- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar ben regl olmuştum hatta aşılamamı bile oldum artık hayırlısı
İnşallah hayırlısı olurSelam kızlar ben regl olmuştum hatta aşılamamı bile oldum artık hayırlısı
Sizde durumlar nasıl?
Hayırlısı olur inşallahYok kuzum bu ayda gebelik olmadi malesef hastahaneye başladık bu ay gerekli testler yapilacak
Hayırlısı olsun hayır bende de yokBnde de yok kızlar gebelik 4 gun gecikmeli adet oldum umutlar diğer aylara artik Cascade_ sende var mı Bi gelişme cnm
İnşallah iyi haberlerini alırızCascade_ bizim calismalar kismetse Ocak'tan itibaren basliycak canim :)
2019 hepimize ugurlu gelsin insalalh
İnşallah hayırlısı olsun Allahtan umut kesilmez derlerBenimde dün kırmızılar göründü bana. Çok umutluydum ama nasip değilmiş. Bu ay tekrar devam çalışmalara canim....
Hayırlısı nasipte henüz yok demek ki cnmHayırlısı olur inşallah
Hayırlısı olsun hayır bende de yok
İnşallah iyi haberlerini alırız
İnşallah hayırlısı olsun Allahtan umut kesilmez derler
inşallah canım hayırlısıHayırlısı olur inşallah
Hayırlısı olsun hayır bende de yok
İnşallah iyi haberlerini alırız
İnşallah hayırlısı olsun Allahtan umut kesilmez derler
Maalesef canm bu ay olmadi diger ay inşallah bu ay beş gün gecikme oldu
Cnm ben sana benzer bir durum yaşadım doktora gittiğimde rahmin temizlenmiş dedi hiç sorun yok dediKızlar pazar lekelenmem oldu pazartei sabahı adetim başladı çok yoğun değildi normaldi dün de bi pedi anca doldurdu azaldı bugün bitti resmen ya peçeteye çok silik pembe geliyor bnm adetlerimin süresi git gide düşüyor neden olabilir ki bu bı sorun mu ki doktora gitmeli miyim böyle durum yaşayan var mi
hayırlısı olsunMaalesef canm bu ay olmadi diger ay inşallah bu ay beş gün gecikme oldu
Aynen hayırlısı neyse o olsunhayırlısı olsun
Üzüldüm ama vardır vaktiValla bu ay da olmadı diğer aylara naipse artık tam gününde geldi batım. Cascade_ Sen nasılsılsın?
Yok canım ya olmadım daha :/ sinir oldum. Biran önce olup öneme işime Gücüme bakayım :) hayırlısıyla bekliyorum olmayı. Sen naptınBONCUK23 gÜnaydın regl oldun mu
Oldum ben canımYok canım ya olmadım daha :/ sinir oldum. Biran önce olup öneme işime Gücüme bakayım :) hayırlısıyla bekliyorum olmayı. Sen naptın
Şükür ben de oldum adet canım :) hayırlısı bakalım. 1 hafta sonra başlar Telaş . Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahOldum ben canım
Amin çok teşekkür ederizKızlar tüm dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda kavuşacaksınız