• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Masalı (ATV)

meryem avrupa yakasında osmanın adanadaki ex aşkı...:roflol:

dizide ali muratın eşi....

eften büften bir dizi daha
konusu saçmalıklar taşıyor
türk dizileri zaten iyice saçmalamaya başladı
nerde kaos kargaşa o dizinin izleneceğini düşünüyorlar
adam evli,karısını aldatmasını haklı çıkarmak için
aşk biti,ıvır zıvır..
git dağdan bi kız bul,onun hayatınıda mahvet

bide her gören bu dağ keçisine aşık olacak
ne güzel kokuyormuşta,hiç böle bi koku almamış daha önce:D
zerda gibi dıştan kenan ışık,o karizma sesiyle olayı bizlere aktarıyor
ama sıfır yaratıcılık var bu türk dizilerinde

ey aşk nerdesini reyting az diye bitiryorlar,bu dizi unutulmaz gibi yalancısın sen gibi eften püften diziler gibi tutulursa,atv işi bilmiyor derim.

meryem avrupa yakasında osmanın adanadaki ex aşkı...:roflol:

dizide ali muratın eşi....

hayır canım yanılıyosun..ali muratın eşi zeyno üstünışık,yani yemin'deki serhan yavaş'ın formaliteden eşi..avrupa yakasındaki meryemi hatırladım şimdi..çok itici bi karakter o ya...zeyno'nun tırnağı olamaz bence...

eften büften bir dizi daha
konusu saçmalıklar taşıyor
türk dizileri zaten iyice saçmalamaya başladı
nerde kaos kargaşa o dizinin izleneceğini düşünüyorlar
adam evli,karısını aldatmasını haklı çıkarmak için
aşk biti,ıvır zıvır..
git dağdan bi kız bul,onun hayatınıda mahvet

bide her gören bu dağ keçisine aşık olacak
ne güzel kokuyormuşta,hiç böle bi koku almamış daha önce:D
zerda gibi dıştan kenan ışık,o karizma sesiyle olayı bizlere aktarıyor
ama sıfır yaratıcılık var bu türk dizilerinde

ey aşk nerdesini reyting az diye bitiryorlar,bu dizi unutulmaz gibi yalancısın sen gibi eften püften diziler gibi tutulursa,atv işi bilmiyor derim.

hey ağzını öpeyim senin
sonuna kadar katılıyorum sana
0 yaratıcılık var
bıktım ben aşk izlemekten
birde ağlak ağlak diziler yok muuuuuuuu
ooooofffffffffffffffffff bayıyor yaaaaaaa
nerede heyecan macera adrenalin
cnbce e2 tnt yi tek geçerim
10 basarlar vallahiiiiii...........durup durup aynı tarz senaryoları önümüze koyuyorlar...ya inanın tv de izleyecek bişi bulamıyorum ben

Bayanlar sizi Lost' a davet edeyim. Yaratıcılık orda valla sırnaşık şey bu turkler hiç bişe bilmiomuş dersiniz kaydirigubbakcemile5

ya bende tekrardan diziyi izledim ilk başta ikisine gıcık oldugumdan izlemedim:)

ama bu ne yaa bu hangi dönemi anlatıyor diyelim günümüzde köy hayatı o minicik elbiselerle yakası acık elbise ile göstermek de ne?reyting ise inandırıcılık gitmiş...

ayrıca hangi köy kızı dediğiniz gibi bu kadar basitce 4.görüşmede sormadan etmeden kendini teslim eder?
olay vay be ne aşk dedirmekse bu ilk bölümde olmamalıydı kalite düştü

ayrıca bu cemal hep kızlarla yatmayın düşünen bağlı kalmaktan sıkılan adam rolunumu oynayacak hayatı boyunca merak ettim.

ayrıca evlimisin diyor cemal hürelin yılan soktugu sahnede bile alyansı vardı parmağında
geri kalan oyuncu kadrosu evet çok yakışmış hep sevdiğim insanlar bence izlenirse onların bizden sıcak diologları ile izlenir bu dizi
nacizane fikrimmm arkadaşlar

Senaryo klasik,tipler klasik..
zilyon kere işlenmiş konu..
hırçın kız-züppe oğlan..
böğğğğ

ey aşk nerdesin yayından kaldırılıyor,bu dizi hala duruyor,pess

ilk bölümü çok saçmaymış ya netten izledimde.Birbirlerine aşık olacak bi olay olmuyo ki bunlar hemen beraber oluyo sırnaşık şey Yani ne biliyim aşk ormanda deli dana gibi birbirini aramak mı orman fantazisi olmuş biraz naniknanik

ey aşk nerdesin yalancısın sen aile saatinden sonra KIŞ MASALI düşük reytingden kaldırılabilir

bencede kaldırılır bu dizi çok soğuk bir dizi ya ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem ama ey aşk nerdesin ve yalancısın sen daha güzeldi

esmer denen kızda hayatında ilk kez erkek denen varlığı keşfetmiş gibi seviniyo bi tuhaf hareketleri var
ayrıca bu ali kemal miydi neydi ıssız adamdaki çocuk kafası önde yürüyor at gibi aynı önden gözleri güzel ama yandan hiç ii değil

bu devirde sokaklar tecavuzcu kaynarken kizin teki delibas misali dagda yamacta dolanacak oldu kim inanir buna diycem igrenc bir espri yapip Kadir Inanir diycem yaraticilik yok oyunculuk yok abuk sabuk alti bos bir konu ya ben Avrupa Yakasini ozluyorum hemde cok

ben diziyi izlemedim ama...o kizi görünce elime bir tarak alip sacini taramak geliyor icimden...o kizin kafasi nasil öyle ...perukmu ...takmami ne...sanki kecelenmis gibi...igrenc duruyor.mafoldumben

yaaa bu diziyi hic izlemedim ama
bu kiz hic yakismamis bu diziye hem saci cok acayip duruyor
deli saci gibi o ne öyle bu nasil imaj dir böyle

bu devirde sokaklar tecavuzcu kaynarken kizin teki delibas misali dagda yamacta dolanacak oldu kim inanir buna diycem igrenc bir espri yapip Kadir Inanir diycem yaraticilik yok oyunculuk yok abuk sabuk alti bos bir konu ya ben Avrupa Yakasini ozluyorum hemde cok

kaydirigubbakcemile5 haklısın ..diziyi izlemiyorum ama konusunu okumuşdum ve fragmanlardan da biliyorum...ama izlemeden baydı beni...ne sıkıcı ne kadar bilindik bir
konuyu iyice saptırmışlarmirmirmirmir
bi bakıyorım fragmanlarda felan kız hep dağda bayırda dolanıp duruyor tabi adamın birinin onu tenhada sıkıştırcağı belliydi kaydirigubbakcemile öylede olmuş sanırım evli adamla hemen birlikte olmuşlar:1ninca: bu aşkmı masal mı anlamadım gittiakannehir kızın hareketleri saçı başı:1shok:
başroldeki adamı beğenirdim oyuncu olarak ama bu dizide çok itici bir karakter geldi hiç
izlemek bile istemedim:umursamaz:
avrup ayakası ...burhanı çok özledim bende....mafoldumben

Back
X