Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum bu ayda gebelik olmadi malesef hastahaneye başladık bu ay gerekli testler yapilacak
Hayırlısı olur inşallah
Bnde de yok kızlar gebelik 4 gun gecikmeli adet oldum umutlar diğer aylara artik Cascade_ Cascade_ sende var mı Bi gelişme cnm
Hayırlısı olsun :KK43: hayır bende de yok
Cascade_ Cascade_ bizim calismalar kismetse Ocak'tan itibaren basliycak canim :)
2019 hepimize ugurlu gelsin insalalh:dua:
İnşallah iyi haberlerini alırız

Benimde dün kırmızılar göründü bana. Çok umutluydum ama nasip değilmiş. Bu ay tekrar devam çalışmalara canim....
İnşallah hayırlısı olsun ❤️ Allahtan umut kesilmez derler

Kızlar pazar lekelenmem oldu pazartei sabahı adetim başladı çok yoğun değildi normaldi dün de bi pedi anca doldurdu azaldı bugün bitti resmen ya peçeteye çok silik pembe geliyor bnm adetlerimin süresi git gide düşüyor neden olabilir ki bu bı sorun mu ki doktora gitmeli miyim böyle durum yaşayan var mi

Kızlar pazar lekelenmem oldu pazartei sabahı adetim başladı çok yoğun değildi normaldi dün de bi pedi anca doldurdu azaldı bugün bitti resmen ya peçeteye çok silik pembe geliyor bnm adetlerimin süresi git gide düşüyor neden olabilir ki bu bı sorun mu ki doktora gitmeli miyim böyle durum yaşayan var mi
Cnm ben sana benzer bir durum yaşadım doktora gittiğimde rahmin temizlenmiş dedi hiç sorun yok dedi