Salçalık biber 12-15 arası gidiyor dediğin gibi.Burada hep kendimiz cikariyorduk ama bu sene daha biber geçmiyor halde çıkışı 10-12 diyorlar sebzeciler kaça alıp satacak yada salça çıkaranlar kaça satacak .
Hazir kilosu 45 se yine iyi burada 1 bidona 6 kg alıyor sanırım 400-500 diyenleri duydum yeni sezon mu bilmiyorum ama kg 90 lirayı bulur gibime geliyor biber düşmezse
Markette 65 liraydı açık salcanin kilosu.
Ben en son 20 civarından almıştım 7 kg 135’di sanırım. Şimdi 2,5 kilosu 120₺ yazıyorEşim yeni sormuş bu sezonun salçasının kilosu 45 demiş. En son 30 a aldım ve salçası çok güzel
Sonumuz hayır olsun.
Daha fazla artmaz inşallahBen en son 20 civarından almıştım 7 kg 135’di sanırım. Şimdi 2,5 kilosu 120₺ yazıyor
İnşallah elticimDaha fazla artmaz inşallah
Her şey çok pahalıEvet, pazara gittim.
Domates 6 ₺
Kapya biber 10₺
Biber çeşitleri 10₺
Barbunya 17₺
Beyaz barbunya 20₺
Patlıcan 8₺
Kabak 7₺
Şeftali ve nektarin 7,5₺
Çilek 25₺
Bamya 45₺ idi.
Sos İçin 20 kg domates aldım. En azından onu yapayım dedim.
Bugün az da olsa arttığını gördüm canım.Her şey çok pahalı
O geçen yılda pahalıydıBugün az da olsa arttığını gördüm canım.
Turşuluk kornişon vardı, 4 kg 50₺ idi
Ben artık badem salatalıkla kurdum yaz İçin. Oldu daO geçen yılda pahalıydı
Afiyet olsunBen artık badem salatalıkla kurdum yaz İçin. Oldu da
Acur görmüştüm ben de 20 liraydi bakalım turşuluk malzemeler ne olacak.Bugün az da olsa arttığını gördüm canım.
Turşuluk kornişon vardı, 4 kg 50₺ idi
Acur ve kelek burada da 20 ₺ idi.Acur görmüştüm ben de 20 liraydi bakalım turşuluk malzemeler ne olacak.
Ellerine sağlık elticimPertim çıktı, ellerim tutmuyor bu kadarcık şeyle.
Işıktan rengi bir garip duruyor.
Şükür az kaldı.Eki Görüntüle 3120764
Ellerine sağlık yasomPertim çıktı, ellerim tutmuyor bu kadarcık şeyle.
Işıktan rengi bir garip duruyor.
Şükür az kaldı.Eki Görüntüle 3120764
bunu kaynatip blender ile ezip koy azicik su ike harika meyve suyu oluyorEki Görüntüle 3121197
Meyve suyu için seftaliyi böyle koyan varmı , YouTube da gördüm ,elimde vardı bikac şeftali denemek istedim. Buzlugumda yerim az koyacak şeylerim var daha böyle deniyim dedim.