Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Çok tsknederim en kısa zamanda denıcegım

ben bu şekilde direk buzlugun kapak kısmına diziyorum hiç koku felan sinmiyor kullanırken kağıdını kolayca yırtıp atıyorum çorbaya yemege

Nane kurutucaz daha başlamadık
Sonra domates suyu yapıcaz
Salatalık turşusu yapıcaz ben oturup baya yiyorum çünkü
Burda domates kurutulmuyor küfleniyorlar denemiştik bir keresinde şanslısın Nevreste cim
Vişne dondurucuya attık kışın hem vişne suyu yapıp içiyoruz hem de vişne reçeli taze taze çok güzel oluyor
Eskiden birkaç sene önce domates salçası yapardık şimdi yapamıyoruz her yere sıçradığı için
Tarhana yapıcaz
Karışık turşumuz var bizim biraz meşakkatli onu yapabiliriz daha var ama bakalım

Teşekkür ederim canımSeninde ellerine sağlık

Hanımlar cidden harikasınız yaptıklarınızI sağlıkla, ağız tadıyla yersiniz inşallah. Benim reçellerimi annem yapar sağ olsun. Dolabıma yeşil fasulye, bezelye, yaprak, portakal-limon koydum. Haftasonu patlıcan alacağım karnıyarıklık, yemeklik ve közleyip koyacağım inşallah. Ayrıca kırmızı biber de közleyeceğim. Bamya çok pahalanmadıysa alacağım inşallah.
kavun kurutacağım fikir oldu bana.

Oo maşallah herkes ne güzel bir sürü hazırlık yapmış bizde çok yaparız...en güzeli zaten evde yapilani...bizde şimdi biber aldıkça yada bahvemiz var ordan topladikca kuruyorz kabakta kuruttuk dolmalık biber biraz kurutucaz birazda dondurucuya... vişne ve erik kompostosu yaptık konserve şişelerine bı kaç da kola şişelerne sadece suyunu kaynatıp koymuştuk.simdi çıkartıp içiyorz çok iyi oluyor...vişne reçeli yapıldı..patlıcan közlendi ...daha menemen kahvaltılık domates sosu turşular kuru yufka bunlarda yapılacak listesinde sıralarını bekliyor

ben bu şekilde direk buzlugun kapak kısmına diziyorum hiç koku felan sinmiyor kullanırken kağıdını kolayca yırtıp atıyorum çorbaya yemege
Aynen canim ikizlere et suyuyla corba yapiyordum 8 daat haslayip plastik bardakta o sekil buzluga koyuyordum yapacagim zaman 1 ini cikartiyorum biraz durunca saten pit cikiyordu o dekil erimeside cok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…