- 8 Aralık 2011
- 45.523
- 165.003
- 798
Kaptan fena kızmışEfser yeter artık şu çorbalarda görelim seniKaçışın yok bekliyoruz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan fena kızmışEfser yeter artık şu çorbalarda görelim seniKaçışın yok bekliyoruz
![]()
Bekliyoruz Yasemin'cimNe yapacagima karar verir vermez katilcam insallah
Hayirli olsun yeni yarismamiz![]()
Merdane mi çıkaracağım şimdiKaptan fena kızmış![]()
O zaman ben de katılayımBütün yönetimin arasında mı kalcam ben şimdi
Bu yarışma çok zevkli geçecek![]()
Resimlerini çekmediysen malesef yeniden yapacaksın tatlımya daha bugün yaptım ama şimdi bir daha mı yapıcam : (
Evet çekmedim : ) zaten oy alan bi çorba olmazdı bildiğimiz tavuk sulu şehriye çorbasıydı içinde tavuk göğsüde vardı : ) daha değişik bişey bulmam lazım : )Resimlerini çekmediysen malesef yeniden yapacaksın tatlım![]()
Sana belli olmaz, belki kendini tutamaz açarsın bi konuO zaman ben de katılayımBunu kayıtlara geçirmeyen ciddi değilim
![]()
Düşünüyorum (dum)Ooooo Hemşom sende mi katılacaksın![]()
Tutsam iyi olacak bu sefer Efser' de sıraSana belli olmaz, belki kendini tutamaz açarsın bi konu![]()
Yok yok çıkartmaMerdane mi çıkaracağım şimdi![]()
Alındı bileO zaman ben de katılayımBunu kayıtlara geçirmeyen ciddi değilim
![]()
Kazen mi katılacakmışDüşünüyorum (dum)Ama Kazen de katılacakmış tırstım biraz.
Ilk tarifteki güzelliğide görünce acaba mı demeye başladım
![]()
Hayır ben katılamıyorum evde malzeme yokYok yok çıkartma
Alındı bilebenim gördüğümü herkes gördümü
![]()
Bende tırsıyorumDüşünüyorum (dum)Ama Kazen de katılacakmış tırstım biraz.
Ilk tarifteki güzelliğide görünce acaba mı demeye başladım
![]()
Bizdekileri sana yollasak olmaz mıHayır ben katılamıyorum evde malzeme yokAma sizde çokmuş duydum
![]()
OlmazBizdekileri sana yollasak olmaz mı![]()
Bence sunum,aşamalar,tarif detayları ve resimler gayet iyi olmuştu..kızlar tırsmayın makarna fiyaskosu size moral olmalı bence : )
Simdide balikli corba mi yapacaksiz yoksakızlar tırsmayın makarna fiyaskosu size moral olmalı bence : )
Sen mi?? Hic sanmiyorummmOlmazBen çorba yapmayı bilmiyorum
![]()