avrup ayakası ...burhanı çok özledim bende....mafoldumben
bende,çoookmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avrup ayakası ...burhanı çok özledim bende....mafoldumben
esmer denen kızda hayatında ilk kez erkek denen varlığı keşfetmiş gibi seviniyo bi tuhaf hareketleri var
ayrıca bu ali kemal miydi neydi ıssız adamdaki çocuk kafası önde yürüyor at gibi aynı önden gözleri güzel ama yandan hiç ii değil
![]()
hatta şöyleki...
biraz toprak sergen biraz sinan tuzcu ortaya çıkan cemal hünal
![]()
bu dizin,n hep tekrarlarına denk geliyorum yayın gunun ne gundur .
Bende rastladım geçen de, konu güzel çekilen mekan da güzel, fakat minicik elbiseli bir köylü kızı "ben özgürüm" modunda ortalarda geziyor, daha ilk bölümde sorgulamadan çekinmeden gayet rahat bir şekilde bir erkeğe kendini veriyor, hafif de delilik var galiba, adam desen evli barklı karısı boşanmak istiyor bu istemiyor ama başkası ile aşk yaşamaktan geri kalmıyor... size de tuhaf gelmedi mi bu tarafları? ben takip etmicem galiba
arkadaşım şuanda bazı köyler batı bölgesi diyim ege bölgelerinde minide giyen var entelide var pankçı gibilerde var hiç şaşırmadımda bu masalımsı bir öykü bakalım neler olacakaynen aynen bencede o kızın o elbisesleri daha 3. kez gördüdüğü bi erkekle birlikte olması bana da çok acayip geldi kafamçokkarıştı hiç öle bi köylü kızı düşünemiorum delikafadulden