• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Masalı (ATV)

Diziyi çok beğendim , bir dizimiz daha oldu .Oyuncu önceden bana da uyumsuz geldi ama dizide olgun yaştaki bir adamla 17 yaşındaki bir kızın aşkı anlatılıyor .Böyle düşününce eh işte pek yadırgamadım.Yine de belki başka bir genç kız olabilirdi.Ama oyuncu olarak çok başarılı .

Gene dramatik türk filmi tadında bi dizi daha delikafadulden
Büyük ihtimalle esmer mahsuna kalıcak onla evlenecek ilerleyen bölümlerde. sonra unutulmaz dizisindeki gibi uzaktan uzağa birbirne aşık başkalarıyla evli olan iki kişinin aşkını izleyeblrz kaydirigubbakcemile3 yada adamın kzıın çocugunu kaçırdıgını gördüğümüz için, adamın kıza olan zulmünü da izlicemizi düşünebilirz :delphin:

Diziyi çok beğendim , bir dizimiz daha oldu .Oyuncu önceden bana da uyumsuz geldi ama dizide olgun yaştaki bir adamla 17 yaşındaki bir kızın aşkı anlatılıyor .Böyle düşününce eh işte pek yadırgamadım.Yine de belki başka bir genç kız olabilirdi.Ama oyuncu olarak çok başarılı .

duygu yetişe de cemal hünala da önyargılı bakan ben yanıldığımı anladım..gerçekten yakışmışlar diziye..hele duygu yetiş cuk oturmuş bence...

yarısına kadar izleyebildim ama bence de güzeldi.en son ağacın altında esmerle ali murat ekşın peşindeydi. sonra ne oldu kızlar?

Diziyi tam izlemedim ama ben en çok Avrupa yakasındaki "Meryem" i gördüğüme sevindim bu dizide....

Ayrıca ben duygu yetiş'i beğendim çok yakışmış diziye...

Ben Duygu Yetişe bittim. Çok tatlı kız yaa... Adam mal gibi boynu iki metre ötede gidiyo. Film biraz saçma geldi kızla 3 kez ormanda karşılaştılar. Hiç konuşmadılar 4.kez buluşmada seviştiler:)) Sonrada adam seninle evlenemem ama sana ev açarım dedi:) Kız da bacağına bıçağı soktu gitti:))

Ben Duygu Yetişe bittim. Çok tatlı kız yaa... Adam mal gibi boynu iki metre ötede gidiyo. Film biraz saçma geldi kızla 3 kez ormanda karşılaştılar. Hiç konuşmadılar 4.kez buluşmada seviştiler:)) Sonrada adam seninle evlenemem ama sana ev açarım dedi:) Kız da bacağına bıçağı soktu gitti:))

o nasıl iş yaa:delphin:

diziyi çok beğendim....

oyuncular cuk oturmuş....

bence esmer hamile kalacak oğlu olcak öbür karısından olmadığı için duyuluncada onunla evlenmesini isticekler falan fişman....

tuttum ben diziyi...

ay kızlar nolmuş, yenş bir dizimi başlamış. Kimler varmış, konusu neymiş.İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.:smiley-cool:

ay kızlar nolmuş, yenş bir dizimi başlamış. Kimler varmış, konusu neymiş.İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.:smiley-cool:

canım annem dizisindeki goncaylan ıssız adam bi dizi çevirilaar...

ben diziyi tuttum...

senaryosu bildiğimiz türk filmi tadında emme zevkli....

buda namusu kirlenen bi tezecik var ortada...

izle bak...
şakkıdı

diziyi çok beğendim....

oyuncular cuk oturmuş....

bence esmer hamile kalacak oğlu olcak öbür karısından olmadığı için duyuluncada onunla evlenmesini isticekler falan fişman....

tuttum ben diziyi...

ama inat esmer evlenmicek...masumla aşk yaşıcak sonra da masumun dedesiyle ali muratın annesi de geçmişten kalma bir aşk oyunu yüzünden zaten küs olduklarından bu konuyla da iyice bi gerilcekler ama onların da sonu mutlu bitcek...falan filan...

ali muratın annesi çok gıcık....

masumda ne biçim isim öyle çok güldüm...

güzel bi dizi takip etcemmm....
:delphin:

Son düzenleme:
bende beğendim.özellikle başrol oyuncusu kızın oyunculuğu çok iyiydi.heyecanlı ve sürekleyici olacağını sanıyorum.

ben başta annem dizisindeki kızı beğenmemiştim duygu yetiş i ama rolünün hakkını verdi bu dizide çok farklı çok değişik olmuş tip olarakta çok beğendim hareketleri falan çok hoşuma gitti rolünün hakkını vermiş görücüler geldiği akşamsa çok komikti beğendim ben bu diziyi bu dizi tutar bence birde dizinin çekildiği yerler çok güzel gerçekten masal gibi

Anlattıklarınızdan hiçbir m.k anlamadım:sm_confused:

dizi ilk bnaşladıgında dedimkii ana o ne kız tarzan olmuş dağlarda dolanıyo..
kızı ilk roluna yakıştıramadım..
ama izledikçe hoşuma gitti..
hattaaa dediya adam seninle evlenemem diyee o sahneyi çok begendim kızın yüzüüü mahvoldu :roflol:
zaten orda reklama girdi son reklam olmadı gerisinide izlemedimm...

aa kızlar buarada şey diycemmm orası varyaaa o ev eskiden hülya avşarın bi filmi vardıı hani annesiyle aynı adama aşık oluyodu adamın adı SEyid ali...
o filmi hatırlayanlarınız varsaa eminim iyi hatılıyom o ev ordaki ev hatta o balkon gibi olan yerrr hülya avşarda aynı o balkondan bakardı sürekli....

Gene dramatik türk filmi tadında bi dizi daha delikafadulden
Büyük ihtimalle esmer mahsuna kalıcak onla evlenecek ilerleyen bölümlerde. sonra unutulmaz dizisindeki gibi uzaktan uzağa birbirne aşık başkalarıyla evli olan iki kişinin aşkını izleyeblrz kaydirigubbakcemile3 yada adamın kzıın çocugunu kaçırdıgını gördüğümüz için, adamın kıza olan zulmünü da izlicemizi düşünebilirz :delphin:

bende o bebeği kaçırma olayı adamın annesi diyoduya gelini için bi oğlan doguramadı diye...
buda oğlan dogurunca kaçırtacak yani kaynana olacak kadın yapacak bunu.. tahminim öylee

Back
X