- 3 Ekim 2007
- 3.599
- 952
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diziyi seslendiren kenan ışık
Diziyi çok beğendim , bir dizimiz daha oldu .Oyuncu önceden bana da uyumsuz geldi ama dizide olgun yaştaki bir adamla 17 yaşındaki bir kızın aşkı anlatılıyor .Böyle düşününce eh işte pek yadırgamadım.Yine de belki başka bir genç kız olabilirdi.Ama oyuncu olarak çok başarılı .
duygu yetişe de cemal hünala da önyargılı bakan ben yanıldığımı anladım..gerçekten yakışmışlar diziye..hele duygu yetiş cuk oturmuş bence...
Ben Duygu Yetişe bittim. Çok tatlı kız yaa... Adam mal gibi boynu iki metre ötede gidiyo. Film biraz saçma geldi kızla 3 kez ormanda karşılaştılar. Hiç konuşmadılar 4.kez buluşmada seviştiler:)) Sonrada adam seninle evlenemem ama sana ev açarım dedi:) Kız da bacağına bıçağı soktu gitti:))
ay kızlar nolmuş, yenş bir dizimi başlamış. Kimler varmış, konusu neymiş.İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz.:smiley-cool:
diziyi çok beğendim....
oyuncular cuk oturmuş....
bence esmer hamile kalacak oğlu olcak öbür karısından olmadığı için duyuluncada onunla evlenmesini isticekler falan fişman....
tuttum ben diziyi...
ali muratın annesi çok gıcık....
masumda ne biçim isim öyle çok güldüm...
güzel bi dizi takip etcemmm....![]()
Gene dramatik türk filmi tadında bi dizi daha delikafadulden
Büyük ihtimalle esmer mahsuna kalıcak onla evlenecek ilerleyen bölümlerde. sonra unutulmaz dizisindeki gibi uzaktan uzağa birbirne aşık başkalarıyla evli olan iki kişinin aşkını izleyeblrz kaydirigubbakcemile3 yada adamın kzıın çocugunu kaçırdıgını gördüğümüz için, adamın kıza olan zulmünü da izlicemizi düşünebilirz![]()