 gün var hassasiyet var. Sen de kaşıntı da mı var
Göğüs uçlarımda var sadece ara ara cnm bnm de 7 gun var kasiklarim uzandigimda daha da kasiliyor gibi... Dinlemeyim diom ama iki kasik arası ağrır mi insanın ağrıyor vajinal da sızlama var :KK70: bu ayda kafayı yedim çok şükür yine kirmizilarla kendime gelirim :KK70:

Canım bende aralık ayı gelmediki bat 5 gün geçti bugünde bitti bugünde gelmedi. Hiç bu kadar gecikmezdi. Salı test yaptım dediğim gibi kan testi 0.1 çıktı ama hala gelen yok

Ay ayları karıştırdım sonradan düzelttim yazdığımı canım. Bana göre hala kasımdayız :) bat 9 aralıktı gelmedi pazar günü yani salı kan tahlili yaptırdım direk 0.1 çıktu ama bi daha hiç test yapmadım yok diye
Anladım canım hayırlısı olsun ❤️

Göğüs uçlarımda var sadece ara ara cnm bnm de 7 gun var kasiklarim uzandigimda daha da kasiliyor gibi... Dinlemeyim diom ama iki kasik arası ağrır mi insanın ağrıyor vajinal da sızlama var :KK70: bu ayda kafayı yedim çok şükür yine kirmizilarla kendime gelirim :KK70:
Alemsin canım ya, estağfurullah. Kafan yerindedir de, işte stresten kendimizi çok dinliyoruz . Belirtilerin ile inşallah bu ay kendini son dinleyişin olur canım :) hayırlı haberler veirsin inşallah

Alemsin canım ya, estağfurullah. Kafan yerindedir de, işte stresten kendimizi çok dinliyoruz . Belirtilerin ile inşallah bu ay kendini son dinleyişin olur canım :) hayırlı haberler veirsin inşallah
Öyle kuzum vala ya stresten ne düşüncemi napcagimi şaşırdım iyice Rabbim herşeyin hayırlısıni versin hepimize insAllah

Hee ok
Benim 24 günde bir
O yüzden ayın 15 ine denk geliyor

Tamam canım benim
MERHABALAR HERKESE BENİM BAT 16 ARALIK PAZAR.
TEST YAPTIM TERTEMİZ NEATİF CIKTI SİLİK MİLİK HİÇ BİRŞEY YOK YANİ.
İNŞALLAH HERKES HAMİLE KALSIN ALLAHIM BU CUMA GÜNÜ DUALARIMIZI DUYSUN.
AMİN AMİN AMİN....