• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Masalı (ATV)

esmer kaçtı ama yine yakalandı ali muratta mazlumuydu masummu oda çok iyi biri esmerden hoşlanıyor ama dedesi onun sevdiği var boşuna umutlanma dedi ali kemalede uyuz oldum hem evli hem boşamıyo karısını kız peşinde koşuyor uyuz

Ali Kemal karisina ne dedi duydunuz mu sen cocuklarimin anasisin yok gidemezsin aklimda kimse yok asaglik pislik bu erkek millaeti nasil igrenc ya karisina neler diyor ama kalbinde baskasi birde Esmere o yuva seni gorunce bozuldu dedi ya halt etmisin sen sevimsiz herif at hirsizi kilikli ayi sen her onune gelene bak oh ne ala yuva bozulmusmus deliriyorum bu erkek mantigina senaristlerede bravo artik erkekler kilif hazirlamislar parolalari da belli O YUVA SENI GORUNCE BOZULDU

Ali Murat, Ali Kemal binbir gecede kaldi :-)))
Bende uyuz oldum "bekle beni bir gün gelip alicam seni"......
Oldu, isi gücü yok kiz senin keyfini beklicek, hem kandir, hemde beklet....

Ali Murat, Ali Kemal binbir gecede kaldi :-)))
Bende uyuz oldum "bekle beni bir gün gelip alicam seni"......
Oldu, isi gücü yok kiz senin keyfini beklicek, hem kandir, hemde beklet....

ay vallahi simdi farkettim Ali kemal de az degildi ama degil mi Binbir gecede

Masum çok tatlı ya bakışları gülüşü ismi gibi masum kaydirigubbakcemile3 Esmer salağı ona aşık olsa keşke yaa opuyorumnanaktan

kızlar bence sinan tuzcu daha yakışıklı ben onu çok seviyorum ıhlamurlar altında ömerdi bayılıyodum ona ya

dizinin konusu çok uyduruk gibi geldi
ama cemal hünalı oyunculuğunu beğeniyorum.
esmer ise itici geliyor bana nedense

Bende rastladım geçen de, konu güzel çekilen mekan da güzel, fakat minicik elbiseli bir köylü kızı "ben özgürüm" modunda ortalarda geziyor, daha ilk bölümde sorgulamadan çekinmeden gayet rahat bir şekilde bir erkeğe kendini veriyor, hafif de delilik var galiba, adam desen evli barklı karısı boşanmak istiyor bu istemiyor ama başkası ile aşk yaşamaktan geri kalmıyor... size de tuhaf gelmedi mi bu tarafları? ben takip etmicem galiba
adam kıza zorla sahip oldu sanırım sonrada aşık oldu :jeyyar:
kızda onu bıçakladı ama görüşmektende geri kalmadı :1ninca:
ama görüşlerinde haklısın kaydirigubbakcemile2
ben heç üyle ben gözel çıtır garıyem modlarında saçı başı salınık dekolte gezen köylü kızı görmediydim :hulya:

hangi gün oynuyo bu dizi arkadaşlar
ben severim o asideki oğlanı adı neydi onun
kız donuk bişiydi ama
bence asi cuk otuturdu bu role

adam kıza zorla sahip oldu sanırım sonrada aşık oldu :jeyyar:
kızda onu bıçakladı ama görüşmektende geri kalmadı :1ninca:
ama görüşlerinde haklısın kaydirigubbakcemile2
ben heç üyle ben gözel çıtır garıyem modlarında saçı başı salınık dekolte gezen köylü kızı görmediydim :hulya:

hayır zorla sahip olmadı...izin aldı esmerden...bıçakaldı çünkü evli olduğunu bilmiyordu...

esmer evli olduğunu bilmiyordu öğrenince söyleseydin saçımın teline dokunamazdın dedi bıçağı sapladı bacağına sonrada kaçtı zaten adam uyuz hem karısını istiyor hem s-esmeri harem kuracak kendine

esmer evli olduğunu bilmiyordu öğrenince söyleseydin saçımın teline dokunamazdın dedi bıçağı sapladı bacağına sonrada kaçtı zaten adam uyuz hem karısını istiyor hem s-esmeri harem kuracak kendine

bence karisini artik istemiyor...
yani bir arkadasina dertlesirken öyle demisti, önceden hediyeyi seviyordum ama artik eskisi gibi degil gibisinden konusmustu...

karısıyla ali murattın evlenmesi nasıl olduysa aralarında bir soğukluk var sadece erkek çocuk doğurtmak istiyor ali muratın annesi erkek olunca başına taç takacaklar sanki ali muaratta esmere aşık mı oldu tutkumu sadece belli değil bakalım daha neler olacak

akşam izlerken masum la buğdaymıydı ne beraber oldukları gibi görüntüler gösterdiler şok oldum eğreti gelin gibi bişey olmuş buğday sonrada aşık olmuş masum a oğlu yaşında çocuğa şok oldum ben annesi falan diye düşünürken ne çıktı altından ali muratta çok dikkafalı kimseyi takmıyor

Hiç hoşlanmadım bu diziden...Başroldeki oyuncuları da sevmem zaten :1ninca:
evlisin çocuklusun dağda gezen kızı kandır,aşık oldum diye sapıt sonra yetmez bi de kızı ara bul kaçır fln...

gereksiz fantezi kurmuşlar...

Ben dizinin tanıtımlarında Marimar kokusu almıştım valla.Ama hiç izlemedim izlemem de heralde.

Kizlar ben bu dizinin müzigine bayiliyorum ya....

[dailymotion]xapb4q_kis-masali-dizi-muziyi_music[/dailymotion]

Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah
Bir Baktım Delikanım Yerde
Akşam indi Gözlerime
Dağ Rüzgarları gibi Esmer
Kekik kokulu siyah perçemine
sürdüm yüzümü gülümsedi keder

Yaralı Ceylanım, Kırılgan Dalım
Boyun eymezim yabanımi isyankarım
Nefesin Kesik Kesik, nefesimde
Bir Kızıl Gonca ıslak dudakların

Back