Kirşehir///40

sağol tşk ederim olumunekankayizsmile
bügün kırşehir soğuk evde oturyoruz CADIARZU
gecen hafta kırşehirde sinamaya gittik bilyorsun biz ilcesinde kalyoruzzzyerimseniben

evet ya mucur da çok soğuk fena yağmur yağıyo:sm_confused: hangi film e gittiniz, kimler vardı canım? benim haberim yoktu nete giremedim baya dır sınava hazırlanıyordum şükür verdim rahata kavuşdumzem uszemus

evet ya mucur da çok soğuk fena yağmur yağıyo:sm_confused: hangi film e gittiniz, kimler vardı canım? benim haberim yoktu nete giremedim baya dır sınava hazırlanıyordum şükür verdim rahata kavuşdumzem uszemus

canım benim mucurda kalıyorsun demeki sen başırlıar dilerim sınavında bende kamanda kalyorum dün çok yağmur vardııı evdeydik oturduk sıkıntıda patladı kızım ve gelinimsengözlerimebaksanab
çok güzel hareklerin filmiydiii gülmekten yerler yattıkk bide eşref paşaya gittik bideismini hatırlamıyorum aşkla başlıyor tubanın filmi trabzonda geciyor güzel filimler yaa sinama keyfi güzel oluyor öptüm kendine ii bakk kamanda mucura selamŞeniz

canım benim mucurda kalıyorsun demeki sen başırlıar dilerim sınavında bende kamanda kalyorum dün çok yağmur vardııı evdeydik oturduk sıkıntıda patladı kızım ve gelinimsengözlerimebaksanab
çok güzel hareklerin filmiydiii gülmekten yerler yattıkk bide eşref paşaya gittik bideismini hatırlamıyorum aşkla başlıyor tubanın filmi trabzonda geciyor güzel filimler yaa sinama keyfi güzel oluyor öptüm kendine ii bakk kamanda mucura selamŞeniz

sağol canım sınavım güzel geçti şükür,evet mucur dayım ve havalar çok soğuk mafoldumben bende bayadan beri gidemiyorum sinema ya cadı kızım doğdu doğalı sinema keyfi bitti bizde.ben olmayınca kimsenin yanında kalmıyo onun için nereye gidersem birlikteyiz.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet Arkadasim!gulmek Varken Surat Asmak Niye,
guldurmek Varken Aglatmak Niye,
guzel Sozler Soylemek Varken,kalpleri Kirmak Niye?
hayat Cok Kisa Arkadasim Ve Bu Dunyadaki Hic Bir Sey Kirilan Kalplere Degmez
GÜNAYDIN

cumanız mubarek olsunnn:Saruboceq:
günaydınlar olsun hepinizeee:enbuyukkk:
----------------turkbayragi-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun hepinizinnn
:teytey::teytey::teytey:

çok üzgünün konuyu acan arkadaşımız yokkiii ne yazık ya
-----------------------------------------------------------------------------------------
Dostlara günaydın,

Sevgiye sevgi katmak için

yola çıkanlara günaydın.

Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.

Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.

Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.

Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.

Dağa taşa kurda kuşa günaydın.

Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.

Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.

Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.

Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.

Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar

269532anneler-gunu-mesajlari.gif

seninde anneler günün kutlu olsun canım a.s. uzun zamandan beri giremiyorum net e nasılsın?

kızlar bende varımm kaydirigubbakcemile2

hoş geldinnn a.s.a.s.
Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.a.s.

hoş geldinnn a.s.a.s.
Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.a.s.

hoşbulduk.. güzel dilekleriniz için teşekürler...opuyorumnanaktan

kırşehirdennnnnnn sevgilerr hepinize bizde bulaşalımı kıslarrrrr haydiii ne edersiniz noryonuz bulşalımmmmm

kimler gelebilirki.dışarıda buluşalım..ayrıca bende kırşehirli olmadığım için pek yer bilmem

haftasonu mu olsun hafta içimi

'Günaydın'
Demek adetten olmadan
G...Ü...N...A....Y...D...I...N..

canım biz dün yine kırşehirdendikkkk gezdik birkaç kişi olsak şoyle yer altı yada beğemdik var yada başka yer buluruzz ama senle ben olmazkii kaç kişi daha olsadaaa bakarız işdeeee by öptümm

X