Teşekkür ederim, sizlerin yanında lafı olmazHarikasınız ellerinize sağlık
Ben rondoda çekip saklama kabına koyuyorum. İhtiyacım oldukça kaşıkla kırarak buzlu buzlu alıp salatalara, yemeklere koyuyorum gayet güzel oluyor.
Tamam gelişmeleri bekliyorumTeşekkür ederim, sizlerin yanında lafı olmaz
Gelişmeleri paylaşırım
ayıklayıp hiç doğramadan poşetle dondurabilirsin astoria.
donduktan sonra poşeti şöyle elinin arasında ovalarsan içinde zaten un ufak oluyor maydanozlar.
poşetin içinden direkt yemeğe dökebilirsin. İkeanın kilitli poşetleri çok iyi oluyor.
Umarım güzel gelişirTamam gelişmeleri bekliyorum
Imkansız calısıyorum :)Geçmiş olsun canım:)
Pazara gidebilirsen pazara bak:)
Orasıda uygunmuş:)Özellikle Perşembe pazarı diyorlar:)Kardeşim oradan almıştı:)
Sağol canım benimHarikasın nevreste abla ellerine sağlık , sağlıcakla yiyin inşallah...
Hiç öyle görünmüyorUmarım güzel gelişir
acemiyim de
Hiç öyle görünmüyor
Tarhana yapmamışsın,reçel yok ,hoşaflık meyve yok:)Olmamış yapmaya devam
Ben hayatımda tarhana yapmadım..içmedim de bizim buralarda yapmazlar canım..ailede görmedimTarhana yapmamışsın,reçel yok ,hoşaflık meyve yok:)Olmamış yapmaya devam
Hadi canım sen hiç tarhana içmedin miBen hayatımda tarhana yapmadım..içmedim de bizim buralarda yapmazlar canım..ailede görmedimÇilek reçeli ve turunç reçeli yaptım onu unutmuşum...hoşaflık meyve nasıl tarhana nasıl yapılıyor öğretsene beee ablaaa
Üzüm incir var şimdilik..tarhana hiç içmedim tarif at yapayımHadi canım sen hiç tarhana içmedin miSen yap çocuklar için çok iyi oluyor,vitaminli:)
Bahçenizde meyve vardır onları doğra ser bahçeye:)
İkisininde kurusu iyi oluyor mutlaka kurut:)Üzüm incir var şimdilik..tarhana hiç içmedim tarif at yapayım