Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım doktor randevun nasıldı bebişte sende iyisindir inşallah tam kaç haftalık kalp atışını duydun mu bende 5+4'üm
Canım ben şu an 4+5 im doktora iki gün önce gittim doktorum bakmadı daha erken gozukmez diye haftaya carşamba çağırdı inşallah keseyi görürüz o zamana 5+3 olucaz inşallah görünür demi?
Sen nasılsın gördün mü keseyi bebişi ne zaman gordun kaç gunlukken

Canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah darısı isteyen herkesin başına diyelim. Sağlık ocağı saat 10 a kadar kan alıyor, ertesi gün sabah çıkıyor sonuç
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sanırım hastaneye gitsem iyi olcak çünkü ben troid ilacı kullanıyorum hemen o ilacın dozunun yükselmesi lazım..

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sanırım hastaneye gitsem iyi olcak çünkü ben troid ilacı kullanıyorum hemen o ilacın dozunun yükselmesi lazım..
Tabiki canım öyle bir rahatsızlığın arsa hastanede kan ver ayrılı hormon tahlili vs yapılır. Daha iyi olur.

Canım ben şu an 4+5 im doktora iki gün önce gittim doktorum bakmadı daha erken gozukmez diye haftaya carşamba çağırdı inşallah keseyi görürüz o zamana 5+3 olucaz inşallah görünür demi?
Sen nasılsın gördün mü keseyi bebişi ne zaman gordun kaç gunlukken
Ben dün gittim canım 5+4 üm ve çok şükür keseyi gördük 12 mm herhangi bir sıkıntı yok 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi

Canım bende tiroid ilacı kullanıyorum levotiron 5+5 tam bugün dozunu yükseltmedi henüz gidişata göre bakıcaz bende elinden geleni yapıyorum ama umarım yükselmez

Canım bende tiroid ilacı kullanıyorum levotiron 5+5 tam bugün dozunu yükseltmedi henüz gidişata göre bakıcaz bende elinden geleni yapıyorum ama umarım yükselmez

Ben euthyrox 50 mg kullanıyorum. Evlenince doktora danışmıştım hamile kalırsan hemen habrim olsun dozunun yükselmesi gerekecek demisti..

Yok canım çok ufak olduğu için daha görmedim kese de normal bir sıkıntı yok dediği için alttan bakmayada gerek görmedi şimdi 2 hafta nasıl beklicem :))
Ya çok iyi anlayabiliyorum seni bende çarşamba günü gitcem 4 gün var ben bile bekleyemiyorum inşallah bende görürüm keseyi