- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Canim tarifte verirmisin
Elbette hangisinin tarifi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tarifte verirmisin
Kabağı kuruturken tuzlamak gerekiyor mu Nevreste kabak kurutmasi duydun ama hiç yapmadım
Yok canım doğrayıp kuruttum tuza gerek yok:)Kabağı kuruturken tuzlamak gerekiyor mu Nevreste kabak kurutmasi duydun ama hiç yapmadım
Afiyet olsun cnm bi tarif verirmisin içinde neler varEki Görüntüle 2672607
Bugün kabak soteledim, sarımsaklı yoğurt ile salata için
Bana çok kabak geliyor mucverden bıktık yapacagim inşallahYok canım doğrayıp kuruttum tuza gerek yok:)
ya aslında kavanoza patlicanli bişeylerElbette hangisinin tarifi.
Banada canım genelde büyük oluyorlar.Hepsini kuruttumBana çok kabak geliyor mucverden bıktık yapacagim inşallah
ya aslında kavanoza patlicanli bişeyler
elimde bolca patlıcan var közledim biraz
Bende öyle düşündüm. İstanbul aşırı nemli havası varBende istanbuldayım asla kurumuyor denemeyin sakın boşa gider,kurumuş gibi olsada zamanla küfleniyor.
Patlıcan, yeşil biber, kırmızı kapya biberi, Taze fasulye ve domatesi kavurup sıcak sıcak kavanoza koyabilirsiniz türlü yemeği olur, yada sogutup buzluğa koyabilirsiniz.ya aslında kavanoza patlicanli bişeyler
elimde bolca patlıcan var közledim biraz
Bunla bi kac kere denedim ama en alti kalin kaliyo sorun olur mu kiDolma biber oyacağı ile oyun daha kolay oluyor
Eki Görüntüle 2674828
Guzel oluyo mu o sekilde peki ben konserve pstlicn sevemedim de guzel oluyosa kurutaym bnde bol bol hazir ucuzkennNe yalan söyleyeyim patlıcanı oyup kurutmadım
Resimlerini attığım gibi doğradım kuruttum
Musakka yapmak için
Damla sakızlı erik reçeli nasıl birşey çok merak ettim doğrusuBiz kis sebzesi yemiyoruz o yuzden herseyi yazdan hazirliyorum. Konsantre meyve suyu konserveleri, buzluga dolmalik biber, bezelye, barbunya, borulce, taze fasulye, karniyariklik patlican, turlu, enginar koydum.
Kurban etlerini de porsiyonluk ayarladim, 3 kilo da kofte yaptim
Haftasonu konserve makarna sosu ve menemen harci yapacagim. Kizartmalik çarliston donduracagim. Haslamalik Misir dondururum.
Sonraki hafta Domatesli tursu, yagli biber tursusu yaparim bir de firinda damla sakizli erik receli ile şeftali marmelati yaptim mi hazirlik bitmistir.
Vişne zamanı geçmek üzere bu hafta yapabilirsen yapÇok severim kış hazırlıklarını, geçen sene domates şeftali biber patlıcan kurutmuştum. Domatesi pek sevmedim açıkçası. Bakalım bu yıl ne yaparım. Konserve yapmayı da düşünmüyorum geçen senekiler koktu biraz nedense
Bebeğim için bebek tarhanası yapıcam inşallah. Biraz dolmalık biber kuruturum. Reçel pek faydalı bişey olmadığından yapmicam ama vişne suyu yapabilirim, vişne zamanı geçti mi kızzzlaaarr
Menmenlik yap canımBir kasa domates kaldı menemenlik mi yapsam rende mi atsam bilemedim