Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Çok hamaratlisiniz:)hayran kalmanın dışında bisey gelmiyor elden:)pek maşallah kelimesini kullanmam ama size lazım:)iyiki buraya erkeklerin almıyorlar eşim görse kesin bir sürü ince ince laflarını sayardi:))cok pratiğim yazın yaz meyvesini ve sebzesini:)kışında kış meyve sebsesini alıp pişirip yeriz:)

Biz kis sebzesi yemeyiz, hersey yazdan hazirlanir. Taze fasulye, karniyarilik patlican, bezelye, barbunya, enginar, dolmalik biber, seftali donduruldu.
Cilek ve seftali receli yapildi, erik kompostosu ve eriksuyu yapildi. Sarimsaklar ayiklanip donduruldu.
Biber ve kabak dograyacagim kizartmalik, mucver harci ve tarator harci, turlu ve eylulde tursu yapacagim. Eksik malzeme var pazara gitmem lazim.
Salca-menemen isi haftaya 100kg domates ile baslarim...

Barbunyanın kilosu kaç para orada yahu,burada bile 20-25 filan 3 torba bana atsana şuradan

Anlik bildirim :)) Simdi pazardan geldim, barbunya 15TL, dolmalik b., 15TL, kabak 8TL, patlican 10TL idi. Biraz daha aldim. Taze fasulye bahceden... Ben türlü yapmaya gideyim

Bugün biraz yeşil kabak attım hem mücverlik rendeleyip hemde çorbalar için doğrayıp attım. Yarın da dolmalık yeşil biber atacağım aklımda kırmızı biber ve süt Mısır kaldı onları atarsam zaten yer kalmadı kışa Allah Kerim

Ellerine sağlık canım afiyet ile tüketin inşallah

Çok teşekkür ederim

Ellerinize sağlık afiyet ile tüketin inşallah

Barbunyanın kilosu kaç para orada yahu,burada bile 20-25 filan 3 torba bana atsana şuradan
20_25 -30 pazardan 20 liraya aldım,barbunyayi,fasulyede 15-20 arasiydi,bamya tek bir yerde vardı boncuk en minikleri 60 lira,karışık küçüklü büyüklü 45 ten aldık annemle biz bide Akdenizdeyiz burada üretiliyor.

İncir reçeli,şeftali reçeli ve çilek reçeli.

Buzluga, barbunya,fasulye,bamya,börülce domatesle kavurulup konuldu.
Bezelye konuldu,asma yapraklari konuldu ama onlar kavanoza .

Fasulye,patlıcan,yeşil biber ve kırmızı biber karışık kavrulup konuldu.

patlican, domates,yeşil ve kırmızı biber karışık kavrulup konuldu.

Kabak domatesle kavrulup konuldu .

Cig olarak biraz yesil biber,kırmızı biber doğranıp konuldu ve cacık için salatalık.

Kizartmalik karnıyarık, kızartmalık patlıcan,kabak ve biber kızartmalık konuldu.

Obur hafta dolmalık patlıcan,biber , domates sosu işlerine bakacağız

azar azar dolma biber ve taze fasulye aldim 10’ar liradan baska da bisey yapmadim bi de bursa domatesi ucuzlayinca yemeklik yapicam annemde sagolsun elma kuruttu e yeter napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…