• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Masalı (ATV)

Değerli KIŞ MASALI seyircileri,

Bilindiği gibi dizimiz 11.bölümden sonra yayından kaldırılmıştır. Bu karar dizinin aldığı reytinglerin yeterli bulunmaması nedeniyle yayıncı kuruluş olan ATV Televizyonu tarafından alınmıştır.

Most Production olarak her zaman farklı ve düzeyli yapımlarla sizleri buluşturmaya özen gösteriyoruz. Severek ürettiğimiz projeler bir süre sonra yaşamımızın bir parçası haline geliyor. Dolayısıyla alınan bu karar en az sizler kadar bizleri de üzdü. Maalesef yapımcı şirketlerin, televizyon kanallarının, reyting sistemine dayanarak aldığı bu kararlar karşısında daha fazla yaptırım gücü bulunmamaktadır.

Dizimizi izlediğiniz, yayından kaldırılmasının ardından telefon ve e-maillerinizle yanımızda olduğunu gösterdiğiniz için sizlere içten teşekkürlerimizi sunarız.Olası gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Yeni yapımlarımızda tekrar beraber olmak dileğiyle.

Most Production

Kış Masalı dizisi teknik ekip çalışanları ve oyuncuları

alintidir

Elbeyli öldü mü????
Öldü canım :( Çünkü son sahnede arabada kaza geçirmeden önce , karısına söylediği güzel sözler bile zaten öleceğinin belirtisini veriyordu :)) Atılan çığlıklar , esmerin ağlaması açık olmasa bile öldüğünü anlattı sanırım .Ayrıca dizi bitmese esmeri kocasıyla yatırmazlardı .Olaylar hepsi bence sonuca bağlandı .Yine de diziyi tam yarım kesmediklerine şükür.Çünkü bir diziyi başlatıyorlar, hiçbir gerekçe göstermeden pat yayından kaldırılıyor.Seyirciye büyük saygısızlık bence .Ben nefes dizisini de beğenerek izliyordum ama aniden yayından kalktı .Bu dizilerin en büyük şansızlığı başka güçlü dizilerin karşısına çıkarılması .O nedenle milyon kere dizi tekrarı yapıyorlar.Adam gibi bir günde ve saatte yayınlansa sorun kalmayacak .Amaç diğer diziyi izlettirmemek ama , hiç kimse önceden merakla seyrettiği bir diziyi bırakıp yeni başlayan bir diziyi seyretmez.Samanyolu , Nefes, kapalıçarşı , unutulmaz , kasaba hep bu şansız dizilerden .Samanyolu dizisi de yine nefes dizisi gibi , küçük kadınların karşısına konulmuş ,bu çok yanlış yakında o da yayından kalkar.
Kasaba dizisi yaprak dökümü gibi izleyici rekortmeni kıran bir dizinin karşısında , unutulmaz aynı şekilde .Yani kısaca seyirciye, diziye , emeğe yazık .

Son düzenleme:
bende geçen hafta izleyememiştim bu hafta izlerim diyordum hevesle atv yi açtım hevesim boşa çıktı böyle dizimi bitirilir pat diye :1shok:
zaten sadece 2 dizi izliyordum en keyif alarak izlediğimi kaldırmışlar :mymeka:
Birde aklıma takıldı geçmişi okudumda bazı arkadaşlar duygu yetişin sesini bu rol için çok kaba bulmuşlar böyle hırçın bir kıza daha kibar bir ses hiç yakışmazdı bence
dizi bana göre herşeyiyle dört dörtlüktü ama çabuk sona erdi böyle olmamalıydı reyting falan da fasa fiso zaten bu reyting cihazları hangi evlerde ben anlamadım onlar beğenirse izliycez beğenmezse böyle onların beğendiklerinimi izlicez yani :kızgın:bende ilgili yerlere mail attım inşallah dikkate alırlar bizde yeniden ekranlarda görürüz dizimizi
yoksa bu gidişle atv'nin dizi atv'de izlenir sloganı tarih olcak çünkü son zamanlarda atv de dizi izlenemiyor :enbuyukkk:
unutmadan sevişme sahnelerini daha uzun tutsalardı belki bitmezdi dizi kimbilir CADIARZU

Son düzenleme:
bende geçen hafta izleyememiştim bu hafta izlerim diyordum hevesle atv yi açtım hevesim boşa çıktı böyle dizimi bitirilir pat diye :1shok:
zaten sadece 2 dizi izliyordum en keyif alarak izlediğimi kaldırmışlar :mymeka:
Birde aklıma takıldı geçmişi okudumda bazı arkadaşlar duygu yetişin sesini bu rol için çok kaba bulmuşlar böyle hırçın bir kıza daha kibar bir ses hiç yakışmazdı bence
dizi bana göre herşeyiyle dört dörtlüktü ama çabuk sona erdi böyle olmamalıydı reyting falan da fasa fiso zaten bu reyting cihazları hangi evlerde ben anlamadım onlar beğenirse izliycez beğenmezse böyle onların beğendiklerinimi izlicez yani :kızgın:bende ilgili yerlere mail attım inşallah dikkate alırlar bizde yeniden ekranlarda görürüz dizimizi
yoksa bu gidişle atv'nin dizi atv'de izlenir sloganı tarih olcak çünkü son zamanlarda atv de dizi izlenemiyor :enbuyukkk:
unutmadan sevişme sahnelerini daha uzun tutsalardı belki bitmezdi dizi kimbilir CADIARZU

canım mail adreslerini atarmısın bana özelden ,bende atacam ama nereye göndermem gerektiğini bilmiyorum

ArkadaŞlar ben stara msj attım kıŞ masalı ıÇın cvp yazmıŞlar deĞerndırılecekdır dıye ınŞ. Starda devam eder . Benımde tek ızledıĞım dızı kıŞ masalıydı.

LÜtfen sızde stara msj. Attın arkadaŞlar.. ınan sÜreklı eskı bÖlÜlerı ızlıyorum duruyorum. Delı olcam ya

arkadaşlar devamlı most yapıma ve atv ye meil atın.hatta anket açın devam etsin.
kış masalı fan kulubünde açılan anket sonuçlarını most yapım atvye göndermiş bu konu değerlendirmedeymiş.atv belki yayınlar bu yoğun ilgiden dolayı.kış masalı bitti diye ümidinizi kırmayın arayın bıktırana kadar.güzel bir diziydi..

Back
X