Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Sende yerind dur azıcık bacım.. Hiç rahat durmuyorsun ki :)

Teşekkür ederim sizden bunu duymak onurdur benim için:KK52::KK37:
Napem kiz eli kulaginda kizimin ne zaman gelcegi belli mi olur onun esyalarini utuledim kendi pijamalarimi yikadim bugun temizlikci gelcekti onuda ptesi kontorle gideyimde sali gelsin dedik artik is bitmiyor :KK53:

:rolleyes:
Ya tamam şişko değilsiiin :KK47: Hatta galiba benden de zayıfsıııın:rolleyes: İtiraf ediyorum ... Kemerimi sana devrermek bir onurdur pinkocum:KK73:
Teşekkür ederim:KK60:
Çok çabuk yola geliyon sende:-)

Şöyle yola gel yarışmaların kraliçesi:rolleyes:Katılmadığın yarışma kaldı mı:KK75:
Hakettin bunu sonunda:KK73:Pink mesajı aldın mı 1 sene sonunda almış Dilara:eek:
Ovv çokmuş.. Ben o kadar sabredemem ya:KK23: Bu yarışmada benim olsun mu? nolur nolur:rolleyes:

Sonunda corbami yaptm hic bu kadar uzun suren bi çorba yapmamistim halbuki çok zaman almayan bi çorba ama sağolsun bugün elektriklerle saklambaç oynadik resmen elektrik gidince ocakta yanmadi haliyle son üstünün sosu kaldi konuda esimin isten gelmesine yakin hallederim artik fotoğraflarda elektrik yüzünden çok II olmadi :)))

Napem kiz eli kulaginda kizimin ne zaman gelcegi belli mi olur onun esyalarini utuledim kendi pijamalarimi yikadim bugun temizlikci gelcekti onuda ptesi kontorle gideyimde sali gelsin dedik artik is bitmiyor :KK53:
Kv yapsın, sen neden uğraşıyorsun?

Ben yıllardır hiç kullanmadım ilaçlı çorba içiyor gibi hissediyorum:rolleyes:
Bende hep hazır çorba yapıyordum, diğerini beceremediğim için:KK70:Ama yarışmada gördüm ki, isteyince oluyormuş:KK8:

Kız ne havası :KK8: alt tarafıı evde krallar gibi müzikle giriyorum mutfağaaa , eşime de atıyorum havamııı ohh mis , seni tatile götürcem hadi iyisin dedim :KK70:EZdim onuuu :rolleyes:
:KK70::KK70: İyi yaptın..

Sonunda corbami yaptm hic bu kadar uzun suren bi çorba yapmamistim halbuki çok zaman almayan bi çorba ama sağolsun bugün elektriklerle saklambaç oynadik resmen elektrik gidince ocakta yanmadi haliyle son üstünün sosu kaldi konuda esimin isten gelmesine yakin hallederim artik fotoğraflarda elektrik yüzünden çok II olmadi :)))
Hadi ya sende hızlısın bayağı:KK19:
Çok güzel yapmasaydın:KK53::-)

X