- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
Amiiiin inşallah canımİnşallah kuzum inşallah sağlıkla görelim kalp atışlarını duyalımda kucağımıza alalım
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiin inşallah canımİnşallah kuzum inşallah sağlıkla görelim kalp atışlarını duyalımda kucağımıza alalım
Çokkkkkk sevindim Allah’ım :))Bat 2 kasımdi ve bugün test yaptım sonuç pozitif.. hamileyim a dostlar darisi tüm isteyenlerin başına![]()
Selam canim :) yok ben Aralik ayindan itibaren adayim insallah.
Amin inşallah canım çok sağolÇokkkkkk sevindim Allah’ım :))
Hayırlı uğurlu olsun
Allah bağışlasınnnnnn![]()
Maşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla al kucağına inşallah . Darısı bizlereKızlar şimdi hastaneden geldim kan değerim 413.52
Amin inşallahMaşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla al kucağına inşallah . Darısı bizlere
Kaç gün geçti canım adet günün. Belirti var mıydıAmin inşallah
Kızlar benim bat 15 kasım 12 kasım da dogum günüm ağustosta bebeğimin kalbi.durdu 7 haftalıkken şimdi hamiş kalmayı çok istiyorum ovulasyon testleri yaptım şu.an yumurtlamadayim her günü değerlendiriyorum dua edin bana![]()
Belirti vardı adet günüm bugündü. Gecikme olmadan öğrendimKaç gün geçti canım adet günün. Belirti var mıydı
Yok kuzum bugünü saymazsak 5 gün kaldı reglime normal regli belirtilerim başladı hafif bel ağrısı arada kaşık ağrısı falan
Hayırlı olsun canım nasıl belirtilerin vardiBelirti vardı adet günüm bugündü. Gecikme olmadan öğrendim
Rica ederimmmSelam canim :) yok ben Aralik ayindan itibaren adayim insallah.
Bu ay olmaz bi sey bende, tesekkur ederim csnim sordugun icin![]()
AminnnMaşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla al kucağına inşallah . Darısı bizlere
Kızlar benim bat 15 kasım 12 kasım da dogum günüm ağustosta bebeğimin kalbi.durdu 7 haftalıkken şimdi hamiş kalmayı çok istiyorum ovulasyon testleri yaptım şu.an yumurtlamadayim her günü değerlendiriyorum dua edin bana![]()
Sağlık olsunnYok kuzum bugünü saymazsak 5 gün kaldı reglime normal regli belirtilerim başladı hafif bel ağrısı arada kaşık ağrısı falan
Adet oldum kuzum :)