İnan daha lezzetli oluyorSağol canım
Bal kabağından hiç denemedim ama deneyeceğimaklımda bulunsun.
Dondurucu çok iyi oluyor. Bi çok şeyi bozulmadan muhafaza edebiliyorsun
İnşallah oda olur zamanla
Ellerinize sağlık afiyet ile tüketin inşallahSalça yapıyorduk her sene bu sene yapmıycaz
Domates suyu yapıcam
Kornişon turşusu yapıcam
Buzluğa birkaç sebze attık barbunya bezelye meyve olarak vişne ve erik Mısır atıcaz tarhana yapıcaz şimdilik aklıma gelenler bunlar
Amin canım hepimiz için geçerliEllerinize sağlık afiyet ile tüketin inşallah
nasil oluyor o ilacli domatesBen de ilaclı domates yapmak istiyorum. Kv geçen yil yapmıştı. Tadı çok guzel oluyor
Onun dışında pek bir hazırlığım yok daha gec kalmışım geeeec
İlaçlı nasıl oluyorBen de ilaclı domates yapmak istiyorum. Kv geçen yil yapmıştı. Tadı çok guzel oluyor
Onun dışında pek bir hazırlığım yok daha gec kalmışım geeeec
25 kilo domates kasa olarak 100 lira en ucuzİlaçlı nasıl oluyor
Sebze fiyatları henüz düşmedi. Düşse neler yapacağız
Ya eczaneden ilaclı domates ilacı diye satılan bir katkı maddesi alınıyor. 10 kilo domates için bir paket diyor kv. Sonra domates biber doğranıp o ilacla ve tuzla karıştırılıyor. Konserve şiselerine doldurulup kapatılıyor. Bir çeşit turşu ama küçük kavonoza kuruluyor. Acildiginda 1 haftayi bulmadan tuketin der kv. Gelelim açtığımız zamananasil oluyor o ilacli domates
İlaçla pek sağlıklı olmaz canım yaYa eczaneden ilaclı domates ilacı diye satılan bir katkı maddesi alınıyor. 10 kilo domates için bir paket diyor kv. Sonra domates biber doğranıp o ilacla ve tuzla karıştırılıyor. Konserve şiselerine doldurulup kapatılıyor. Bir çeşit turşu ama küçük kavonoza kuruluyor. Acildiginda 1 haftayi bulmadan tuketin der kv. Gelelim açtığımız zamanaaçtığımız zaman kaseye koyup üzerine ince dogranmış soğanları ekliyoruz.yag ekliyoruz. Bildiginiz domatesli çoban salata oluyor
Ben bunu sirke ile de kurdum ama o daha bir turşuvari oldu. Bu başka oluyor. Aspirin ile kuran varmış. Ama ne kadar sağlıklı bilemem. Hos o ilac da ne kadar sağlıklı bilemem ama yıllardır yenir saglamız
Nevreste Iste açıkladım nevreste hanım. Evet sebze fiyatlarınin hiç düşecegi yok.
Çok iyi fiyatı25 kilo domates kasa olarak 100 lira en ucuz
komsunun tarlasindan surekli domates caliniyor
Evet hep içimi kurcalıyor bu durum inan kiİlaçla pek sağlıklı olmaz canım ya
Tadı güzel olur ama
Bu yıl işimiz zor
Nasip inşallah yaparsınızEvet hep içimi kurcalıyor bu durum inan kiçocuklara yedirmiyorum zaten kendime de gecen yıl 5 şişe kurmuştum bakalım kısmet yqpabilecek miyiz. Ben nemli bir şehirdeyim. Domates kurutabilsem enfes olurdu
Normalde alt dolapta bir yıl bile kalıyor. Difrizde daha uzun kalır.Nevreste abla biber salçası difrizde ne kadar süre kalır sence ?
teşekkür ederim abla o zaman kullanabilirim ya.. tadındada felanda değişiklik yok gayettede unutmuşum geçen senden 1 poşetNormalde alt dolapta bir yıl bile kalıyor. Difrizde daha uzun kalır.
Bence kullanılırteşekkür ederim abla o zaman kullanabilirim ya.. tadındada felanda değişiklik yok gayettede unutmuşum geçen senden 1 poşet
Afiyetle yemek nasip olsun insAllahNasip inşallah yaparsınız
Domates kurutabilseniz çok iyi oluyor. Ama nemli havada zorBenim o avantajı var