- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
Amiiiin inşallah canımİnşallah kuzum inşallah sağlıkla görelim kalp atışlarını duyalımda kucağımıza alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiin inşallah canımİnşallah kuzum inşallah sağlıkla görelim kalp atışlarını duyalımda kucağımıza alalım
Çokkkkkk sevindim Allah’ım :))Bat 2 kasımdi ve bugün test yaptım sonuç pozitif.. hamileyim a dostlar darisi tüm isteyenlerin başına
Selam canim :) yok ben Aralik ayindan itibaren adayim insallah.
Amin inşallah canım çok sağolÇokkkkkk sevindim Allah’ım :))
Hayırlı uğurlu olsun
Allah bağışlasınnnnnn
Maşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla al kucağına inşallah . Darısı bizlereKızlar şimdi hastaneden geldim kan değerim 413.52
Amin inşallahMaşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla al kucağına inşallah . Darısı bizlere
Kaç gün geçti canım adet günün. Belirti var mıydıAmin inşallah
Kızlar benim bat 15 kasım 12 kasım da dogum günüm ağustosta bebeğimin kalbi.durdu 7 haftalıkken şimdi hamiş kalmayı çok istiyorum ovulasyon testleri yaptım şu.an yumurtlamadayim her günü değerlendiriyorum dua edin bana
Belirti vardı adet günüm bugündü. Gecikme olmadan öğrendimKaç gün geçti canım adet günün. Belirti var mıydı
Yok kuzum bugünü saymazsak 5 gün kaldı reglime normal regli belirtilerim başladı hafif bel ağrısı arada kaşık ağrısı falan
Hayırlı olsun canım nasıl belirtilerin vardiBelirti vardı adet günüm bugündü. Gecikme olmadan öğrendim
Rica ederimmmSelam canim :) yok ben Aralik ayindan itibaren adayim insallah.
Bu ay olmaz bi sey bende, tesekkur ederim csnim sordugun icin
AminnnMaşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla al kucağına inşallah . Darısı bizlere
allah yardımcınız olsunKızlar benim bat 15 kasım 12 kasım da dogum günüm ağustosta bebeğimin kalbi.durdu 7 haftalıkken şimdi hamiş kalmayı çok istiyorum ovulasyon testleri yaptım şu.an yumurtlamadayim her günü değerlendiriyorum dua edin bana
Sağlık olsunnYok kuzum bugünü saymazsak 5 gün kaldı reglime normal regli belirtilerim başladı hafif bel ağrısı arada kaşık ağrısı falan
Adet oldum kuzum :)