- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Hemşom senin çorba ne zaman geliyorSimdide balikli corba mi yapacaksiz yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemşom senin çorba ne zaman geliyorSimdide balikli corba mi yapacaksiz yoksa
Sen karışma ben bilmiyorum dedim.Efser çok güzel yapıyormuş ona odaklanıyoruzSen mi?? Hic sanmiyorummm
Guzel malatyamizin corbasini yapmayi dusundum,yoğurtlu olan. Sonra cok zahmetli diye vaz gectimHemşom senin çorba ne zaman geliyor
Sen dediysen dogrudur hazir corbaylan katilabiliyoz mu?Sen karışma ben bilmiyorum dedim.Efser çok güzel yapıyormuş ona odaklanıyoruz
Hangisiymiş o zahmetli olanGuzel malatyamizin corbasini yapmayi dusundum,yoğurtlu olan. Sonra cok zahmetli diye vaz gectim
Bence de alındı.Gördüm ve okudum Nevoş:))))Yok yok çıkartma
Alındı bile benim gördüğümü herkes gördümü
Olur tabi neden olmasınSonra harbi bir çorba bile yapamıyormuş derlerse karışmıyorumSen dediysen dogrudur hazir corbaylan katilabiliyoz mu?
Adra aşkolsun ,şurda Efser'i ikna etmeye çalışıyorumO
Bence de alındı.Gördüm ve okudum Nevoş:))))
Var ya nohutlu,kuru fasulyeli yogurtlu corba. Adi ne bilmiyorum ama cok ugrastiriyoHangisiymiş o zahmetli olan
Olsun ben çorbanın her türlüsüne bayılırımEvet çekmedim : ) zaten oy alan bi çorba olmazdı bildiğimiz tavuk sulu şehriye çorbasıydı içinde tavuk göğsüde vardı : ) daha değişik bişey bulmam lazım : )
Duy ama inanma o zaman kimse bilmiyordur NevoşOlmaz Ben çorba yapmayı bilmiyorum
Niye yaaa ben kulübede beklerken oyunçulara çay yapsam olmaz mıSen karışma ben bilmiyorum dedim.Efser çok güzel yapıyormuş ona odaklanıyoruz
Hahaha adim cikar 9 a sonraOlur tabi neden olmasınSonra harbi bir çorba bile yapamıyormuş derlerse karışmıyorum
Bak ben onu bilmiyorumVar ya nohutlu,kuru fasulyeli yogurtlu corba. Adi ne bilmiyorum ama cok ugrastiriyo
Demek çorbalara bayılıyorsun.Özellikle hangilerine bayılıyorsun bize resimli anlatır mısınOlsun ben çorbanın her türlüsüne bayılırım
bekliyoruz
Duy ama inanma o zaman kimse bilmiyordur Nevoş
Niye yaaa ben kulübede beklerken oyunçulara çay yapsam olmaz mı
Çok mu uğraştırıyor hangisi ya ben birtane biliyom oda çok uğraşmıyosunkiAcaba hangisi buVar ya nohutlu,kuru fasulyeli yogurtlu corba. Adi ne bilmiyorum ama cok ugrastiriyo
GaziAntebin o çorba nasıl bilmiyorsun :)Bak ben onu bilmiyorum
Bildiğim nohut,aşurelik buğday ve yoğurt,nane
Efser katılır seni ikna edelim biz.Adra aşkolsun ,şurda Efser'i ikna etmeye çalışıyorum
Sen seviyomusunDemek çorbalara bayılıyorsun.Özellikle hangilerine bayılıyorsun bize resimli anlatır mısın
Ne var çorba konusunda bilgim yok
Olmaz canım seni sahalara sokuyoruz
İnmez 8'eHahaha adim cikar 9 a sonra
Malatya yöresine ait dediHangisi bildiğim 2 tane var emekli(bu söylediğimi dikkate almayın)GaziAntebin o çorba nasıl bilmiyorsun :)
Katılırım ihtiyaç olursaEfser katılır seni ikna edelim biz.
Diyet listesinde çorba yok mu??Sen seviyomusun
İnanmadımki
Ben en güzel köşeyi kapmışım şurda,yeşil çayımla oturuyorum
Bu soğukta çorba bizi kesmez sahada
Ben hazır çorba kullanıyorum(duyda inanma)Sen seviyomusun
İnanmadımki
Ben en güzel köşeyi kapmışım şurda,yeşil çayımla oturuyorum
Bu soğukta çorba bizi kesmez sahada