- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Ben yaptım.. Hemde vitamin deposu, 1 kase istermisin?Yokmu şu hastaya bir tencere sıcak çorba yapacak
Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım.. Hemde vitamin deposu, 1 kase istermisin?Yokmu şu hastaya bir tencere sıcak çorba yapacak
Bekliyoruz bunu tahmin edebiliyorum kolay gelsinValla bende yarışma için hazırlanıp fotoğraflamayı özledim Bakalım bakalım fransız usulü birşeyler yapayım ben " la soupe de legumes "
Geçmiş olsun canımHayırdırYokmu şu hastaya bir tencere sıcak çorba yapacak
Ama sen makarnada bana söz verdin.. Yarışacaktık seninleBekliyoruz bunu tahmin edebiliyorum kolay gelsin
Çok geçmiş olsunAy Sağolun kızlar valla içmiş gibi oldum
Estetik ve sağlıksal sorunlar nedeni ile bir ameliyat geçirdim..
Ama bana ihtiyaç kalmadı diye katılmadım kiAma sen makarnada bana söz verdin.. Yarışacaktık seninle
Çok geçmiş olsun acil şifalarAy Sağolun kızlar valla içmiş gibi oldum
Ben daha dünkü aşçıyım, beni cebinden çıkarırsınAma bana ihtiyaç kalmadı diye katılmadım ki
Kismet söz vermek istemiyorum bundan önceki kategorilerde yarışmak istediğim oldu ama fırsat bulamadım bakalım inşallah ama sen en güzelini yapmışsın bize bişeçik kalmadı
Avatara bakilacak olursa memintolar tombikto mu oldu ŞinciAy Sağolun kızlar valla içmiş gibi oldum
Aa ne güzel, merakla bekliyoruz :)Buna bende katilmak istiyorum.
Hayirlisi..
Tarifini bekliyoruz canımBuna bende katilmak istiyorum.
Hayirlisi..
Hmmm,sen katilirsan bende katilicamBuna bende katilmak istiyorum.
Hayirlisi..
Sen zaten katılacan :) Ne pazarlık yapıyonHmmm,sen katilirsan bende katilicam
Hadi ya Sen zaten katılacan :) Ne pazarlık yapıyon
Haberin yokmuyduHadi ya 
Yoktu vallaHaberin yokmuydu
Şimdi olmuş say ve Düşünmeye başla o zamanYoktu valla
Beni iceri çeken sensin,bana tarif bulmada yardimci olacaksiiinnnnŞimdi olmuş say ve Düşünmeye başla o zaman