- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
Eveet az kaldi kiz hayirlisiylaBizde çok yapılır bıktım artık. Çok güzel tarifler gelecek eminim.
Doğuma az kalmış. Kız mı erkek mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet az kaldi kiz hayirlisiylaBizde çok yapılır bıktım artık. Çok güzel tarifler gelecek eminim.
Doğuma az kalmış. Kız mı erkek mi?
oo söylemezmiyim Attım havamıNiye doğru olmasın?
Eşine söyledin mi tatili?
Hayırlısıyla kucağına al inşallah.Eveet az kaldi kiz hayirlisiyla
Sizi de bekleriz yarışmaya.çorbasız yemeğe oturmayan biriyim diyebilirim çok beğendim bu yarışmayı güzel tarifleri bekliyorum
İyi yapmışsın.O
oo söylemezmiyim Attım havamı
Buralardayımİyiyim bende çok şkür . İsterim aslında ama doğrumu bilmem ..
Aa ne güzel.. Bekliyoruz tarifinihayırlı olsun yeni kategori buna katılacağım sanırım
Şimdi gıcıklık zamanıİyi yapmışsın.
Naber kızBuralardayım
Aa ne güzel.. Bekliyoruz tarifini
İyi canım senden ne haber?? Katılmayla ilgili olumsuz düşüncelere dalmışsın, kendimi bi hatırlatayım dedim. Gidip çorbalara oy verenleri bulcam, teker teker buraya getircemNaber kız
Zor bi tercih.. Hangisinin malzemesi varsa onu yapBirazdan bende çorba yapimina baslayacagim ama 2 tarif arasında gidip geliyorum birini esim çok seviyor ben daha önce hic yemedim ve yapmadim digerinide benim canim çekti hangisi agir basacak bakalim:))))
İyi yapmışsın.
Buralardayım
Aa ne güzel.. Bekliyoruz tarifini
Sen neyi bekliyorsun Tarifini Düşünmeye başla hadisağol canım bende bekliyorum
Hangisinde birinci olamazsan onu yap.Birazdan bende çorba yapimina baslayacagim ama 2 tarif arasında gidip geliyorum birini esim çok seviyor ben daha önce hic yemedim ve yapmadim digerinide benim canim çekti hangisi agir basacak bakalim:))))
Amiiin canim inşallah simdi kiyafetlerini utuluyorum da minicik seyler 5dk da biter gibi görünüyor ama bitmek bilmediHayırlısıyla kucağına al inşallah.
Nerelerdesin bacim sen
Hangisinde birinci olamazsan onu yap.
Canımmm.. Napıyorsun? Cadı nasıl? Az kaldı, heyecan başlamıştırAmiiin canim inşallah simdi kiyafetlerini utuluyorum da minicik seyler 5dk da biter gibi görünüyor ama bitmek bilmedi