• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Masalı (ATV)

kış masalın ailk kez bu akşam bakıyorum ve güzele benziyor çok fazla reklam çıktı ama

esmer denen kızda hayatında ilk kez erkek denen varlığı keşfetmiş gibi seviniyo bi tuhaf hareketleri var
ayrıca bu ali kemal miydi neydi ıssız adamdaki çocuk kafası önde yürüyor at gibi aynı önden gözleri güzel ama yandan hiç ii değil

bu adamın gözlerini hiç beğenmiyorum...
ölü balık gibi bakıyo..:delphin:
ığğğh itici şey...
ne ıssız adamda sevdim nede burada....
hayatımda gördüğüm en itici tip...

Son düzenleme:
14965634t.jpg

hatta şöyleki...
biraz toprak sergen biraz sinan tuzcu ortaya çıkan cemal hünal :delphin:

145247473x.jpg

Son düzenleme:
benziyo ama daha derli toplusu herhalde
bende toprağı beğeniirm ama bu adama gıcık oluyorumhele ısız adamı seyredince
kış masalına bakmadım bile

kimse beyenmiyorda ıssız adam filmi o yüzdenmi izlenme rekorları kırdı ben beğeniyorum asidede beğenerek izliyordum imajı ağır biraz annem dizisindeki kızı sevmezdim bu dizide hoşuma gitti

konusu ilgimi çekmişti ama başroldeki adama tahammülüm yok başka
birini bulamamışlarmı acaba:1closedeyes:

seyrettikçe alışılır herhalde hele esmerin yengesimi annesimi o kadın hiç gitmemiş. genelde komedi rollerinde oynardı.

dün tekraraı vardı izledim
şimdilik iyi gibi bakalım diğer bölümleri nasıl olacak.

esmer kaçtı ama yine yakalandı ali muratta mazlumuydu masummu oda çok iyi biri esmerden hoşlanıyor ama dedesi onun sevdiği var boşuna umutlanma dedi ali kemalede uyuz oldum hem evli hem boşamıyo karısını kız peşinde koşuyor uyuz

Bende rastladım geçen de, konu güzel çekilen mekan da güzel, fakat minicik elbiseli bir köylü kızı "ben özgürüm" modunda ortalarda geziyor, daha ilk bölümde sorgulamadan çekinmeden gayet rahat bir şekilde bir erkeğe kendini veriyor, hafif de delilik var galiba, adam desen evli barklı karısı boşanmak istiyor bu istemiyor ama başkası ile aşk yaşamaktan geri kalmıyor... size de tuhaf gelmedi mi bu tarafları? ben takip etmicem galiba

Bende rastladım geçen de, konu güzel çekilen mekan da güzel, fakat minicik elbiseli bir köylü kızı "ben özgürüm" modunda ortalarda geziyor, daha ilk bölümde sorgulamadan çekinmeden gayet rahat bir şekilde bir erkeğe kendini veriyor, hafif de delilik var galiba, adam desen evli barklı karısı boşanmak istiyor bu istemiyor ama başkası ile aşk yaşamaktan geri kalmıyor... size de tuhaf gelmedi mi bu tarafları? ben takip etmicem galiba

aynen aynen bencede o kızın o elbisesleri daha 3. kez gördüdüğü bi erkekle birlikte olması bana da çok acayip geldi kafamçokkarıştı hiç öle bi köylü kızı düşünemiorum delikafadulden

aynen aynen bencede o kızın o elbisesleri daha 3. kez gördüdüğü bi erkekle birlikte olması bana da çok acayip geldi kafamçokkarıştı hiç öle bi köylü kızı düşünemiorum delikafadulden
arkadaşım şuanda bazı köyler batı bölgesi diyim ege bölgelerinde minide giyen var entelide var pankçı gibilerde var hiç şaşırmadımda bu masalımsı bir öykü bakalım neler olacak

Ali Kemal karisina ne dedi duydunuz mu sen cocuklarimin anasisin yok gidemezsin aklimda kimse yok asaglik pislik bu erkek millaeti nasil igrenc ya karisina neler diyor ama kalbinde baskasi birde Esmere o yuva seni gorunce bozuldu dedi ya halt etmisin sen sevimsiz herif at hirsizi kilikli ayi sen her onune gelene bak oh ne ala yuva bozulmusmus deliriyorum bu erkek mantigina senaristlerede bravo artik erkekler kilif hazirlamislar parolalari da belli O YUVA SENI GORUNCE BOZULDU

Back
X