Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Ben rondoda çekip saklama kabına koyuyorum. İhtiyacım oldukça kaşıkla kırarak buzlu buzlu alıp salatalara, yemeklere koyuyorum gayet güzel oluyor.

ayıklayıp hiç doğramadan poşetle dondurabilirsin astoria.

donduktan sonra poşeti şöyle elinin arasında ovalarsan içinde zaten un ufak oluyor maydanozlar.

poşetin içinden direkt yemeğe dökebilirsin. İkeanın kilitli poşetleri çok iyi oluyor.

Aa bu çok iyiymiş, deneyeyim hemen. Teşekkür ederim. :)

Bende fasulye , nane kuruttum patlıcanları dildim uzun uzun öyle kurudular diğer sebzeleri buzluğa atıyorum , dolmalık biber de kurutmak istiyorum ama olmuyor nedense havalardan sanırım ...

biber kuruttum domates kuruttum fasulye yaptım domates soslarımı hazırladım reyhan kuruttum patlıcan oydum ve kuruttum..lübye yaptım..asma yaprağı haşladım koydum dondurucuya biber ve domates salçamı da yaptım

Herkesin eline sağlık
Ben ancak acur turşusu, kurutmalık patlıcan ve buzluğa zeytinyağlı fasülye yapabildim.
Bir hafta sonrada domates konservesi yapacağım

Tarhana yapmamışsın,reçel yok ,hoşaflık meyve yok:)Olmamış yapmaya devam
Ben hayatımda tarhana yapmadım..içmedim de bizim buralarda yapmazlar canım..ailede görmedim Çilek reçeli ve turunç reçeli yaptım onu unutmuşum...hoşaflık meyve nasıl tarhana nasıl yapılıyor öğretsene beee ablaaa

Hadi canım sen hiç tarhana içmedin miSen yap çocuklar için çok iyi oluyor,vitaminli:)
Bahçenizde meyve vardır onları doğra ser bahçeye:)

Selam, memleketten geçen haftalarda bolca sebze getirdim. Bi kısmını dağıttım. Kalanları buzluğa attım. Domatesleri doğradım çiğden attım. Biber doğradım kızartmalık yada yemeklere katmalık onu da çiğden attım. Karnıyarık patlıcanı kızartıp koydum buzluğa. Biberli domatesli patlıcan yemeği yaptım ( patlıcanı kızarttım) oda buzluğa. Tarlamızdan taze fasulye vardı onuda domatesle biraz soteleyip buzluğa koydum. Kurutmalık patlıcan, biber, nane, maydonoz, reyhan, kurutulmuş vişne onlarda memlekette gelicek inşallah :) bide domates aldım halden salçam gelicek bi aksilik olmazsa tabi bunları kayınvalimdem hazırlayacak ama masraflar benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…